Anorymous Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Να ενημερώσω πως μόλις πριν λίγο ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης στην Ελλάδα ανάφερε στη Βουλή άμεση τροποποίηση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης ώστε επιτέλους αυτό να επεκτείνεται και στα ομόφυλα ζευγάρια.Επίσης τροποποίηση του αντιρατσιστικού νόμου ώστε να αυστηροποιούνται τα πλαίσια κατά της ομοφοβίας μεταξύ άλλων που ανάφερε. Δεν υπάρχει ακόμα λινκ μιας και το είπε πριν λίγο.Όποιος βρει κάτι ας χώσει. Καθιερώνεται τώρα σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/207277/kathieronetai-tora-symfono-symvioshs-kai-gia-ta-omo.html Δεν νομιζω να περασει, η ΑΝΕΛ δεν θα το ψηφισουν. Bi people swing both ways. Μην βάζετε ταμπέλες και σε αυτό εχει διαφορα ομως αν ειναι σε φαση διπλης εξοδου.....hdmi/vga η εισαι εiσοδο-εξοδο οπως οι μπαλαντεζες
Iris_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω να περασει, η ΑΝΕΛ δεν θα το ψηφισουν. εχει διαφορα ομως αν ειναι σε φαση διπλης εξοδου.....hdmi/vga η εισαι εiσοδο-εξοδο οπως οι μπαλαντεζες Αυτοί που δίνουν είναι το ίδιο με αυτούς που παίρνουν. Αφενός γιατί ο ένας γουστάρει εκεί που το βάζει και αφετέρου ο άλλος.. ε κατάλαβες.
silmarien Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Επισης οι μπαι δεν ειναι γκει ? Βασικα γενικα στην κοινωνια υπαρχει συγχυση για αυτο το θεμα, πολλοι λενε οτι ο αντρας που ειναι ενεργητικος και μετα δυο φυλα ειναι "αντρας" και πολλες φορες ονομαζεται κ@ρας ενω ενας μπαι που ειναι παθητικος με τους αντρες λεγετε γκει. Καμία σχέση. Gay = ομοφυλόφιλος άνθρωπος Bisexual = αμφιφυλόφιλος άνθρωπος
Anorymous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καμία σχέση. Gay = ομοφυλόφιλος άνθρωπος Bisexual = αμφιφυλόφιλος άνθρωπος Στην ελληνικη κοινωνια σου λεω τι ισχυει απλα
Iris_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Στην ελληνικη κοινωνια σου λεω τι ισχυει απλα Αν σου πω πως κανείς δεν νοιάζεται για το τι επικρατεί στην ελληνική κοινωνία 1
Anorymous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αν σου πω πως κανείς δεν νοιάζεται για το τι επικρατεί στην ελληνική κοινωνία εσενα οχι πολλους αλλους ναι
Iris_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοί που πηγαίνουν μπροστά είναι αυτοί που δεν ακούν τους άλλους 1
ADHD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νομιζω οτι καποιοι νοιάζονται και θελουν να αλλαξουν την συντηρητική γνωμη της Ελληνικης κοινωνιας μεσω της ενημερωσης και της γνωσης η τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να κανουν. Το να λες "κανεις δεν νοιαζεται" ειναι σαν να λες οτι το τοπικ ειναι απλα για να διαφωνούν κάποιοι η να συζητανε οι ΛΟΑΤ μεταξυ τους μονο.
Iris_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νομιζω οτι καποιοι νοιάζονται και θελουν να αλλαξουν την συντηρητική γνωμη της Ελληνικης κοινωνιας μεσω της ενημερωσης και της γνωσης η τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να κανουν. Το να λες "κανεις δεν νοιαζεται" ειναι σαν να λες οτι το τοπικ ειναι απλα για να διαφωνούν κάποιοι η να συζητανε οι ΛΟΑΤ μεταξυ τους μονο. Συμφωνώ, αλλά αυτό που είπε περί ελληνικής κοινωνίας έχει 2 αντικροουόμενες απόψεις. Think about it
silmarien Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγω νομιζω οτι καποιοι νοιάζονται και θελουν να αλλαξουν την συντηρητική γνωμη της Ελληνικης κοινωνιας μεσω της ενημερωσης και της γνωσης η τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να κανουν. Το να λες "κανεις δεν νοιαζεται" ειναι σαν να λες οτι το τοπικ ειναι απλα για να διαφωνούν κάποιοι η να συζητανε οι ΛΟΑΤ μεταξυ τους μονο. Εσύ πήρες το μήνυμα της Ιris εκτος του πλαισίου της συζήτησης. Πιο πάνω απαντήθηκαν τυχόν απορίες. Το να κάθεται, ο Anorymous, όμως και να επαναλαμβάνει τις λάθος αντιλήψεις της Ελληνικής κοινωνίας δεν ωφελεί σε κάτι. Το μόνο αποτέλεσμα είναι η παραπληροφόρηση.
ADHD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το καταλαβα, ειπε η "Ελληνικη κοινωνια πιστευει αυτο" απανταει ο silmarien "οχι δεν ειναι ετσι ειναι αλλιως" για να ενημερωσει(ομολογω και εγω οτι δεν το ηξερα και ειχα τους bi = gay). Οι αντικρουομενες αποψεις που βρισκονται?? εκτος αν μιλατε δικια σας γλωσσα γιατι ουτε την απαντηση σου καταλαβα.. (μπορει να ειμαι και απλα χαζος οποτε συνεχιστε.. )
Anorymous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτοί που πηγαίνουν μπροστά είναι αυτοί που δεν ακούν τους άλλους ειδαμε και τα χαΐρια του ικαρου
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Gay είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι. Ανεξαρτήτως φύλου, αρρενωπότητας ή θηλυπρέπειας. Στην κατηγορία Queer ανήκει όλη η LGBT κοινότητα και μερικοί που δεν τους αρέσουν οι ταμπέλες gay, bi, lesbian, χρησιμοποιούν αυτό τον όρο. Επίσης υπήρχε περίοδος που ο όρος queer χρησιμοποιούνταν αρνητικά για να αναφερθούν σε ομοφυλόφιλα άτομα. Βασικά ξαναερχόμαστε στο θέμα του αυτοπροσδιορισμού.Πχ εγώ δεν μπορώ ούτε θέλω να αυτοπροσδιοριστώ ως Queer.K δεν έχει σχέση ούτε με το γεγονός πως είμαι cisgender άνδρας ούτε επειδή ο όρος είχε κάποτε και αρνητική χροιά.Περισσότερο έχει να κάνει με την δική μου ψυχοκοινωνική προσαρμογή τόσο απέναντι στον σεξουαλικό προσανατολισμό μου όσο και με την φιλοσοφία μου αναφορικά με ζητήματα αυτοπροσδιορισμού. Η ορολογία είναι ατελείωτο ζήτημα στην LGBT κοινότητα από το πως την χρησιμοποιούμε για την πάρτη μας μεχρι πως την εφαρμόζουμε στην καθημερινή ζωή. Απλά τα ''ομοφυλόφιλος'' κ λοιπά κουλά παρωχημένα για μένα είναι εκτός κ δεν παίζουν.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομιζω να περασει, η ΑΝΕΛ δεν θα το ψηφισουν. Νομίζω αυτή τη φορά θα περάσει ,υπάρχουν οι συσχετισμοί στη Βουλή πλέον πέρα από ΑΝΕΛ για να γίνει.Τεσπα ας μην το πάμε σε πολιτική κουβέντα γιατί θα μας τα βγάλουν οφφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις