Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 These surgeries are typically partially funded by the state – there have been claims that some homosexual men may have been pressured to undergo them both by government and society.[4] Καλά πέρα από τις εκτελέσεις κ όλα τα συναφή αυτό εδώ επίσης για πολλούς μπορεί να ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη όταν μιλάμε για cis gay άτομα.Φανταστήτε δλδ να σας τον έκοβαν με το ζόρι και να σας ανάγκαζαν να ζείτε ως γυναίκες ενώ νιώθετε άνδρες.Εμπειρικά ξέρουμε πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων καταλήγει στην αυτοκτονία ή σε χρόνιo mental disability. 1
Ziguala Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλά πέρα από τις εκτελέσεις κ όλα τα συναφή αυτό εδώ επίσης για πολλούς μπορεί να ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη όταν μιλάμε για cis gay άτομα.Φανταστήτε δλδ να σας τον έκοβαν με το ζόρι και να σας ανάγκαζαν να ζείτε ως γυναίκες ενώ νιώθετε άνδρες.Εμπειρικά ξέρουμε πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων καταλήγει στην αυτοκτονία ή σε χρόνιo mental disability. Αν νιώθει κανείς πατερίτσα αλλά θέλει να γίνει δελφίνι τότε τι πρέπει να γίνει;
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αν νιώθει κανείς πατερίτσα αλλά θέλει να γίνει δελφίνι τότε τι πρέπει να γίνει; Πρεπει. Δεν πρεπει τιποτα. Ας γινει ο,τι θελει η ο,τι είναι να γινει τελος παντων. Η γνωμη οποιουδηποτε πανω σε αυτό είναι αδιαφορη. 2
Ziguala Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πρεπει. Δεν πρεπει τιποτα. Ας γινει ο,τι θελει η ο,τι είναι να γινει τελος παντων. Η γνωμη οποιουδηποτε πανω σε αυτό είναι αδιαφορη. To point μου ειναι ότι υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι που τους εκμεταλλεύονται προσωπικα δεν πιστεύω ότι omnigender binary μάιναρι και δεν συμμαζεύεται... υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι που έχουν κάποιο λόγο να αισθάνονται άσχημα με το εαυτό τους και πέφτουν θύματα κάποιων πιο πονηρών στο να νομίζουν διάφορα εντελώς άκυρα πράματα (φάση κονσίτα ή πως την λέγανε ή τον άλλο που άφησα ενα βίντεο πιο πίσω gender terrorist κάπως έτσι αυτοαποκαλείται η φάτα μοργκάνα με την παραμάνα στην μύτη ) Κάτι σαν τους θρησκόληπτους ενα πράμα ειναι αδύναμοι έχουν διάφορα θέματα ψάχνουν για στήριγμα και έρχονται κάποιοι και τους βάζουν στο μυαλό ότι ενας παππούς με μούσια πάνω στα σύννεφα ελέγχει την ζωή τους οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την παντελής έλλειψη ελέγχου που έχουν στην ζωή τους 1
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 To point μου ειναι ότι υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι που τους εκμεταλλεύονται προσωπικα δεν πιστεύω ότι omnigender binary μάιναρι και δεν συμμαζεύεται... υπάρχουν αδύναμοι άνθρωποι που έχουν κάποιο λόγο να αισθάνονται άσχημα με το εαυτό τους και πέφτουν θύματα κάποιων πιο πονηρών στο να νομίζουν διάφορα εντελώς άκυρα πράματα (φάση κονσίτα ή πως την λέγανε ή τον άλλο που άφησα ενα βίντεο πιο πίσω gender terrorist κάπως έτσι αυτοαποκαλείται η φάτα μοργκάνα με την παραμάνα στην μύτη ) Κάτι σαν τους θρησκόληπτους ενα πράμα ειναι αδύναμοι έχουν διάφορα θέματα ψάχνουν για στήριγμα και έρχονται κάποιοι και τους βάζουν στο μυαλό ότι ενας παππούς με μούσια πάνω στα σύννεφα ελέγχει την ζωή τους οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την παντελής έλλειψη ελέγχου που έχουν στην ζωή τους μου φαινεται ατοπη η συγκριση ταυτότητας φυλου και θρησκευτικότητας. δε νομιζω ότι υπαρχει εκμεταλλευση αδυναμων στο να τους πεισουν πως η ταυτοτητα φυλου τους είναι άλλη από αυτή που θελουν. χωρις λογο μου φαινεσαι καχύποπτος. Νιώθεις ανετα με το βιολογικο σου φυλο και το πως αυτό εκφράζεται κοινωνικα? με γεια σου με χαρα σου. δεν εχουν ολοι την ιδια θετικη εμπειρια, αλλοι ανακαλυπτουν μονοι τους το πως νιωθουν και τι είναι αυτό και αλλοι δεν εχουν αυθύπαρκτα τετοια αυτογνωσια και ισως και να χρειαζονται καθοδηγηση στην εξερευνηση των βιωμάτων τους. Δεν καταλαβαίνω τις ενστασεις σου.
