Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αφαιρέθηκαν μόνο τα τελευταία μηνύματα και σιγά μην κάτσω να διαβάσω όλες τις π@π@ριές για να τα καθαρίσω όλα. Στο επόμενο θα κλειδώσει για πάντα και θα αρχίσετε άλλο απο την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Προχθές το Stonewall έγινε εθνικό μνημείο στις ΗΠΑ. Ο Ομπάμα προλογίζει Historic Stonewall Inn Dedicated As National Monument http://newyork.cbslocal.com/2016/06/27/stonewall-inn-national-monument-dedication-ceremony/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperStock60 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 BTW μιας και έχετε ολόκληρο LBGT thread στο φόρουμ δεν ανοίγεται και κάτι ενδιαφέρον (για εμάς που δεν ανήκουμε στο LBGT) θέμα εκτός δηλαδή απο αυτά που ανοίγεται έτσι και αλλιώς πχ καλιαρντά λέξεις και μετάφραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 BTW μιας και έχετε ολόκληρο LBGT thread στο φόρουμ δεν ανοίγεται και κάτι ενδιαφέρον (για εμάς που δεν ανήκουμε στο LBGT) θέμα εκτός δηλαδή απο αυτά που ανοίγεται έτσι και αλλιώς πχ καλιαρντά λέξεις και μετάφραση Γιατί δεν ανοίγεις εσύ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperStock60 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γιατί δεν ανοίγεις εσύ? δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Λες να ανοίξει κάποιος κάποιο ενδιαφέρον θέμα, υποθέτω σε ξεχωριστό topic. Tι σε κρατάει και δεν το κάνεις μόνος σου ήταν η απορία μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperStock60 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Λες να ανοίξει κάποιος κάποιο ενδιαφέρον θέμα, υποθέτω σε ξεχωριστό topic. Tι σε κρατάει και δεν το κάνεις μόνος σου ήταν η απορία μου... δεν ξέρω καλιαρντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 δεν ξέρω καλιαρντά ...κι εγώ δεν ξέρω Νορβηγικά, αλλά δεν κάνω έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperStock60 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ...κι εγώ δεν ξέρω Νορβηγικά, αλλά δεν κάνω έτσι... πως δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 BTW μιας και έχετε ολόκληρο LBGT thread στο φόρουμ Ολοκληρο?.. Δηλαδη θα επρεπε να ειναι μισο? Τransgender ειναι οι τραβεστι, σωστα? Αρα οι transexual(εγχειρισμενες) μενουν απ εξω απ τη κατηγορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeusXxXxX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αυτοί είναι μέσα στην κατηγορία; Αν όχι γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ολοκληρο?.. Δηλαδη θα επρεπε να ειναι μισο? Τransgender ειναι οι τραβεστι, σωστα? Αρα οι transexual(εγχειρισμενες) μενουν απ εξω απ τη κατηγορια? Το αντίθετο, τα transgender άτομα έχουν κάνει τη μετάβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το αντίθετο, τα transgender άτομα έχουν κάνει τη μετάβαση. Δηλαδη η wiki τα γραφει λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μπορείς να αυτοπροσδιοριστείς ως νορβηγός, αλλά νομικά δεν θα είσαι οπότε δεν μπορείς να έχεις και τα προνόμια τους. Ρατσιμός ... δε μπορεί έστω και η πλειοψηφία των Νορβηγών να αποτρέπει στη μειοψηφία των ελλήνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Νορβηγοί να χαίρουν ίσα δικαιώματα ... ζούμε στο 2016 διάολε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις