silmarien Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Άρα γκέι γίνεσαι απο επιλογή Όταν επιλέξεις να γινεις gay στείλε γράμμα να ξαναμιλήσουμε. Ως τότε δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για κάτι το οποιο δεν βιώνεις προσβάλλοντας τον οποιονδήποτε άλλο ο οποιος είναι και δεν ήταν επιλογή του. 2
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ρε τοξο μια ερωτηση σχετικα με το "τριτο" φυλο, εναν αντρας που παει με γυναικα που εχει κανει αλλαγη φιλου ειναι γκει η οχι ? Που να ξέρω ρε συ.Ρώτα τον Για μένα μπορώ να μιλήσω μόνο.Εμένα πχ δε μου λέει κάτι μια τρανς γυναίκα ακόμα κ να μην τον έχει κόψει .Γενικά δε μου λέει κάτι η θηλυκότητα πόσο μάλλον εαν είναι prominent από την άλλη δεν θα το απέκλεια να κάνω σεξ με τρανς πάνω στην καύλα,εδώ κ με γυναίκες έχω κάνει σεξ πάνω στην έξαψη της στιγμής.Σε γενικές γραμμές πάντως από αυτά που πιάνω είναι συχνό φετίχ κάποιων ανδρών που αυτοπροσδιορίζονται ως στρέητ να πάνε με τρανς. Τεσπά,για τη δημοσκόπηση του Βήματος της Κυριακής έχει κανείς τπτ.Νομίζω στην έντυπη έκδοση θα πρέπει να υπάρχει το συγκεκριμένο ερώτημα για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. 1
The_Colonel Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτο με το τριτο φυλο εχω να το ακουσω χρονια απο τοτε που ημουν πιτσιρικας και το ελεγε ο τολης στο δυο ξενους. Ρε τοξο μια ερωτηση σχετικα με το "τριτο" φυλο, εναν αντρας που παει με γυναικα που εχει κανει αλλαγη φιλου ειναι γκει η οχι ? Άν έχει κάνει αλλαγή φύλου τεχνικά δεν ειναι γκέι (και για τους LGBT κτλ) δεν ειναι γκέι (γιατι ειναι γυναίκα ο τρανς και μέσα του -λένε-) προσωπική μου άποψη είνει λίγο γκέι η καλύτερα ειναι οκ με τους γκέι γιατι ο τρανς όσα χιλιάρικα και να σκάσει (εκτός αν ειναι μιά στο εκατομμύριο εντάξει πάω πάσο μιλάω για την συντριπτική πλειοψηφία) δεν ξεγελάει για γυναίκα (λόγω χεριών σωματικής διάπλασης γενικά μυικής διάπλασης πολλές φορές ακόμη και χαρακτηριστικά προσώπου αν και εκεί υπάρχουν πολλοί "τυχεροί" που καταφέρνουν και μοιάζουν 100% γυναίκες.. στο πρόσωπο όμως... πολλές φορές και φώνης και ας παίρνουν ορμόνες κτλ) Επίσης συνήθως έχουν και αντρικό μυαλό... (όχι επιθυμίες ή αργκό στην ομιλία αλλά ο τρόπος που σκέφτονταν άσχετα θέματα -άσχετα με την σεξουαλικότητα τους και το σεξ γενικότερα- και ο τρόπος που συμπεριφέρονται γενικά)
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εμένα μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό να ισχύει αυτό μιας και εγώ δεν πιστεύω ότι γεννιέσαι γκει... πιστεύω γενικά (όχι μόνο για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μας αλλά για το κάθε τι που μας χαρακτηρίζει ως προσωπικότητες απο το τι τρόμε τι πιστεύουμε τον τρόπο που μιλάμε,ντυνόμαστε τους ανθρώπους που θέλουμε δίπλα μας κτλ) πως είμαστε απλά η συνισταμένη των βιωμάτων μας. Άρα γκέι γίνεσαι απο επιλογή και αν δεν το πιστεύεις αυτό αλλά είσαι γκει απλά δεν έχεις ωριμάσει νοητικά (όπως πχ κάποιος που πιστεύει ότι γεννήθηκε μαθηματικός ή πολυγαμικός ή μονογαμικός ή ετεροφυλόφιλος ή χριστιανός κτλ ) Και συνήθως αν όχι πάντα οι άνθρωποι που κάνουν μια σεξουαλική επανάσταση τέτοιου βεληνεκούς το κάνουν επειδή το ένστικτο της σεξουαλικής έκφρασης ειναι πολύ ισχυρό μέσα τους (no pun intended ) κάτι τέτοιο έχει ως συνέπεια την επιθυμία διαφόρων σεξουαλικών εμπειριών άρα για να συμβεί κάτι τέτοιο το άτομο αυτό θα πρέπει να κάνει είτε εφήμερες επαφές είτε βραχυχρόνιες σχέσεις είτε ελεύθερες σχέσεις. Τα άτομα που μπορούνε να είναι πιστά σε ένα μόνο άτομο (δηλαδή έχουν τα βιώματα -παιδεία,αγωγή,πρώτυπα, παλιότερες εμπειρίες κτλ- που τους κάνουν να σεβοντε/ζητούν κάτι τέτοιο )και ας έχει φύγει ο ερωτικός πόθος αφήνοντας μόνο την αγάπη στην σχέση είναι αυτά που δεν έχουν τον σεξ στην όποια του μορφή ως προτεραιότητα. και κατα συνέπεια τίνουν να είναι ετεροφυλόφιλα. πλεον απο οτι λενε γκει γεννιεσε δηλαδη αυτη ειναι η φυση σου, υπαρχουν φυσικα και ατομα που αλλαζουν αργοτερα τα οποια ομως ποτε δεν νιωθουν στρειτ 100% ειτε λοιπον γινονται γκει ή μπαι. Αυτο με το οτι και καλα οι γκει ειναι απιστοι βγαινει επειδη πολλοι ειναι party animals λογω καταπιεσης οποτε κοιτανε να περασουν καλα, επισης τα ζευγαρια 3ης ηλικιας γκει σε σχεση με τα ετεροφυλα ειναι πολυ λιγοτερα που αυτο δειχνει ελειψη πιστης-αφοσίωσης.
The_Colonel Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όταν επιλέξεις να γινεις gay στείλε γράμμα να ξαναμιλήσουμε. Ως τότε δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για κάτι το οποιο δεν βιώνεις προσβάλλοντας τον οποιονδήποτε άλλο ο οποιος είναι και δεν ήταν επιλογή του. Αυτό ειναι επιχείρημα; ας καταργήσουμε ολόκληρη την κοινωνιολογία ψυχολογία και γενικά την λογική... εγώ ανέφερα (συνοπτικά μεν αλλά με εναν βαθμό σαφήνειας) τα λογικά βήματα που καταλήγουν σε αυτό το "αρα" με την δική σου λογική να κάψουμε και τον φρόιντ και τον Πλάτωνα και όλους που ασχολούνται με πράματα που δεν τα κάνανε οι ίδιοι..... Και πότε πρόσβαλα κάποιον;
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όταν επιλέξεις να γινεις gay στείλε γράμμα να ξαναμιλήσουμε. Ως τότε δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για κάτι το οποιο δεν βιώνεις προσβάλλοντας τον οποιονδήποτε άλλο ο οποιος είναι και δεν ήταν επιλογή του. κοιτα η αληθεια ειναι οτι μερικοι πανε και με το ιδιο φυλλο απο επιλογη ειτε γιατι γουσταρουν να δοκιμαζουν κατι πιο extreme ειτε γιατι ειναι ενας τροπος να ανεβουν πιο γρηγορα στην εργασια τους, βεβαια αυτο το ποσοστο ειναι μικρο.
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αποκλείεται βρε παιδιά να υπάρχουν και τα 2 είδη γκέη ? και αυτοί που γεννήθηκαν έτσι, και αυτοί που γούσταραν κοριτσάκια αλλά κάποτε είπαν να κάνουν το άλλο ? γιατί τσακώνεστε... 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτό ειναι επιχείρημα; ας καταργήσουμε ολόκληρη την ψυχολογία Ε καλά,εσύ την καταργείς καλύτερα.Αν κ σύμφωνη γνώμη για την ακριβή αιτιολογία του σεξουαλικού προσανατολισμού δεν έχουμε άκομα από την επιστημονική κοινότητα (κ αμφιβάλω οτι θα μάθουμε ποτέ καταληκτικά όσο το ζήτημα είναι τόσο κοινωνικά πολωμένο) η συμφωνία ανάμεσα στο συνάφι μας (εμάς των ψυχολόγων κατά κύριο λόγο) είναι πως δεν βιώνουμε αίσθηση επιλογής του φύλου ή φύλων από τα οποία γνήσια κ πηγαία ελκόμαστε. Πάντως on a personal note προσωπικά δεν θυμάμαι να ξύπνησα ένα πρωί κ να επέλεξα να μου αρέσουν οι άνδρες.Εσύ θυμάσαι πότε επέλεξες να σου αρέσει το φύλο από το οποίο έλκεσαι ?
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Που να ξέρω ρε συ.Ρώτα τον χαχα απλα λογικα ρε αφου υπαρχει αιδοίο εσθω και τεχνιτο και θεωρειτε πλεον γυναικα τοτε ειναι ετεροφυλοφιλη επαφη, γκει μπορει να θεωρησουμε ειτε τρανς χωρις αλλαγη. BTW ποια η διαφορα τρανς με παρενδυσία ???
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 κοιτα η αληθεια ειναι οτι μερικοι πανε και με το ιδιο φυλλο απο επιλογη ειτε γιατι γουσταρουν να δοκιμαζουν κατι πιο extreme ειτε γιατι ειναι ενας τροπος να ανεβουν πιο γρηγορα στην εργασια τους, βεβαια αυτο το ποσοστο ειναι μικρο. Πάλι κάνεις το ίδιο λάθος.Αναφέρεσαι στην σεξουαλική συμπεριφορά.Κ γω έχω πάει με γυναίκα επειδή ήθελα να δοκιμάσω,αυτό δεν με κάνει στρέητ.Σε οτι αφορά όμως τον σεξουαλικό μας προσανατολισμό αυτός αναφέρεται στις γνήσιες κ πηγαίες έλξεις μας.Ε,εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για μένα πχ.Ξέρω πως έλκομαι από άνδρες ενώ με γυναίκες μηδέν στο πηλίκο η έλξη.Αυτό είναι ανεξάρτητο από το πως θα επιλέξω να συμπεριφερθώ σεξουαλικά όμως σε μια δεδομένη στιγμή κ βρίσκεται υπο την αίρεση πολλών παραγόντων.Τουλάχιστον έτσι πάει με εμένα.
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πάντως on a personal note προσωπικά δεν θυμάμαι να ξύπνησα ένα πρωί κ να επέλεξα να μου αρέσουν οι άνδρες.Εσύ θυμάσαι πότε επέλεξες να σου αρέσει το φύλο από το οποίο έλκεσαι ? οκ αλλα υπαρχει το ενδεχομενο να ειδες ενα συγκεκριμενο κωλαρακι πχ και να γουσταρες ξαφνικα ενω γενικα δεν γουσταρες ποτε αντρες. Πάλι κάνεις το ίδιο λάθος.Αναφέρεσαι στην σεξουαλική συμπεριφορά.Κ γω έχω πάει με γυναίκα επειδή ήθελα να δοκιμάσω,αυτό δεν με κάνει στρέητ.Σε οτι αφορά όμως τον σεξουαλικό μας προσανατολισμό αυτός αναφέρεται στις γνήσιες κ πηγαίες έλξεις μας.Ε,εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για μένα πχ.Ξέρω πως έλκομαι από άνδρες ενώ με γυναίκες μηδέν στο πηλίκο η έλξη.Αυτό είναι ανεξάρτητο από το πως θα επιλέξω να συμπεριφερθώ σεξουαλικά όμως σε μια δεδομένη στιγμή κ βρίσκεται υπο την αίρεση πολλών παραγόντων.Τουλάχιστον έτσι πάει με εμένα. ναι αλλα μπορει να σου αρεσε και να γινοσουν μπαι απο γκει, και μενα πχ μπορει να μου γυρισει το ματι επειδη με εχει φαει η αγαμια να μου την πεσει ενας γκει να το κανω για να ξεχαρμανιασω και τελικα να μου αρεσει.
The_Colonel Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 πλεον απο οτι λενε γκει γεννιεσε δηλαδη αυτη ειναι η φυση σου, υπαρχουν φυσικα και ατομα που αλλαζουν αργοτερα τα οποια ομως ποτε δεν νιωθουν στρειτ 100% ειτε λοιπον γινονται γκει ή μπαι. Αυτο με το οτι και καλα οι γκει ειναι απιστοι βγαινει επειδη πολλοι ειναι party animals λογω καταπιεσης οποτε κοιτανε να περασουν καλα, επισης τα ζευγαρια 3ης ηλικιας γκει σε σχεση με τα ετεροφυλα ειναι πολυ λιγοτερα που αυτο δειχνει ελειψη πιστης-αφοσίωσης. Δεν έχω διαβάσει καμία έρευνα που να το αποδεικνύει αυτό επιστημονικά αν έχεις διαβάσει εσύ τοτε παρακαλώ να μου στείλεις link ή να μου πείς ποια να την ψάξω. Υπάρχουν γκέι ακτιβιστές που για κάποιο λόγο τρελαίνονται με το να βγάλουν το γκέι γονίδιο.... λες και πρέπει να υπάρχει λόγος γονιδιακός για να αισθάνονται εντάξει που ειναι γκέι... Προσωπικά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του. Απο την άλλη όμως δεν ειμαι της λογικής του ότι απο την στιγμή που δεν πειράζει κανέναν μια άποψη θα πρέπει να γίνει και αποδεκτή έτσι χωρίς λογική/επιστημονική βάση. Για παράδειγμα εμένα μου αρέσει και το πρωκτικό σεξ με γυναίκα αλλά αναγνωρίζω ότι δεν ειναι φυσιολογικό(λόγω της φύσης μου να μου αρέσει ή λόγω DNA) απλά ειναι ενα φετίχ που έχω κάθε δικαίωμα να το εξασκώ (αν συμφωνεί και η σύντροφός μου βέβαια). Για να καταλάβεις πόσο μεγάλη βάση έχουν τα επιχειρήματα αυτής της άποψης σου παραθέτω δύο (απο τα ισχυρότερα) Έρευνα σε ομοζυγωτικούς διδύμους έχει δείξει πως αν ενας απο τους δυο ειναι γκέι τότε και ο άλλος κατα 75% ειναι γκέι (και επειδή το 75% ειναι μεγάλος αριθμός λένε ότι γεννιέσαι γκέι ) Αυτό που ξεχνάνε όμως είναι ότι οι ομοζυγωτικοί δίδύμοι έχουν 100% DNA (πάντα... ) οπότε άν ήταν γενετικό θέμα θα έπρεπε 100% των περιπτώσεων (και όχι 75% ή 80% ή 90% ή 99% - στην έρευνα ήταν πάντως 75%-) του "Β" δίδυμου να είναι γκέι αν ειναι γκέι ο "Α" δίδυμος... και το γεγονός ότι το 75% των "Β" διδύμων είναι γκέι αν ο "Α" είναι αποδεικνύει αυτό που είπα (ότι είμαστε η συνισταμένη των βιωμάτων μας γιατι όλοι αυτοί οι δίδυμοι μεγαλώσανε λίγο πολύ στο ίδιο σπίτι με τους ίδιους γονείς είχαν την ίδια ανατροφή εικόνες εκπαίδευση κοινωνικό κύκλο κτλ... και οι διαφορές που θα μπορούσαν να έχουν ειναι αυτές που κάνουν ενα 25% των "Β" διδύμων να μην είναι γκέι) Το άλλο επιχείρημα ειναι ότι υπάρχουν γκέι ζώα... Ναί αλλά ειναι η συντριπτική μειοψηφία και επίσης αυτό δεν σημαίνει κάτι γίνοντε πολλά στην φύση που δεν ειναι φυσιολογικά πχ υπάρχουν κατσικάκια με 2 κεφάλια... ή υπάρχουν είδη δελφινιών που αποκεφαλίζουν μικρά ψάρια και χρησιμοποιούσουν τον τομάρι τους σαν υποδοχή για το πέους τους και στην συνέχεια αυνανίζονται με αυτό..... Ε καλά,εσύ την καταργείς καλύτερα. Άλλο οι γνώμες επιστημόνων και άλλο η επιστημονική μέθοδος επίσης άλλο η επιστήμη γενικά πχ παλαιότερα ο σύλλογος μαθηματικών και φυσικών επιστημών της Αγγλίας θα σου έλεγε ότι η γή είναι επίπεδη...
silmarien Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μου αρέσει που ζητάς λινκ όταν δεν έχεις παραθέσει κανένα εσύ που να υποστηρίζει τις μπούρδες σου. Και ακόμη δεν κατάλαβα πως μπορείς να αντιπαρέρχεσαι για κάτι το οποιο αφορα gay άτομα, με άτομα τα οποια είναι gay, χωρίς να είσαι εσύ gay. Έχεις την πείρα από πίσω να σε υποστηρίζει φάση?
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) οκ αλλα υπαρχει το ενδεχομενο να ειδες ενα συγκεκριμενο κωλαρακι πχ και να γουσταρες ξαφνικα ενω γενικα δεν γουσταρες ποτε αντρες. ναι αλλα μπορει να σου αρεσε και να γινοσουν μπαι απο γκει, και μενα πχ μπορει να μου γυρισει το ματι επειδη με εχει φαει η αγαμια να μου την πεσει ενας γκει να το κανω για να ξεχαρμανιασω και τελικα να μου αρεσει. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνει από gay κάποιος bi ή στρέητ ή γουατέβα.Προσωπικά δε πιστεύω σε τέτοιες παπαριές.Άλλο να καυλώσεις πάνω στη στιγμή κ άλλο οι βαθιά ριζωμένες έλξεις που έχουμε κ μπορούμε να αναγνωρίσουμε προς το ένα,το άλλο ή κ τα 2 φύλα. Πχ για να το κάνω πιο λιανά.Σε οτι με αφορά όταν είχα κάνει σεξ με γυναίκα καύλωσα από τη σαρκική επαφή καθαρά,δεν έκανα φόκους στο φύλο.Είχε σχέση με τη σεξουαλική μου συμπεριφορά κ τη δεδομένη στιγμή.Αλλά πηγαία δεν καυλώνω με γυναίκες.Δε μου λένε κάτι.Υπο συνθήκες κ mood συγκεκριμένο μπορεί να μου σηκωθεί με γυναίκα ,οι γνήσιες όμως έλξεις μου αφορούν στο ανδρικό φύλο.Έ,κάπως έτσι υποθέτω θα είναι κ για σένα εαν όντως αποφασίσεις να πας με άνδρα κ να γουστάρεις πάνω στην φάση.Δεν θα αναπτύξεις ξαφνικά πηγαίες ελξείς για το ανδρικό φύλο.Τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει πως πάει με την πλειοψηφία. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από Τοξοβόλος_U_K
The_Colonel Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μου αρέσει που ζητάς λινκ όταν δεν έχεις παραθέσει κανένα εσύ που να υποστηρίζει τις μπούρδες σου. Και ακόμη δεν κατάλαβα πως μπορείς να αντιπαρέρχεσαι για κάτι το οποιο αφορα gay άτομα, με άτομα τα οποια είναι gay, χωρίς να είσαι εσύ gay. Έχεις την πείρα από πίσω να σε υποστηρίζει φάση? Κοίτα απο την εποχή του Σωκράτη Αριστοτέλη έχουμε κάτι που ονομάζουμε "λογική" έχει να κάνει με προκείμενες προτάσεις και συμπέρασμα αν οι προκείμενες ειναι αληθείς και αναγκαίες τότε και το συμπέρασμα πρέπει να είναι αληθές. Έστι καταφέραμε να στείλουμε πυραύλους στο φεγγάρι και να γιατρέψουμε ασθένειες.... Απο εκει και πέρα τα posts σου (αν μπορώ να τα πω posts και όχι επιθετικό flaming εναντίων μου επιπέδου τσουκαλά) απλά επαληθεύουν αυτό που έγραψα -μεσα σε άλλα- πιο πάνω ............Άρα γκέι γίνεσαι απο επιλογή και αν δεν το πιστεύεις αυτό αλλά είσαι γκει απλά δεν έχεις ωριμάσει νοητικά (όπως πχ κάποιος που πιστεύει ότι γεννήθηκε μαθηματικός ή πολυγαμικός ή μονογαμικός ή ετεροφυλόφιλος ή χριστιανός κτλ )..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις