Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα εσύ φίλε μου δεν κάνεις κριτική στο Pride. Κάνεις σε 5 άτομα και τα βαφτίζεις Pride.

εχω γνωστους γκει που δεν πανε στο pride γιατι και αυτοι το θεωρουν καραγκιοζιλίκι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

ναι την λεω αλλα μονο χρυσαβγητη δεν με εχεις ακομα

δλδ θες να κάνεις κριτική χωρίς να λέει την άποψή του ο άλλος για αυτή?

μπορει να ειμαι λαθος αλλα εμενα γενικα και οχι μεμονομενα αυτο το μήνυμα μου περναει. 

Τι ώρα πήγες και σου πέρασε τέτοιο μήνυμα; γιατί αν η άποψή σου σχηματίστηκε από τις online φωτογραφίες τότε δε σου πέρασε το Parade το μήνυμα αλλά το ίντερνετ.

εχω γνωστους γκει που δεν πανε στο pride γιατι και αυτοι το θεωρουν καραγκιοζιλίκι.

Μαγκιά τους. Επίσης είναι πολλοί αυτοί που πάνε και δεν ξεβρακώνονται. Πολλοί περισσότεροι δε, αυτοί που δεν πάνε και ξεβρακώνονται. Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από όλο αυτό;

Ας αποκηρύξει η διοργάνωση τού ίδιου τού Pride πρώτα τη συμπεριφορά τους και μετά συζητάμε. Από τη στιγμή που την αποδέχεται εντός των εκδηλώσεων και την προστατεύει, θεωρώ την κριτική απέναντι στην ίδια τη διοργάνωση, απολύτως αναμενόμενη και σε πολύ μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη. 

Η διοργάνωση που προασπίζεται τη διαφορετικότητα να αποκηρύξει τη συμπεριφορά κάποιων επειδή είναι διαφορετικοί; Καλό! 

Η διοργάνωση που προασπίζεται τη διαφορετικότητα να αποκηρύξει τη συμπεριφορά κάποιων επειδή είναι διαφορετικοί; Καλό! 

Αν δε διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ τού «διαφορετικός» και τού «προσβλητικός», είναι δικό σου θέμα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσβλητικούς.

Αν δε διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ τού «διαφορετικός» και τού «προσβλητικός», είναι δικό σου θέμα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσβλητικούς.

Είναι προσβλητική και η γκόμενα που χωρίς σουτιέν και σχεδόν ανύπαρκτο στρινγκ κουνάει τον κώλο της στη μούρη του χορευτή πάνω στο κεντρικό άρμα του καρναβαλιού του Μοσχάτου ή εκεί ισχύουν άλλοι νόμοι;

Είναι προσβλητική και η γκόμενα που χωρίς σουτιέν και σχεδόν ανύπαρκτο στρινγκ κουνάει τον κώλο της στη μούρη του χορευτή πάνω στο κεντρικό άρμα του καρναβαλιού του Μοσχάτου ή εκεί ισχύουν άλλοι νόμοι;

Και εκεί μπουρδελοποίηση της κοινωνίας ειναι,

Με τη διαφορά οτι εκεί είναι καρναβάλι. οχι αγώνας για ίσα δικαιώματα στη διαφορετικότητα.

• Like 2

Είδες σε κάποιο post μου να υπερασπίζομαι την περίπτωση τής γκόμενας που κάνει δημόσια τα όσα περιγράφεις, ή να μιλώ για «άλλους νόμους» ; Εκτός κι αν μάντεψες τη θέση μου επ' αυτού, οπότε να σού δώσω το τηλέφωνο και τής δικής μου καφετζούς.

Αυτό το ταλέντο που έχετε μερικοί να συμπεραίνετε πράγματα και η τακτική να εκτροχιάζετε τις συζητήσεις από το θέμα τους, κάθε φορά που λέγεται κάτι που δε σας αρέσει...

Είδες σε κάποιο post μου να υπερασπίζομαι την περίπτωση τής γκόμενας που κάνει δημόσια τα όσα περιγράφεις, ή να μιλώ για «άλλους νόμους» ; Εκτός κι αν μάντεψες τη θέση μου επ' αυτού, οπότε να σού δώσω το τηλέφωνο και τής δικής μου καφετζούς.

Αυτό το ταλέντο που έχετε μερικοί να συμπεραίνετε πράγματα και η τακτική να εκτροχιάζετε τις συζητήσεις από το θέμα τους, κάθε φορά που λέγεται κάτι που δε σας αρέσει...

Απλώς δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ (στον κύκλο μου, στην TV, στο ίντερνετ, στις εφημερίδες) να κόπτεται για όσα διαδραματίζονται πάνω στα άρματα τις Απόκριες. Αν εσύ μετά από κάθε καρναβάλι έχεις τις ενστάσεις σου πάσο. Αν έχεις και κάποιο link να μου δώσεις με τα μήνυματά σου στο φόρουμ ή κάπου αλλού ακόμα καλύτερα.

Υ.Γ. Μόνο για κάποιον που είχε ντυθεί παπάς είχε γίνει κάποιο θέμα αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

Απλώς δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ (στον κύκλο μου, στην TV, στο ίντερνετ, στις εφημερίδες) να κόπτεται για όσα διαδραματίζονται πάνω στα άρματα τις Απόκριες. Αν εσύ μετά από κάθε καρναβάλι έχεις τις ενστάσεις σου πάσο. 

Το καρναβαλι ειναι διεκδικηση δικαιωματων?

• Like 1

Το καρναβαλι ειναι διεκδικηση δικαιωματων?

Α, εκεί έγκειται η διαφορά; νόμιζα πώς το θέμα είναι αν είναι προσβλητικοί ή δεν είναι και όχι οι προθέσεις τους.

Κατ' εμε, οταν αγωνιζεσαι για κατι, αγωνιζεσαι σαν ανθρωπος, οχι σαν ζωο.

Κατά κάποιον άλλον ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, κατά κάποιον άλλον γουστάρει να αγωνίζεται σαν ζώο, κατά κάποιον άλλον δεν εμφανίστηκε κάποιο ζώο στο Parade ενώ κατά κάποιον άλλον όλοι είμαστε ζώα.

κατά κάποιον άλλον γουστάρει να αγωνίζεται σαν ζώο

Να αναμενει και αντιστοιχη αντιμετωπιση τοτε.

Απλα και ωραια.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...