Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 γεια ειμαι κι εγω εδω Αυτό το topic παραμένει ακόμη ανοιχτό μετά από άπειρες παρεμβάσεις και διαγραφές μηνυμάτων. Το λέω απο τώρα πως αν ξεφύγετε για άλλη μια φορά, θα κλειδωθεί οριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το topic παραμένει ακόμη ανοιχτό μετά από άπειρες παρεμβάσεις και διαγραφές μηνυμάτων. Το λέω απο τώρα πως αν ξεφύγετε για άλλη μια φορά, θα κλειδωθεί οριστικά. πως ακριβως γινεται να ξεφυγει το τοπικ οταν ειναι σε μπλα μπλα και μιλαμε για λοατ+++ δικαιωματα=δικα μου δικαιωματα λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 πως ακριβως γινεται να ξεφυγει το τοπικ οταν ειναι σε μπλα μπλα και μιλαμε για λοατ+++ δικαιωματα=δικα μου δικαιωματα λολ Εγώ ο,τι ήταν να πω ...το είπα και αμαρτίαν ΟΥΚ έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ο,τι ήταν να πω ...το είπα και αμαρτίαν ΟΥΚ έχω. Δεν υπαρχει προκαταβολικη αφεση αμαρτιων. Αν αμαρτησεις, εξεις αμαρτιαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 να μεινουν κρυφοι... μηπως να τους βαλουμε και σε στρατοπεδα συγκεντρωσης κυριε Πειραιωτη για να μη σας ενοχλουνε; Ο συντροφος που "κάνει σαν κλαμμενο αιδοιο" οπως λες, εχασε τον επι 25 χρονια ανθρωπο του και δεν μπορουσε ουτε να παρει τη σωρο απο το νοσοκομειο γιατι το κρατος μας τον θεωρει εναν απλο γνωστο. το διαννοεισαι; να πεθανει η γυναικα σου και να μη σε αφηνουν να παρεις τη σωρο της; δεν θα κλαψεις μετα; δεν θα γκρινιαξεις; να μη μείνουν κρυφοί. Να έχουν κανονικά δικαιώματα, εννοείται ότι επρεπε να τον καλύπτει η νομοθεσία να πάρει τη σωρό!! , γιατί πάνω απο όλα μετράει ο άνθρωπος! αλλα ρε φίλε .... την αξιοπρπεια δεν την διεκδικείς έτσι ανά τον κόσμο: είναι σα να βγούνε οι κακοποιημένες γυναίκες και να κάνουν strip show. Δεν είναι διεκδικηση αξιοπρεπειας, είναι μπουρδελοποίηση της αισθητικής. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παντού υπάρχει η υπερβολή και το ρεζιλίκι (έστω και αν αυτό γίνεται με σκοπό την πρόκληση-άλλο θέμα αυτό) αλλά δεν το βρίσκω λογικό να κρίνουμε το σύνολο με βάση αυτή. Σαν να κρίνουμε το σύνολο των γυναικών από τις φεμέν ένα πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δέχομαι ότι τα άτομα αυτά ότι είναι φυσιολογικά με την έννοια ότι η φύση τους έδωσε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η φύση όμως επίσης με τα χαρακτηριστικά αυτά που τους έδωσε δεν τους επιτρέπει την τεκνοποίηση (στα ζευγάρια των ατόμων αυτών και όχι με παρένθετες μητέρες ή άλλους παράπλευρους τρόπους). Αν θέλουμε να δεχτούμε ότι η φύση είναι σεβαστή σε ότι κάνει, τα άτομα αυτά δεν πρέπει να έχουν παιδιά. Αυτή είναι η μοναδική μου ένσταση και αν δε θέλουν να τα έχουν μονά-ζυγά δικά τους και θέλουν αν θεωρούν τον εαυτό τους φυσιολογικό πρέπει να συμφωνήσουν με τα παραπάνω σεβόμενοι τη φύση και τον τρόπο που αυτή τους έπλασε. Αν η φύση τους ήθελε να γίνονται γονείς θα έπρεπε να γίνονται με τον γνωστό τρόπο που η φύση έδωσε και είναι κοινός για όλα τα θηλαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και εγώ διαφωνώ με την μέθοδο της παρένθετης μητέρας (γενικά), αλλά με το σκεπτικό σου θα έπρεπε να μην έχουν παιδιά και όσοι για τον χ,ψ λόγο δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. (offtopic βλέπω ζευγάρια δηλαδή που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, και από την άλλη βλέπω γονείς που σε κάνουν πραγματικά να πιστεύεις ότι κάποιοι θα έπρεπε να περάσουν εξετάσεις για να κάνουν, και τρελλαίνομαι)Στα θηλαστικά επίσης, στα πρωτεύοντα (και όχι μόνο) δεν τεκνοποιούν όλα τα αρσενικά, συνήθως η αναπαραγωγή γίνεται από τα alpha males με τους υπόλοιπους να βοηθούν σε άλλους τομείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaris_uk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δέχομαι ότι τα άτομα αυτά ότι είναι φυσιολογικά με την έννοια ότι η φύση τους έδωσε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η φύση όμως επίσης με τα χαρακτηριστικά αυτά που τους έδωσε δεν τους επιτρέπει την τεκνοποίηση (στα ζευγάρια των ατόμων αυτών και όχι με παρένθετες μητέρες ή άλλους παράπλευρους τρόπους). Αν θέλουμε να δεχτούμε ότι η φύση είναι σεβαστή σε ότι κάνει, τα άτομα αυτά δεν πρέπει να έχουν παιδιά. Αυτή είναι η μοναδική μου ένσταση και αν δε θέλουν να τα έχουν μονά-ζυγά δικά τους και θέλουν αν θεωρούν τον εαυτό τους φυσιολογικό πρέπει να συμφωνήσουν με τα παραπάνω σεβόμενοι τη φύση και τον τρόπο που αυτή τους έπλασε. Αν η φύση τους ήθελε να γίνονται γονείς θα έπρεπε να γίνονται με τον γνωστό τρόπο που η φύση έδωσε και είναι κοινός για όλα τα θηλαστικά. τις γυναικες που τεκνοποιουν μεσω μη φυσικων μεθοδων (εξωσωματικη, καισαρικη κλπ) τις θεωρεις και αυτες μη-φυσιολογικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Η φύση ειναι περίεργη. Και με την καλή και με την κακή έννοια. Ενα ειναι σίγουρο. Κάτω από 2 μετρα χωμα θα καταλήξουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaris_uk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μερικοι θα καουμε. αν μας αφησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και μετά την στάχτη σε κάποιο ρομαντικό μέρος όπως στις ταινίες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι πάνω από το τζάκι στο κατάλληλο δοχείο, στη θάλασσα κτλπ, δεν νομίζω ότι πέφτει λόγος σε κάποιον άλλο, ούτε υποχρεώνουν τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και μετά την στάχτη σε κάποιο ρομαντικό μέρος όπως στις ταινίες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα! The Dude μορφή! Χαλάρωσε ρε συ thresh πλάκα έκανα. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει και ας με τεμαχίσουν αν πεθάνω. Βασικά θα προτιμούσα να γίνω δωρητής οργάνων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις