Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Με το ίδιο σκεπτικό μπορεί κάποιος να διαβάσει τα δικά σου σχόλια και να προσπαθεί να καταλάβει άμα είμαστε σε τίποτα αρχαίες εποχές

Άμα ήταν έτσι τότε για κάθε θέμα να κάνουμε συνέχεια έρευνα να δούμε πότε η αποφασιστική πλειοψηφία θα ναι όπως τη θέλουμε

Δεν έχω καταλάβει ακόμη σε τι ακριβώς διαφωνείς...

Και αν θες τη γνώμη  μου, τέτοια θέματα δεν θα έπρεπε καν να βγαίνουν σε δημόσια διαβούλευση αλλά απλά να ψηφίζονται.

Διαφορετικά αν αρχίσουμε να έχουμε άποψη για βασικά δικαιώματα και ελευθερίες των ανθρώπων (η οποία άποψη θα διαμορφώνει το τελικό νομοσχέδιο), τότε δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα από το ...χαλιφάτο! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτά που γράφεις για χαλιφάτα και τζιχαντιστές δείχνουν πως έχει σκοτιστεί ο νους σου. Ήρθε κανένας να σε χτυπήσει ή να σε σκοτώσει ή να σε φυλακίσει επειδή τη βρίσκεις αλιώτικα; 

Ούτε είναι καλύτεροι οι 300 από τους 10000000 να κρίνουν τι είναι βασικό δικαίωμα αλλιώς να ψηφίσουν και κατά της πρώτης κατοικίας και κατά του ακατάσχετου ορίου επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα

Αυτά που γράφεις για χαλιφάτα και τζιχαντιστές δείχνουν πως έχει σκοτιστεί ο νους σου. Ήρθε κανένας να σε χτυπήσει ή να σε σκοτώσει ή να σε φυλακίσει επειδή τη βρίσκεις αλιώτικα; 

Ζεις στο εξωτερικό ή απλώς αγνοείς τη λεκτική και σωματική βία που δέχονται δεκάδες άνθρωποι καθημερινά επειδή τη "βρίσκουν αλλιώτικα"; 

• Like 1

• Super Moderators

Ούτε είναι καλύτεροι οι 300 από τους 10000000 να κρίνουν τι είναι βασικό δικαίωμα αλλιώς να ψηφίσουν και κατά της πρώτης κατοικίας και κατά του ακατάσχετου ορίου επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα

Το ποιος νους έχει σκοτιστεί φαίνεται ξεκάθαρα από τη στιγμή που εξισώνεις ανθρώπινα δικαιώματα με ...φόρους. Επιπλέον οι 300 είναι αντιπρόσωποι των υπολοιπων σύμφωνα με το πολίτευμά μας. Αν διαφωνείς και με αυτό, τότε δεν μπορώ να συζητήσω κάτι επιπλέον.

PS: Το τι είναι ικανοί να κάνουν στους άλλους κάποιοι από αυτούς που σχολιάζουν κάτω από την πρόταση νόμου, μην το ορκίζεσαι γιατί θα εκπλαγείς!

PS2: Μερικές φορές νομίζω πως είμαι εξωγήινος έχοντας την άποψη πως ΔΕΝ μου πέφτει λόγος στο τι κάνουν μεταξύ τους 2 ενήλικα άτομα και το πως αποφασίζουν να μοιράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία!

• Like 3

Ακριβώς επειδή έχει σκοτιστεί ο νους σου μπερδεύεις τους φόρους με το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να χει κάπου να μείνει και να μην είναι άστεγος.

Το πολίτευμα δε λέει πουθενά ότι ψηφίζουν για ότι τους καπνίσει και λογαριασμό δε δίνουνε

Ζεις στο εξωτερικό ή απλώς αγνοείς τη λεκτική και σωματική βία που δέχονται δεκάδες άνθρωποι καθημερινά επειδή τη "βρίσκουν αλλιώτικα"; 

Πιο πιθανό να χουν λεκτική βία για ομάδες παρά για το πως τη βρίσκουν

Πιο πιθανό να χουν λεκτική βία για ομάδες παρά για το πως τη βρίσκουν

Με τη διαφορά πως σε ό,τι αφορά στις ομάδες είναι όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο. Σε ό,τι αφορά στο "πώς τη βρίσκουν" δεν είναι  ;)

• Like 1

Ήρθε να χτυπήσει τον γείτονα, έχω δικαίωμα να σκοτιστώ ή να κοιτάξω τη δουλίτσα μου;

Και για να το πάω στα σοβαρά, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να πεις. Αμφιβάλλεις ότι υφίσταται λεκτική, σωματική και ψυχολογική βια στους ομοφυλόφυλους, στη χώρα μας τουλάχιστον; Ή μήπως πιστεύεις ότι επειδή αλλού τους φυλακίζουν και τους σκοτώνουν και με τον νόμο δεν πρέπει να σκοτιζόμαστε γιατί «οι δικοί μας» την έχουν καλύτερα από αυτούς;

• Like 2

Είναι θέμα ημερών η Κολομβία να γίνει η επόμενη χώρα με γάμο για ομόφυλα ζευγάρια

http://www.gaystarnews.com/article/colombia-court-delays-legalizing-gay-marriage-but-likely-to-rule-on-it-this-week/#gs.AYsuam8

Σε 10 μέρες η ψήφιση από την ελληνική βουλή του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2040457/tis-epomenes-meres-sti-vouli-to-nomoschedio-gia-to-simfono-simviosis

Σε 10 μέρες η ψήφιση από την ελληνική βουλή του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2040457/tis-epomenes-meres-sti-vouli-to-nomoschedio-gia-to-simfono-simviosis

Δεν είναι λίγο bad timing που το φέρνουν μαζί με το ασφαλιστικό; Ας μην ξεχνάμε ότι είναι συγκυβέρνηση με ένα ακροδεξιό κόμμα.

Θα περάσει,έχει στήριξη κ από άλλα κόμματα εκτός κυβέρνησης.Θα το υπερψηφίσουν ακόμα κ μερικοί από αξιωματική αντιπολίτευση.

Εντωμεταξύ αύριο θα υπερψηφιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κ στην Κύπρο

Συγκέντρωση στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης

http://city.sigmalive.com/article/14619/sygkentrosi-sti-voyli-gia-symfono-symviosis-kai-parti-meta-perasei

acce_0.jpg

Τα ''αδέρφια'' μας έδειξαν τον δρόμο

Η Κύπρος είπε το μεγάλο «ναι» στο Σύμφωνο Συμβίωσης

http://avmag.gr/59913/i-kipros-ipe-to-megalo-ne-sto-simfono-simviosis/

cyprus-yes.jpg

Περισσότερα από τους κουμπάρους.Το οτι πρόλαβε την Ελλάδα ακόμα κ η Κύπρος είναι απλά τράτζικ εντωμεταξύ.

http://www.kathimerini.gr/840110/article/epikairothta/kosmos/kypros-prasino-fws-sto-symfwno-symviwshs

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...