Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πάντως αν διασκεδάσω την λογική σου (καθαρά για να περάσει η ώρα γιατί βαριέμαι αυτή τη στιγμή) τότε νομικά σε μια τέτοια περίπτωση τον πρώτο κ τελευταίο λόγο στην ταφή θα τον είχε ο επιζώντας σύζυγος. και αν χτυπα ξυλο πεθανουν και οι δυο σε τροχαιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ειπα ενα απο τα προβληματα που μπορει να προκαλεσουν, για μενα η ταφη ενος νεκρου ειναι σημαντικο θεμα για εσενα οχι. για σένα είναι, γιατί πρέπει να δώσεις όμως λογαριασμό σε κάποιο συγγενή σου για τις επιλογές σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 και αν χτυπα ξυλο πεθανουν και οι δυο σε τροχαιο ? Μπα,δε νομίζω.Το γκέι γονίδιο είναι πολύ δυνατό.Εμείς κ η Σερ θα μείνουμε μετά από μια πυρηνική καταστροφή. Μη φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μπα,δε νομίζω.Το γκέι γονίδιο είναι πολύ δυνατό.Εμείς κ η Σερ θα μείνουμε μετά από μια πυρηνική καταστροφή. Μη φοβάσαι. Καλά, αν έχεις χτυπήσει πολλά ξύλα και δύο πυρηνικές καταστροφές αντέχεις. Χριστιανικά αποδεδειγμένο. Επίσης, αν σε βαρέσουν τα 40 κύματα ενισχύεται η αντιπυρηνική σου προστασία. Και το αντιπυρηνικό υπερόπλο, κολυμπώντας στην Τήνο και έρποντας στο μοναστήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν σε κράζει κανείς ως άτομο επειδή μπορεί να είσαι "χοντρο, κοντο, ασχημο, μαυρο η απλα λιγο αφελες και λεει και καμια χαζομαρα." (ούτε επειδή είσαι ανορθόγραφος). Σου λέμε ότι τα δικαιώματα του insomniaK και του anorymous πρέπει να είναι (όχι μόνο θεωρητικά αλλά) και στην πράξη τα ιδια. Εσύ προσπαθείς να μας επιβάλεις τις ιδέες της θρησκείας σου (ή των κουδουνιών ενίοτε). Όσα μηνύματα σου έχουν θρησκευτική αναφορά, τα εκλαμβάνω ως προσπάθειες κατάργησης της ανεξιθρησκίας. Δικαίωμα που η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να αποδέχεται από το Μεγαλέξανδρο και μετέπειτα (με διαλείμματα στον αγαπημένο σου μεσαίωνα). Και για να γίνω κατανοητός: Αν κάποιος ΣΟΥ απογορευσει να πιστεύεις ή σε αναγκάσει να αλλάξεις θρησκεία, θα σε υπερασπισθώ. Το πως διαχειρίζεσαι την πίστη σου, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Δεν νομιζω οτι στερησα το δικαιωμα να ειναι δυο γκει μαζι ή να φιλιουνται στον δρομο απλα δεν συμφωνω με τον γαμο. Και ξερεις δεν ειναι μονο οι γκει αδυναμη ομαδα ειναι και οι χοντροι και οι ασχημοι και οι αναπηροι και πολυ αλλη αλλα ολο για τα δικαιοματα τον γκει μιλατε μονο , δεν ειδα να κανουν καμια παρελαση για τους ψυχολογικα αρρωστους και της συνθηκες που υπαρχουν στα ψυχογολικα ιδρυματα πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομίζω ότι κοροιδευοντας τις θρησκευτικες του πεποιθήσεις θα οδηγήσει πουθενά. Όπως θα θέλαμε να μας σέβονται έτσι και εσείς να σέβεστε τα πιστεύω τους. Δεν νομιζω οτι στερησα το δικαιωμα να ειναι δυο γκει μαζι ή να φιλιουνται στον δρομο απλα δεν συμφωνω με τον γαμο. Και ξερεις δεν ειναι μονο οι γκει αδυναμη ομαδα ειναι και οι χοντροι και οι ασχημοι και οι αναπηροι και πολυ αλλη αλλα ολο για τα δικαιοματα τον γκει μιλατε μονο , δεν ειδα να κανουν καμια παρελαση για τους ψυχολογικα αρρωστους και της συνθηκες που υπαρχουν στα ψυχογολικα ιδρυματα πχ. Δεν στερήθηκαν κάτι εκείνοι. Είναι ελεύθεροι να παντρευτούν χωρίς να λογοδοτήσουν καπου.Αν και γενικά δεν νομίζω ότι παλεύουμε μονο για δικαιώματα ομοφυλοφίλων αλλα για γενική ισότητα όλων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομίζω ότι κοροιδευοντας τις θρησκευτικες του πεποιθήσεις θα οδηγήσει πουθενά. Όπως θα θέλαμε να μας σέβονται έτσι και εσείς να σέβεστε τα πιστεύω τους. Σωστό, αν και δε νομίζω πως οι συγκεκριμένες δεισιδαιμονίες είναι κομμάτι του χριστιανισμού (παρά μόνο της εμπορευματοποιήσης του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Και ξερεις δεν ειναι μονο οι γκει αδυναμη ομαδα ειναι και οι χοντροι και οι ασχημοι και οι αναπηροι και πολυ αλλη αλλα ολο για τα δικαιοματα τον γκει μιλατε μονο , δεν ειδα να κανουν καμια παρελαση για τους ψυχολογικα αρρωστους και της συνθηκες που υπαρχουν στα ψυχογολικα ιδρυματα πχ. Το νήμα όμως αυτό ας το κρατήσουμε για τους LGBT.Άνοιξε ένα νήμα για μια ομάδα που θεωρείς πως δεν έχει ίσα δικαιώματα. Προσωπικά είμαι φανατικός πολέμιος του ρατσισμού,σεξισμού,αντισημιτισμού,ισλαμοφοβίας,αντιτσιγγανισμού κ γενικά των αρνητικών διακρίσεων οπότε θα συμμετέχω σε τέτοιο νήμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σωστό, αν και δε νομίζω πως οι συγκεκριμένες δεισιδαιμονίες είναι κομμάτι του χριστιανισμού (παρά μόνο της εμπορευματοποιήσης του). Φυσικά και για μένα ο Χριστιανισμός είναι το να αγαπάτε αλλήλους. Και θεωρώ πως ο Θεός δεν θα έκανε διακρίσεις αφού τους νοιάζεται όλους γιατί αυτό δεν διδάσκει η θρησκεία άλλωστε? (όχι ότι πιστεύω) Αλλα θα σεβαστώ τον άλλον ως το σημείο που θα με σεβαστεί και αυτός. Αν είναι ακραιος στις απόψεις και πράξεις του, φυσικά και δεν θα κάτσω με στραυρωμένα τα χερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το νήμα όμως αυτό ας το κρατήσουμε για τους LGBT.Άνοιξε ένα νήμα για μια ομάδα που θεωρείς πως δεν έχει ίσα δικαιώματα. Προσωπικά είμαι φανατικός πολέμιος του ρατσισμού,σεξισμού,αντισημιτισμού,ισλαμοφοβίας,αντιτσιγγανισμού κ γενικά των αρνητικών διακρίσεων οπότε θα συμμετέχω σε τέτοιο νήμα. Γενικα μίλησα μηπως το θεμα τον γκει ειναι κατι που πουλαει μηπως πολλοι απο εμας ειμαστε υποκριτες ? Πως γινετε ας πουμε ατομα που ειναι επισημα γκει να κατεβαινουν με πολιτικες παραταξεις τερμα συντηριτικες ? Φυσικά και για μένα ο Χριστιανισμός είναι το να αγαπάτε αλλήλους. Και θεωρώ πως ο Θεός δεν θα έκανε διακρίσεις αφού τους νοιάζεται όλους γιατί αυτό δεν διδάσκει η θρησκεία άλλωστε? (όχι ότι πιστεύω) Αλλα θα σεβαστώ τον άλλον ως το σημείο που θα με σεβαστεί και αυτός. Αν είναι ακραιος στις απόψεις και πράξεις του, φυσικά και δεν θα κάτσω με στραυρωμένα τα χερια. Και εγω σας αγαπαω δεν θελω ουτε να σας βαλω ροζ τριγωνακια ουτε τιποτα αλλο τετοιο απλα δεν θελω να χρησιμοποιητε τον γαμο ας αλλαξει και η ονομασια ακομα και για τους στρειτ και να υπαρχει μονο θρησκευτικος γαμος και συμφωνο συμβιώσεις και για να προλαβω και το τρολαρισμα απο καποιους να επιτραπει η καυση των νεκρων οποτε ταφη να εχουν μονο οι χριαστιανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Όπως υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες ανθρώπων έτσι υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι με διαφορετικές πεποιθήσεις. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Το ό,τι μας αρέσει το ίδιο φύλο δεν σημαίνει πως είμαστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Και εγω σας αγαπαω δεν θελω ουτε να σας βαλω ροζ τριγωνακια ουτε τιποτα αλλο τετοιο απλα δεν θελω να χρησιμοποιητε τον γαμο ας αλλαξει και η ονομασια ακομα και για τους στρειτ και να υπαρχει μονο θρησκευτικος γαμος και συμφωνο συμβιώσεις και για να προλαβω και το τρολαρισμα να επιτραπει η καυση των νεκρων οποτε ταφη να εχουν μονο οι χριαστιανοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο γάμος δεν είναι θεσμός του Χριστιανισμού μόνο. Άλλωστε υπάρχουν πολλές θρησκείες στον κόσμο. Οποτε δεν γίνεται να εξαλειφθεί ο όρος. Αυτό που μπορεί να γινει είναι να επιτραπεί ο πολιτικος γάμος στα ζευγάρια αυτά αλλα όχι ο θρησκευτικός(το οποιο πάλι δεν το θεωρώ σωστό γιατί υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι και θρησκευόμενοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Όπως υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες ανθρώπων έτσι υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι με διαφορετικές πεποιθήσεις. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Το ό,τι μας αρέσει το ίδιο φύλο δεν σημαίνει πως είμαστε διαφορετικοί από τους υπόλοιπους ανθρώπους. νομιζα οτι καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Γενικα μίλησα μηπως το θεμα τον γκει ειναι κατι που πουλαει μηπως πολλοι απο εμας ειμαστε υποκριτες ? Πως γινετε ας πουμε ατομα που ειναι επισημα γκει να κατεβαινουν με πολιτικες παραταξεις τερμα συντηριτικες ? Καλά οι LGBT είναι ετερογενής πληθυσμός.Υπάρχουν κ δεξιοί κ αριστεροί κ καλοί κ κακοί κ χοντροί κ αδύνατοι κ όμορφοι κ άσχημοι . Σε κάθε περίπτωση η άποψη μου είναι πως υπάρχει ένας ικανός διαχωρισμός μεταξύ πχ των χοντρών ή των ψυχικά ευάλωτων κ των LGBT.Βλέπεις είμαστε μια κοινωνική ομάδα η οποία διεθνώς στοχοποιήται στη βάση πολιτικών κ θρησκευτικών υστεριών.Πραγματικά δε γνωρίζω κάποια κοινωνία όπου πχ υπάρχουν νόμοι οι οποίοι στοχευμένα επιχειρούν κ επιθυμούν την θανάτωση, την απανθρωποποίηση,τον εξευτελισμό κ την απαγόρευση του pursuit of happyness σε αυτά τα γκρούπ όπως υπάρχουν για εμάς. Αυτά είναι κληροδοτήματα αιώνων θρησκευτικής κ πολιτικής μισσαλοδοξίας η οποία στοχευμένα επιθυμεί να μας δαιμονοποιήσει στη βάση της άγνοιας,στερεότυπων,κοινωνικού αυτοματισμού κοκ.Νομίζω λοιπόν πως το γεγονός πως πλέον ο κόσμος ασχολήται τόσο με το θέμα της ισότητας των LGBT είναι διότι καταννοεί πλέον πιο ξεκάθαρα την ιστορική αδικία που έχει επιτελεστεί εναντίον μας αλλά επίσης γιατί είναι ένα έντονα πολωτικό ζήτημα το οποίο προκαλεί βαθειά ριζωμένες αντιλήψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 νομιζα οτι καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος Αυτό που θέλω να πω, και ίσως να σε μπέρδεψα ή να μην ήθελες να το καταλάβεις, είναι ότι δεν αλλάζει κάτι στον άνθρωπο λόγω των σεξουαλικού του προσανατολισμού. Δεν είναι μια ομάδα ανθρώπων που ζουν/λειτουργουν διαφορετικά από το υπόλοιπο σύνολο. Ό,τι προβλήματα και πεποιθήσεις μπορεί να έχεις εσύ ως στρέιτ μπορεί να τα έχω κι εγώ σαν γκέι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Φυσικά και για μένα ο Χριστιανισμός είναι το να αγαπάτε αλλήλους. Και θεωρώ πως ο Θεός δεν θα έκανε διακρίσεις αφού τους νοιάζεται όλους γιατί αυτό δεν διδάσκει η θρησκεία άλλωστε? (όχι ότι πιστεύω) Αλλα θα σεβαστώ τον άλλον ως το σημείο που θα με σεβαστεί και αυτός. Αν είναι ακραιος στις απόψεις και πράξεις του, φυσικά και δεν θα κάτσω με στραυρωμένα τα χερια. Αγαπάτε ετεροφυλόφιλους αλλήλους και πλατωνικά. Έτσι. Σε κάθε περίπτωση το τι αναφέρει η κάθε θρησκεία με αφήνει αδιάφορο, σε αντίθεση με την προσπάθεια του κάθε ανώριμου να μου την επιβάλει. Και αυτή την προσπάθεια του, θα την πολεμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις