Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να ακούσουμε και τον Ραβίνο Φριζή.

Εμπρός,ενωμένες όλες οι θρησκόληπτες όλων των δογμάτων δια να παταξομεν τους γκέι.Τουλάχιστον μέσα από την ομοφοβία τους κ την απανθρωποποίηση που μας κάνουν βρίσκουν ένα κοινό μεταξύ τους λολ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H oμοφοβία στο εργασιακό περιβάλλον στη Σουηδία.Συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες.Προσέξτε πως το χάνει το αφεντικό όταν του λέει ο υποψήφιος πως έχει boyfriend.

Shocking video reveals what happens when job seeker reveals the fact he’s gay at interview

http://www.gaystarnews.com/article/shocking-video-reveals-what-happens-when-job-seeker-reveals-the-fact-hes-gay-at-interview/

• Like 1

Mε αφορμή σχόλιο του nas91 σε απάντηση φιλου "Νομίζω ότι είχα διαβάσει σε έρευνα, ότι είναι πολύ αυστηρότεροι οι γκέι γονείς (χωρις να λέω αν είναι καλό ή κακό)"

Οτι τα κακοποιουν σεξουαλικα το διαβασες?Καμια υιοθεσια σε διεστραμμενους!"

Η απάντηση βρίσκεται σε τηλεοπτικές σειρές που άλλαξαν το κόσμο και έχουν όλες τις απαντήσεις για τ θέμα που σε απασχολεί όπως το queer as folk. Aν θές να σου δείξω και τα στιγμιότυπα που αναφέρονται στο θέμα. Κατά βάση ο συνδετικός κρίκος μιας οικογένειας όποιας μορφής βασίζεται στη λογική, την αγάπη, την κατανόηση, την επικοινωνία....Και  ίσως οι "διαφορετικοί" γονείς αποδειχθούν καλύτεροι κάποια στιγμή από τα στερεότυπα...

H oμοφοβία στο εργασιακό περιβάλλον στη Σουηδία.Συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες.Προσέξτε πως το χάνει το αφεντικό όταν του λέει ο υποψήφιος πως έχει boyfriend.

Shocking video reveals what happens when job seeker reveals the fact he’s gay at interview

http://www.gaystarnews.com/article/shocking-video-reveals-what-happens-when-job-seeker-reveals-the-fact-hes-gay-at-interview/

Δυστηχως στον εργασιακο χωρο υπαρχει τεραστιος ρατσισμος ακομα και σημερα, μπορει να μην ειμαι γκει αλλα το εχω βιωσει λογω του σωματικου μου βαρους.

Off topic.....και σε εντελως αντιτρολ διαθεση....

Δεν ειμαι gay αλλα της προαλλες ειχαμε σε μια συζητηση με φιλους μια διαφωνια για το θεμα 'Gay και στρατιωτικη ηγεσια'.

Τοσο εγω οσο και η παρεα μου γενικα βρισκομαστε στο αριστερο και προοδευτικο χωρο της πολιτικης κλιμακας και εχουμε οι περισσοτεροι ανοιχτο το μυαλο.

Με δεδομενο πως οι περισσοτεροι αναγνωριζουμε πως θα πρεπει να καταργηθει η υποχρεωτικη στρατευση αλλα θα πρεπει να δημιουργηθει ενας καθαρα επαγγελματικος στρατος (για τους ειδικους γεωστρατηγικους λογους που ζει η χωρα μας),τεθηκε το θεμα της αποδοχης ή οχι gay ανθρωπων στην ΗΓΕΣΙΑ (εχει σημασια και γιαυτο το τονιζω) του στρατευματος!

Αν εχετε καποια γνωμη και θα θελατε να την μοιραστειτε ..........παρακαλω 

Ενταξει...καταλαβαινω πως πλέον δεν ειμαστε στο 1821 που ο οπλαρχηγος μιλουσε στα παλληκαρια του πριν την μαχη.....αλλα ακομα και τωρα ενας ηγετης θα πρεπει να μπορει να εμπνευσει στην μαχη και να κρατησει την πειθαρχια!!

Αυτες τις 2 ενστασεις ειχα στο 'γιατι οχι' των φιλων μου.....

Αλλα και παλι δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος ......μπορει να πιστευω χαζομαρες.

Μα δεν βρίσκω το λόγο ο οποιοσδήποτε να μη μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, πειθαρχία, ή οτιδήποτε, απλά και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφυλος. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν συνάδει πάντα με τα παραπάνω ούτε καθιστά κάποιον δυναμικό ή μαλθακό, ικανό ή ανίκανο.

Γιατί μην μπορεί να εμπνεύσει πειθαρχία?Τι σχέση έχει ο σεξουαλικός προσανατολισμός με τις ηγετικές ικανότητες?

K ευρύτερα το παρακάτω βιντεάκι σχετικά με το αξιόμαχο που κ καλά παίζει πολύ ως επιχείρημα

επειδή έχω μία σχετική εμπειρία με τα στρατά στις ΗΠΑ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο στρατός είναι ο πρώτος που ενσωματώνει στον κανονισμό του τις επιταγές της κοινωνίας στο θέμα των ομοφυλόφιλων, έστω μέσα από τη δική του παράουρη λογική.

Δύο παραδείγματα:

Πριν περάσει ο νόμος για μη διάκριση στον εργασιακό τομέα, ο στρατός είχε υιοθετήσει την πολιτική dont ask, dont tell, επιδειώκοντας ουσιαστικά να μην έχει εσωτερικές τριβές λόγω προσωπικών αντιλήψεων όσον αφορά την ομοφυλοφιλία. 

Πριν 3-4 χρόνια, που άρχισαν να εμφανίζονται φαινόμενα στον ιδιωτικό και (λιγότερο) στο δημόσιο τομέα φαινόμενα "δεν ασφαλίζουμε το σύντροφο σας ή το υιοθετημένο παιδί σας διότι δεν είστε οικογένεια ή δεν μπορείτε να πάρετε γονική άδεια" και κάτι τέτοια τρελαγελαφικα, ο στρατός κατήργησε την προηγούμενη πολιτική του "dont ask, dont tell" και αναγνώρισε σε οποιοδηποτε ζευγάρι και τα τέκνα τους τα ίδια δικαιώματα. 

ο στρατός κατήργησε την προηγούμενη πολιτική του "dont ask, dont tell" και αναγνώρισε σε οποιοδηποτε ζευγάρι και τα τέκνα τους τα ίδια δικαιώματα. 

Το DADT δεν καταργήθηκε με πρωτοβουλία του στρατού,ήταν μια από τις σκληρότερες μάχες του LGBT κινήματος μέχρι σήμερα.Το επίπεδο λομπαρίσματος που κάναμε προς δημοκρατικούς κ ρεπουμπλικάνους είναι σχεδόν άνευ προηγουμένου κ συγκρίσιμο μόνο με το θέμα του γάμου σε επίπεδο ακτιβισμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...