Ziguala Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 μου φαινεται ατοπη η συγκριση ταυτότητας φυλου και θρησκευτικότητας. δε νομιζω ότι υπαρχει εκμεταλλευση αδυναμων στο να τους πεισουν πως η ταυτοτητα φυλου τους είναι άλλη από αυτή που θελουν. χωρις λογο μου φαινεσαι καχύποπτος. Νιώθεις ανετα με το βιολογικο σου φυλο και το πως αυτό εκφράζεται κοινωνικα? με γεια σου με χαρα σου. δεν εχουν ολοι την ιδια θετικη εμπειρια, αλλοι ανακαλυπτουν μονοι τους το πως νιωθουν και τι είναι αυτό και αλλοι δεν εχουν αυθύπαρκτα τετοια αυτογνωσια και ισως και να χρειαζονται καθοδηγηση στην εξερευνηση των βιωμάτων τους. Δεν καταλαβαίνω τις ενστασεις σου. το θέμα ειναι ότι δεν ανακαλύπτουν τιποτα... δεν υπάρχουν μαγικά στην ζωή Απο την στιγμή που ανατομικά και χημικά ειναι ένα φύλο και απο την στιγμή που δεν υπάρχει gay γονίδιο στο DNA άρα τι να ανακαλύψουν; δεν υπάρχει κάτι να ανακαλύψουν (εκτός αν πιστεύουμε στα μαγικά στις ψυχές προηγούμενες ζωές κτλ) και η σύγκριση δεν ειναι άκυρη γιατί και οι δύο περιπτώσεις πηγάζουν απο το ίδιο πρόβλημα: αδυναμία αντίληψης που έχει σαν αποτέλεσμα να τα φορτώνεις όλα κάπου κάποιοι τα φορτώνουν όλα στο ότι ο θεός τους έκανε έτσι και τους δοκιμάζει ή εγώ δεν ξέρω τι κάποιοι τα φορτώνουν όλα στο ότι είχαν λουκάνικο αντί για ντόνατ και στο ότι δεν τους αφήσανε οι γονείς τους να κάνουν διάφορα πράματα που στην σημερινή κοινωνία τα αποδίδουμε σε ένα φύλο (πχ τακούνια > γυναίκα) ενώ σε άλλες εποχές (τακούνι > πλούσιος άντρας) εγώ στηρίζω την ελευθερία των ομοφυλοφίλων στο να έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε άλλο άνθρωπο αλλά πραγματικά λυπάμαι όταν βλέπω κάποια δυστυχισμένη ψυχή να εκπορνεύεται χρόνια για να μαζέψει λεφτά ώστε να βάλει σιλικόνες και περούκες κάτω από το δέρμα της να κάνει επικίνδυνες εγχειρήσεις και να πάει κόντρα στην ίδια της την φύση με ενέσεις ορμονών κτλ κτλ... νομίζοντας ότι έτσι θα αναπληρώσει το κενό που έχει μέσα της.... ειναι απαίσια θύματα στο πλαίσιο απαίσιας στάσης δεν φταίνε όμως αυτοί φυσικά για αυτό. 1
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 το θέμα ειναι ότι δεν ανακαλύπτουν τιποτα... δεν υπάρχουν μαγικά στην ζωή Απο την στιγμή που ανατομικά και χημικά ειναι ένα φύλο και απο την στιγμή που δεν υπάρχει gay γονίδιο στο DNA άρα τι να ανακαλύψουν; δεν υπάρχει κάτι να ανακαλύψουν (εκτός αν πιστεύουμε στα μαγικά στις ψυχές προηγούμενες ζωές κτλ) και η σύγκριση δεν ειναι άκυρη γιατί και οι δύο περιπτώσεις πηγάζουν απο το ίδιο πρόβλημα: αδυναμία αντίληψης που έχει σαν αποτέλεσμα να τα φορτώνεις όλα κάπου κάποιοι τα φορτώνουν όλα στο ότι ο θεός τους έκανε έτσι και τους δοκιμάζει ή εγώ δεν ξέρω τι κάποιοι τα φορτώνουν όλα στο ότι είχαν λουκάνικο αντί για ντόνατ και στο ότι δεν τους αφήσανε οι γονείς τους να κάνουν διάφορα πράματα που στην σημερινή κοινωνία τα αποδίδουμε σε ένα φύλο (πχ τακούνια > γυναίκα) ενώ σε άλλες εποχές (τακούνι > πλούσιος άντρας) εγώ στηρίζω την ελευθερία των ομοφυλοφίλων στο να έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε άλλο άνθρωπο αλλά πραγματικά λυπάμαι όταν βλέπω κάποια δυστυχισμένη ψυχή να εκπορνεύεται χρόνια για να μαζέψει λεφτά ώστε να βάλει σιλικόνες και περούκες κάτω από το δέρμα της να κάνει επικίνδυνες εγχειρήσεις και να πάει κόντρα στην ίδια της την φύση με ενέσεις ορμονών κτλ κτλ... νομίζοντας ότι έτσι θα αναπληρώσει το κενό που έχει μέσα της.... ειναι απαίσια θύματα στο πλαίσιο απαίσιας στάσης δεν φταίνε όμως αυτοί φυσικά για αυτό. μου φαινεται πολύ επικριτικη η σταση σου απέναντι στη δυσφορια φυλου, σχεδόν σαν να μην την αναγνωρίζεις ως υπαρκτη. το ότι δεν υφίσταται γκει γονιδιο η κατι αναλογο δε σημαινει ότι το βιωμα τους βγαινει σκαρτο. επισης γιατι ξαφνικα τρανς και γκει είναι το ιδιο πραγμα? ενεσεις ορμονών κανουν τα τρανς αγορια, απ οσο ξερω, οι τρανς κοπελες τη βγαζουν με χαπια-androcur-τελειο είναι, το παιρνω ανα φασεις χιχιχιχι τωρα το ότι οι τρανς εχουν πιο πατριαρχικα αρχέτυπα στο μυαλο τους από τον μεσο ανθρωπο, είναι και λιγο λογικο, πιστευουν σε δυαδικο χωρισμο φυλων και αυτοριζονται μεσω αυτου, προφανως και σε αυτό το πλαισιο γυναικα=τακουνι κραγιον/αντρας=μουσκουλα μουσια.
SlickNick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το ερώτημα είναι αν η δυσφορία φύλου είναι ψυχολογικό πρόβλημα, και εάν ναι, κατά πόσο οι διάφορες επεμβάσεις βοηθάνε η χειροτερεύουν την κατάσταση. 1
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το ερώτημα είναι αν η δυσφορία φύλου είναι ψυχολογικό πρόβλημα, και εάν ναι, κατά πόσο οι διάφορες επεμβάσεις βοηθάνε η χειροτερεύουν την κατάσταση. σιγουρα είναι ψυχολογικο πρόβλημα, όπως και κάθε δυσφορια. Εάν εννοεις το κατά ποσο είναι ψυχιατρικο, δεν ξερω, αλλα νομιζω δε θα επρεπε να μας απασχολει αυτό. Δηλαδη περα απ το να καταφευγουμε σε κλινικοποιησεις και γενικεύσεις, καλο θα ηταν να εξετάσουμε τον κάθε ανθρωπο και τις επιθυμιες του ξεχωριστα. Εγω πχ μπορει να θελω να μην εχω τριχες και αυτό λυνεται σχετικα ευκολα με λειζερ, η μπορει να θελω άλλο χρωμα μαλλιων και τα βαφω. Μπορει να θελω διαφορετικο σχημα σωματος. Δε βλεπω μεγαλη διαφορα με οποιαδήποτε αισθητικη παρεμβαση που κανουμε. Για εμενα στο ιδιο τσουβαλι το κουρεμα, το τατουάζ, το πιρσινγκ. η ρινοπλαστικη, η κρεατινη, η λιποαναρροφηση, τα προσθετικα. Και αν σου φτανουν τα λεφτα, γιατι να μην το κανεις, αν θα νιώθεις πιο ανετα στο σωμα σου με την οποια παρεμβαση.
SlickNick Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 σιγουρα είναι ψυχολογικο πρόβλημα, όπως και κάθε δυσφορια. Εάν εννοεις το κατά ποσο είναι ψυχιατρικο, δεν ξερω, αλλα νομιζω δε θα επρεπε να μας απασχολει αυτό. Δηλαδη περα απ το να καταφευγουμε σε κλινικοποιησεις και γενικεύσεις, καλο θα ηταν να εξετάσουμε τον κάθε ανθρωπο και τις επιθυμιες του ξεχωριστα. Εγω πχ μπορει να θελω να μην εχω τριχες και αυτό λυνεται σχετικα ευκολα με λειζερ, η μπορει να θελω άλλο χρωμα μαλλιων και τα βαφω. Μπορει να θελω διαφορετικο σχημα σωματος. Δε βλεπω μεγαλη διαφορα με οποιαδήποτε αισθητικη παρεμβαση που κανουμε. Για εμενα στο ιδιο τσουβαλι το κουρεμα, το τατουάζ, το πιρσινγκ. η ρινοπλαστικη, η κρεατινη, η λιποαναρροφηση, τα προσθετικα. Και αν σου φτανουν τα λεφτα, γιατι να μην το κανεις, αν θα νιώθεις πιο ανετα στο σωμα σου με την οποια παρεμβαση. Συμφωνώ μαζί σου αλλά θέλω να προσθέσω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι το πως αντιμετωπίζουμε κάτι επίσημα. Δηλαδή να μπορούμε να μιλάμε με βάση στοιχεία και να μην ανακατεύουμε την βιολογία με την ιδεολογία. Όσες επεμβάσεις "αλλαγής φύλου" και να κάνεις δεν έχεις αλλάξει την βιολογία σου και ούτε υπάρχουν δεκαπέντε διαφορετικά φύλα ανάλογα με το πως αυτοχαρακτηρίζεσαι. Το δεύτερο ζήτημα είναι όταν γίνονται αυτές οι επεμβάσεις δημοσία δαπάνη ως μέρος του συστήματος υγείας ενώ παράλληλα ο διάλογος μπλοκάρεται από την PC κουλτούρα.
alxlightning Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Συμφωνώ μαζί σου αλλά θέλω να προσθέσω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι το πως αντιμετωπίζουμε κάτι επίσημα. Δηλαδή να μπορούμε να μιλάμε με βάση στοιχεία και να μην ανακατεύουμε την βιολογία με την ιδεολογία. Όσες επεμβάσεις "αλλαγής φύλου" και να κάνεις δεν έχεις αλλάξει την βιολογία σου και ούτε υπάρχουν δεκαπέντε διαφορετικά φύλα ανάλογα με το πως αυτοχαρακτηρίζεσαι. Το δεύτερο ζήτημα είναι όταν γίνονται αυτές οι επεμβάσεις δημοσία δαπάνη ως μέρος του συστήματος υγείας ενώ παράλληλα ο διάλογος μπλοκάρεται από την PC κουλτούρα. δεν υφίσταται αλλαγη φυλου, γινονται επεμβάσεις αισθητικης φυσης. η "αλλαγη" φυλου είναι κυριως κοινωνικο ζητημα, αλλαγη ονοματος συνηθως. και υπαρχουν απειρα φυλα, κανενας δε (θα επρεπε να) νοιαζεται τι εχεις αναμεσα απ τα ποδια σου, σιγουρα αυτό δε σημαινει τιποτα :S οι επεμβάσεις αυτές πρεπει να γινονται με δημοσια δαπανη οσο οποιαδήποτε επεμβαση αισθητικης φυσης. Οσο όμως το κρατος απαιτει χειρουργειο για την αναγνωριση φυλομεταβασης και ως εκ τουτου αλλαγη ενδεχομενου "μητρώου αρρενων", ταυτότητας, ονοματος και λοιπης γραφειοκρατειας, τοτε οφειλει και να το χρηματοδοτει, αφου το απαιτει.
suffocater Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το πρώτο είναι το πως αντιμετωπίζουμε κάτι επίσημα. Δηλαδή να μπορούμε να μιλάμε με βάση στοιχεία και να μην ανακατεύουμε την βιολογία με την ιδεολογία. Όσες επεμβάσεις "αλλαγής φύλου" και να κάνεις δεν έχεις αλλάξει την βιολογία σου και ούτε υπάρχουν δεκαπέντε διαφορετικά φύλα ανάλογα με το πως αυτοχαρακτηρίζεσαι. Αν ψαξεις τον ορισμο του φυλου,θα δεις οτι γινεται αναφορά και στο κοινωνικό φυλο. Περισσότερη χρησιμότητα έχει ισως για μία κοινωνία,παρα το βιολογικό φυλο απο μόνο του. Στα αγγλικά το χωριζουν ως sex(βιολογικο) και gender(κοινωνικό). Κ γενικά,εφόσον ειναι ενας ορισμος που επινόησε ο ανθρωπος,μπορούμε αύριο να ορίσουμε αλλα 50 φύλα. Θα μπορούσαν να λεγονται αλλιως οι αντρες που εγιναν γυναικες,αλλιως οι γυναικες που εγιναν αντρες κοκ. Οι ορισμοι ειναι εργαλεία και δινονται για να μας βοηθούν να επικοινωνήσουμε,όχι για να μας περιορισουν.
Ziguala Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Αν ψαξεις τον ορισμο του φυλου,θα δεις οτι γινεται αναφορά και στο κοινωνικό φυλο. Περισσότερη χρησιμότητα έχει ισως για μία κοινωνία,παρα το βιολογικό φυλο απο μόνο του. Στα αγγλικά το χωριζουν ως sex(βιολογικο) και gender(κοινωνικό). Κ γενικά,εφόσον ειναι ενας ορισμος που επινόησε ο ανθρωπος,μπορούμε αύριο να ορίσουμε αλλα 50 φύλα. Θα μπορούσαν να λεγονται αλλιως οι αντρες που εγιναν γυναικες,αλλιως οι γυναικες που εγιναν αντρες κοκ. Οι ορισμοι ειναι εργαλεία και δινονται για να μας βοηθούν να επικοινωνήσουμε,όχι για να μας περιορισουν. Ή για να μας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο.... δεν χρειάζεται να δίνουμε ορισμούς σε πράματα που δεν υπάρχουν ή δεν έχουν σημασία πχ αυτούς που πηγαίνουν με ζώα τους λέμε κτηνοβάτες υπάρχουν κάποιοι που πάνε μόνο με σκυλιά κάποιοι που πάνε μόνο με τα δικά τους σκυλιά... κάποιοι που ειναι ενεργητικοί με τα σκυλιά τους κάποιοι παθητικοί... άλλοι το ίδιο με άλογα άλλοι με πρόβατα και άλλοι που πάνε με κάθε είδους ζώου υπάρχει λόγος όμως που τους βάζουμε όλους σε εναν ορισμό επίσης με την ίδια λογική έχουμε εναν ορισμό για τον άνδρα... υπάρχουν άνδρες γυμνασμένοι άντρες μικροκαμωμένοι άντρες με πετ άντρες χωρίς πετ άντρες με 2 αρχίδια άντρες με 1 άντρες με 3 κτλ κτλ κτλ αν μιλήσουμε για αυτούς θα τους αποκαλέσουμε άντρες και καλά κάνουμε. Με το να δίνεις ορισμό σε ασήμαντα ή σε λάθος πράματα πέραν του βασικού ειναι σαν να τα εγκυροποιείς στην κοινωνία και κατ ασυνέπεια να εγκυροποιείς όλο το σύστημα γύρο απο αυτά και εκεί διαφωνώ... Είναι μια ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται αυτές τις καημένες ψυχές γιατί κερδοσκοπεί εις βάρους τους (πορνεία,πλαστική χειρουργική κτλ) επίσης και ακτιβιστικές ομάδες όπως οι LGBT που έβαλε και το "Τ" απλά για να αποκτήσει μεγαλύτερο fanbase ξεγελώντας τις ψυχές αυτές και κάνοντας τες να πιστεύουν πως ειναι φυσιολογικό αυτό που κάνουν απλά για να εξυπηρετήσουν τους πολιτικούς τους σκοπούς και να ενισχυθούν σε αριθμούς (που τόσο έχουν ανάγκη μιας και ειναι πολύ μικρή μειοψηφία έτσι και αλλιώς)
AtiX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Όλα αυτά που γράφεις, είναι απόψεις σου ή έχεις και κάποια στοιχεία όπου τις αποδεικνύουν?
Ziguala Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Όλα αυτά που γράφεις, είναι απόψεις σου ή έχεις και κάποια στοιχεία όπου τις αποδεικνύουν? Χμμ (πέρα ότι δεν διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα μου κατα πάσα πιθανότητα) τι σε κάνει να νομίζεις ότι πρέπει να είμαι εγώ υπόλογος σε εσένα; Εσύ για αυτά που πιστεύεις (που υποθέτω ειναι καθόλα αντίθετα με αυτά που πιστεύω εγώ ή με ό,τι νομίζεις ότι πιστεύω εγώ) έχεις στοιχεία ή αποδείξεις; ή ειναι απλά απόψεις σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις