Pintsie Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τρελάθηκα όταν το διάβασα! Εκεί που περιμένεις να είναι πιο "προχωρημένοι" καθώς άλλες πολιτείες επιτρέπουν γάμους/αναδοχές/υιοθεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια, κάνει μία πολιτεία 100 βήματα πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τρελάθηκα όταν το διάβασα! Εκεί που περιμένεις να είναι πιο "προχωρημένοι" καθώς άλλες πολιτείες επιτρέπουν γάμους/αναδοχές/υιοθεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια, κάνει μία πολιτεία 100 βήματα πίσω! Βασικά για να είμαστε δίκαιοι κ άλλες πολιτείες έχουν ανάλογους νόμους αλλά περιορίζονται σε θρησκευτικές επιχειρήσεις/οργανισμούς ενώ παράλληλα έχουν σε ισχύ νόμους για πλήρη προστασία των LGBT πολιτών τους.Η Ιντιάνα όμως πάνω στο άγχος της από την πίεση συντηριτικών ψηφοφόρων(?) ή δεν ξέρω τι έκανε την γκάφα να αφήνει παράθυρο για όλες τις επιχειρήσεις και αυτό ενώ δεν έχει καμία νομοθεσία για προστασία κατά των διακρίσεων για τους LGBT σε πολιτειακό επίπεδο. btw και στην Ιντιάνα επιτρέπεται ο γάμος/υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.Βασικά ακριβώς γι' αυτό ως αντίδραση πέρασε αυτός ο νόμος ώστε να επιτρέπει σε όλους όσους δεν συμφωνούν θρησκευτικά (αλλά λέμε όλους έτσι) να μην προσφέρουν υπηρεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια και μεμονωμένους LGBT καταναλωτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 κάτι μου θυμίζει όλο αυτό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Βασικά για να είμαστε δίκαιοι κ άλλες πολιτείες έχουν ανάλογους νόμους αλλά περιορίζονται σε θρησκευτικές επιχειρήσεις/οργανισμούς ενώ παράλληλα έχουν σε ισχύ νόμους για πλήρη προστασία των LGBT πολιτών τους.Η Ιντιάνα όμως πάνω στο άγχος της από την πίεση συντηριτικών ψηφοφόρων(?) ή δεν ξέρω τι έκανε την γκάφα να αφήνει παράθυρο για όλες τις επιχειρήσεις και αυτό ενώ δεν έχει καμία νομοθεσία για προστασία κατά των διακρίσεων για τους LGBT σε πολιτειακό επίπεδο. btw και στην Ιντιάνα επιτρέπεται ο γάμος/υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.Βασικά ακριβώς γι' αυτό ως αντίδραση πέρασε αυτός ο νόμος ώστε να επιτρέπει σε όλους όσους δεν συμφωνούν θρησκευτικά (αλλά λέμε όλους έτσι) να μην προσφέρουν υπηρεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια και μεμονωμένους LGBT καταναλωτές. Μου το ειπε μια ξαδερφουλα απο ΗΠΑ που εχω, μετα την βια απο μπατσους σε μαυρους τωρα αυτο καλα παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Έβλεπα στο FOX νωρίτερα έναν δικηγόρο από Ιντιάνα ο οποίος έλεγε πως τουλάχιστον θεωρητικά θα μπορούσαμε να δούμε νόμιμα στην Ιντιάνα καταστήματα με επιγραφές ''Straights only''. Φυσικά θα μιλάμε για εντελώς καμμένη επιχείρηση η οποία θα διαπράτει ουσιαστικά αυτοκτονία κ θα πηγαίνει γυρεύοντας για νομικό Αρμαγεδων. Από την άλλη τπτ δε με εκπλήσει στις ΗΠΑ, όλο κ κανας ψεκασμένος θα βρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ερώτηση κάποιου που δεν έχει ασχοληθεί με τον νόμο. Θεωρητικά δεν θα έδινε τη δυνατότητα σε έναν gay ή άθεο καταστηματάρχη να μην δέχεται straight ή χριστιανούς/μουσουλμάνους/σαϊεντολόγους κ.λπ. στο μαγαζί του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Όσοι με έχετε παρακολουθήσει ξέρετε οτι δεν είμαι φανατικός της ποσοτικοποίησης του ανθρώπινου σεξουαλικού προσανατολισμού (κ γενικά γράφω τις ανάλογες έρευνες συνήθως).Αυτό διότι αναγνωρίζω τόσο από την επαγγελματική μου εμπειρία ως ψυχολόγος αλλά κ από την προσωπική μου αντίληψη πως το bias είναι απλά τράτζικ σε ένα τόσο κοινωνικά,πολιτικά κ θρησκευτικά πολωμένο ζήτημα.Η πρόσφατη έρευνα από τις ΗΠΑ όμως δικαιώνει πάνω κάτω αυτό που υποστηρίζω εδώ κ πολλά χρόνια.Όσο πιο συντηρητική είναι μια κοινωνία/γενιά και όσο η θρησκεία,η πολιτική κ η ομοφοβία θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις αντιλήψεις των ανθρώπων για την ομοφυλοφιλία τόσο θα δυσκολευόμαστε να διαπιστώσουμε με ασφάλεια το πιο κοντινό στην πραγματικότητα ποσοστό των LGBT ανάμεσα μας. Φαίνεται λοιπόν πως τουλάχιστον σήμερα το 7% των νέων Αμερικάνων ηλικίας 18-35 αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό από όσο γνωρίζω που έχει καταγραφεί ποτέ επίσημα στις ΗΠΑ από τότε που έχουμε τις έρευνες βασισμένες σε self-report.Μερικά ακόμα ενδιαφέροντα είναι πως το 12% των άθεων (ή μη θρησκευόμενων) Αμερικανών ηλικίας 18-35 αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT.Αντίστοιχα μόλις το 1% των Αμερικανών Ευαγγελιστών (η πιο σημαντική anti-gay θρησκεία στις ΗΠΑ) ηλικίας 18-35 θεωρούν πως είναι LGBT.Σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό μόλις το 2% των Αμερικανών άνω των 60 ετών θεωρούν πως είναι LGBT. Άρα τι παίζει? http://www.msn.com/en-au/sport/other/reports-find-millennials-are-the-gayest-generation-yet/vp-AAanLvT Για τσεκάρετε εδώ Millennials Are the Gayest Generation.This number will get even bigger. http://www.thedailybeast.com/articles/2015/03/31/millennials-are-the-gayest-generation.html?source=TDB&via=FB_Page Με λίγα λόγια κ για να μην το κουράζουμε : Όταν η ομοφυλοφιλία φτάσει να κανονικοποιηθεί κοινωνικά παγκοσμίως τότε μάλλον θα πάρουμε μια πιο αντικειμενική κ ξεκάθαρη ιδέα για το πόσοι πραγματικά παίζει να είμαστε εκεί έξω.Αν κρίνω από το πως εξελίσεται η ανθρωπότητα πιστεύω σε 150-200 χρόνια από τώρα λογικά η ομοφυλοφιλία παγκοσμίως θα έχει γίνει κοινωνική νόρμα.Προς το παρόν ακόμα έχουμε δρόμο.Το σίγουρο είναι πάντως όπως τα βλέπω τα πράγματα πως το ποσοστό των ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT θα αυξάνεται συνεχώς,αρκεί φυσικά μην μας κάτσει κανάς νέος παγκόσμιος μεσαίωνας και υπό την προυπόθεση πως η επιρροή των θρησκειών θα φθίνει συνεχώς (ή τεσπα θα γίνεται λιγότερο ανταγωνιστική προς την ομοφυλοφιλία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αυτό διότι αναγνωρίζω τόσο από την επαγγελματική μου εμπειρία ως ψυχολόγος αλλά κ από την προσωπική μου αντίληψη πως τ Oh shit, στην ελλαδα δεν θα ειχες καμμια τυχη. Το 2003 με ειχε ρωτησει η μανα ενος φιλου μου «Να σε ρωτησω ρε Θαναση, αυτος ο ψυχολογος που πας, πες μου, μηπως προσπαθει να σε κανει πουστη; Συγγνωμη κιολας που ρωταω» «;!;!;!;!; Οχι, γιατι;» «Γιατι εχω ακουσει οτι αυτοι προσπαθουν να σε κανουν πουστη, γι' αυτο» Με λίγα λόγια κ για να μην το κουράζουμε : Όταν η ομοφυλοφιλία φτάσει να κανονικοποιηθεί κοινωνικά παγκοσμίως τότε μάλλον θα πάρουμε μια πιο αντικειμενική κ ξεκάθαρη ιδέα για το πόσοι πραγματικά παίζει να είμαστε εκεί έξω.Αν κρίνω από το πως εξελίσεται η ανθρωπότητα πιστεύω σε 150-200 χρόνια από τώρα λογικά η ομοφυλοφιλία παγκοσμίως θα έχει γίνει κοινωνική νόρμα.Προς το παρόν ακόμα έχουμε δρόμο.Το σίγουρο είναι πάντως όπως τα βλέπω τα πράγματα πως το ποσοστό των ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT θα αυξάνεται συνεχώς,αρκεί φυσικά μην μας κάτσει κανάς νέος παγκόσμιος μεσαίωνας και υπό την προυπόθεση πως η επιρροή των θρησκειών θα φθίνει συνεχώς (ή τεσπα θα γίνεται λιγότερο ανταγωνιστική προς την ομοφυλοφιλία). αν δουν οτι χανουν επιρροη, μπορει σε καποια φαση θα αρχισουν να την υποστηριζουν κιολας οπως και αν οι περισσοτεροι ηταν πλουσιοι, θα λεγανε "η φτωχεια ειναι αμαρτια" (και καλα προερχεται κυριως απο την προσωπικη τεμπελια) Μπορει αυτο να ειναι ενα βημα για τους gay, αλλα για τους αθεους γενικως δεν θα εχει καμμια διαφορα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Διαβάζοντας έρευνες στο θέμα αλλά κι επειδή κάνω μια εργασία για τον κινηματογράφο ως κριτικός και λόγω της δουλειάς μου, προτείνω κάποια στιγμή να συζητήσουμε τις ταινίες που ασχολούνται με το θέμα. Υπάρχουν απαντήσεις, αλήθειες αλλά και σημαντικές πληροφορίες για την πραγματική εικόνα. Τώρα σε ότι αφορά τα ποσοστά τα νούμερα θα είναι μεγαλύτερα φαντάζομαι στην Ευρώπη ή σε ορισμένες χώρες καθώς βλέπω π.χ. σε ορισμένες χώρες από δημοσιεύματα ότι αποτελεί μέρος της κοινωνίας και όχι κάτι άλλο. Μάλιστα βλέπω ότι ραδιοσταθμοί- και αυτό αν ήταν έκπληξη- που απευθύνονται στην κοινότητα σας, είναι στις πρώτες θέσεις ακροματικότητας και σύμφωνα με το tune in. Από εκεί και πέρα να πω κάτι που μου είχε αναφέρει πριν χρόνια φίλος γνωστός που εμφανίζεται και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Οτι κάποτε θα είναι μόδα στην Ελλάδα. Μάλιστα παρακολουθώντας τη σειρά Εθνική Ελλάδας ο Καπουτζίδης που υποδύεται ένα τέτοιο χαρακτήρα απαντά με συγκεκριμένα επιχειρήματα για τον τρόπο ζωής του πάντα στην σειρά. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελλάδα είναι η υποκρισία και φυσικά στην επαρχία τα πράγματα είναι δύσκολα με εξαίρεση ορισμένες μεγάλες πόλεις. Σε άλλο σχόλιο θα αναφερθώ διεξοδικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Οτι κάποτε θα είναι μόδα στην Ελλάδα. Aυτό είναι μια υπεραπλουστευτική βλακεία η οποία μάλιστα νομίζω εδράζεται κ στην άγνοια (η άγνοια φυσικά αφορά κ τους ίδιους τους LGBT εντωμεταξύ).Χρησιμοποιηται κ ως τύπος επιχειρήματος από ομοφοβικά γίδια πολλές φορές και συχνά καταλήγει να χτυπάει περισσότερο τους LGBT παρά από όσο υποτίθεται τους κάνει καλό μια τέτοια αντίληψη. Τέτοιες παπαριές έλεγε πχ κ ο ομοφοβικός μαλάκας ο Βερύκιος (βασικά για γκέι μαφία έλεγε περισσότερο αυτός).Τεσπά,ο σεξουαλικός προσανατολισμός κ η ταυτότητα φύλου δεν αποτελούν κάποια ''μόδα'' ή λοιπές κουλαμάρες.Το οτι μια κοινωνία (μετά από ατελείωτους αγώνες) ενδέχεται να αντιμετωπίζει ως κοινωνική νόρμα την ομοφυλοφιλία δεν σημαίνει πως ξαφνικά αυτή θα γίνει μοδα ή γουατέβα.Απλά θα δωθεί κοινωνικά τουλάχιστον μια αίσθηση κανονικότητας γύρω από ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού κ ταυτότητας φύλου με πιο πιθανό αποτέλεσμα όσοι βιώνουν ομόφυλες έλξεις να νιώθουν πιο άνετα ώστε να εκφράζουν ανοιχτά το ποιοι πραγματικά είναι.Αυτό είναι ένα ζητούμενο αλλά στο Ελλαδιστάν θέλει πολύ δουλειά.Αμφιβάλω πως οι millennials (18-35 ετών) της Eλλάδας πχ θα έχουν κανά τραγικά υψηλότερο ποσοστό αυτοπροσδιορισμού ως LGBT σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό.Ίσως ένα τσακ καλύτερα τα πράγματα αλλά κ εκεί θέλει δουλειά το ζήτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Με λίγα λόγια κ για να μην το κουράζουμε : Όταν η ομοφυλοφιλία φτάσει να κανονικοποιηθεί κοινωνικά παγκοσμίως τότε μάλλον θα πάρουμε μια πιο αντικειμενική κ ξεκάθαρη ιδέα για το πόσοι πραγματικά παίζει να είμαστε εκεί έξω.Αν κρίνω από το πως εξελίσεται η ανθρωπότητα πιστεύω σε 150-200 χρόνια από τώρα λογικά η ομοφυλοφιλία παγκοσμίως θα έχει γίνει κοινωνική νόρμα.Προς το παρόν ακόμα έχουμε δρόμο.Το σίγουρο είναι πάντως όπως τα βλέπω τα πράγματα πως το ποσοστό των ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως LGBT θα αυξάνεται συνεχώς,αρκεί φυσικά μην μας κάτσει κανάς νέος παγκόσμιος μεσαίωνας και υπό την προυπόθεση πως η επιρροή των θρησκειών θα φθίνει συνεχώς (ή τεσπα θα γίνεται λιγότερο ανταγωνιστική προς την ομοφυλοφιλία). Για ελλαδα νομιζω οτι θελει χιλιετια και λιγα λεω, πέρυσι με την κοντσιτα εγινε την ποπης ακομα και ατομα που ξερω για ανοικτομυαλα και δεν εχουν θεμα με γκει εριξαν τρελο κραξιμο, με αλλα λογια καταλαβα οτι το 99% απο αυτους που λενε οτι δεν εχουν θεμα εννοουν μονο για γκει που δεν προκαλουν αν δουν εναν γκει που εχει θυλικη συμπεριφορα η ενα τρανς ριχνουν κραξιμο. Υ.Γ Ρε τοξο εσυ σαν γκει και σαν ψυχολογος θελω να μου πεις κατι που ακουσα, αληθευει οτι υπαρχουν γκει που δεν κανουν πρωκτικο σεξ ? Ειναι νορμαλ κατι τετοιο εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο, αν ενας στρειτ δεν θελει κατι αντιστοιχο θεωρειτε κατι μη φυσιολογικο, με τους γκει τι παιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 τα τραβελια ΟΚ. Νιωθουν γυναικες, φαινονται γυναικες. Μια χαρα. Αν η αλλη ομως νιωθει γυναικα και γουσταρει να κυκλοφορει με μουσι, ειναι πολυ λογικο να τρωει κραξιμο και απο τους νορμαλ τρανς Η διεισδηση και ο οργασμος δεν ειναι και τα πιο σημαντικα πραγματα στο σεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ρε τοξο εσυ σαν γκει και σαν ψυχολογος θελω να μου πεις κατι που ακουσα, αληθευει οτι υπαρχουν γκει που δεν κανουν πρωκτικο σεξ ? Όλα τα στρέιτ ζευγάρια κάνουν πρωκτικό σεξ? Όλοι οι ανθρωποι κάνουν σεξ? Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μπορεί κάποια ζευγάρια να μην συνευρίσκονται με αυτό τον τρόπο. Μπορεί να παίρνουν ευχαρίστηση από κάποιο άλλο φετίχ ή εγκεφαλικά. Μπορεί τους προκαλεί αποστροφή η επίδειξη των γεννητικών οργανων. Δεν υπάρχει καλούπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Όλα τα στρέιτ ζευγάρια κάνουν πρωκτικό σεξ? Όλοι οι ανθρωποι κάνουν σεξ? Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μπορεί κάποια ζευγάρια να μην συνευρίσκονται με αυτό τον τρόπο. Μπορεί να παίρνουν ευχαρίστηση από κάποιο άλλο φετίχ ή εγκεφαλικά. Μπορεί τους προκαλεί αποστροφή η επίδειξη των γεννητικών οργανων. Δεν υπάρχει καλούπι. απλα ρωταω γιατι κακος η καλος σεξ εννοουμε την εισοδο τους πεους στον κολπο η τον πρωκτο ενω ο αμοιβαιος αυνανισμος, το στοματικο και η απλη επαφη των γεννητικων οργανων θεωρειτε προκαταρκτικα και οχι σεξ. τα τραβελια ΟΚ. Νιωθουν γυναικες, φαινονται γυναικες. Μια χαρα. Αν η αλλη ομως νιωθει γυναικα και γουσταρει να κυκλοφορει με μουσι, ειναι πολυ λογικο να τρωει κραξιμο και απο τους νορμαλ τρανς Η διεισδηση και ο οργασμος δεν ειναι και τα πιο σημαντικα πραγματα στο σεξ Εγω αυτο το βρισκω λαθος οκ δεν ειμαι τελιος μπορει να γελασω στην αρχη γιατι θα μου φανει αστειο αλλα μετα θα σταματησω σε καμια περιπτωση δεν θα τον κραξω, Ενταξει απλα το λεω γιατι εχει περασει ετσι ισως λανθασμενα οτι για να ολοκληρωθει η πραξη πρεπει να υπαρχει διεισδηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πρακτικά είναι έτσι αλλά στην πραγματικότητα όχι. Όλα είναι σεξ με ή χωρίς διείσδυση, πέος ή χωρίς πέος κτλ κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις