Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κακά τα ψέματα βέβαια, στο καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία που κυκλοφορούν τα γκομενάκια σε αντίστοιχη ενδυμασία με αυτή του gay pride, δεν μας πειράζει ιδιαίτερα :P

Μπουρδελοποίηση ειναι και αυτό, αλλά τουλάχιστον στο λέει απο την αρχή. είναι "καρναβάλι".

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντε παμε να τα αλλαξουμε μια μαζι με επεισες, που ξεκιναμε τι πρεπει να κανω ποιος ο ρολος μου? Περιμενα να μου πεις περισσοτερα για το username αυτο το ξερω εγω το ειπα εξαλλου, κριμα νομιζα ειχες κατι να πεις..

Αντε παμε να τα αλλαξουμε μια μαζι με επεισες, που ξεκιναμε τι πρεπει να κανω ποιος ο ρολος μου? Περιμενα να μου πεις περισσοτερα για το username αυτο το ξερω εγω το ειπα εξαλλου, κριμα νομιζα ειχες κατι να πεις..

ADHD=Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ψαξε διαβασε τωρα για λεπτομέρειες, παντως κι εγω θεωρουσα ότι είναι αναφορα σε ΔΕΠΥ και όχι σε ονομα χαρακτηρα.

Μπουρδελοποίηση ειναι και αυτό, αλλά τουλάχιστον στο λέει απο την αρχή. είναι "καρναβάλι".

κι αυτό συγκεντρωση και πορεια είναι, απλα τυχαινει κι εχει τη συγκεκριμενη ταυτοτητα, όπως τυχαινει και την εργατικη πρωτομαγιά να φορανε κοκκινα. εχει τους συμβολισμούς του και δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτό.

Citation needed.

Θέλεις να παίξουμε το παιχνίδι των πρωτοσέλιδων να δούμε αν είναι όντως έτσι που τα λες;

Έχεις μπερδέψει πράγματα.

Το Ισλάμ δεν έχει "κουλτούρα" γιατί... είναι θρησκεία. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο χριστιανισμός δεν έχει κουλτούρα. Χριστιανός είναι και ο βαρεμένος ευαγγελιστής στο Τέξας, χριστιανός είναι και ο φιλελεύθερος της αγγλικανικής εκκλησίας, χριστιανός είναι και ο μπάρμπας στον Ψηλορείτη. Όλοι αυτοί μεταξύ τους μοιράζονται κάποια πολύ πολύ πολύ βασικά tenets της πίστης (πιστεύω εις ένα θεό κλπ) αλλά από κει και πέρα καμία σχέση. Το χάος. Ποιά είναι η κοινή τους κουλτούρα;

Λοιπόν όταν λες κουλτούρα του Ισλάμ σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Στην υποβάθμιση των γυναικών (αφήνω κατα μέρος ότι είναι υποβάθμιση με τα δικά μας, κοινωνικά, κριτήρια), που συμβαίναι επίσης όταν π.χ. μερίδα χριστιανών καταπιέζει τη σεξουαλικότητα των γυναικών και τους κάνει το βίο αβίωτο σε περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης;

Δύο πράγματα θέλω να τονίσω.

Πρώτον, ακόμα και όσοι είναι χριστιανοί από σύμπτωση και όχι από συνειδητή επιλογή καταλαβαίνουν τουλάχιστον ότι σε κοινωνικό επίπεδο δε μπορείς να τσουβαλιάσεις το χριστιανισμό στο σύνολό του γιατί αυτό που καθορίζει τις κοινωνικές συνιστώσες είναι η ερμηνεία που δίνει στο χριστιανισμό το κάθε άτομο, η κάθε υποκουλτούρα κλπ. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να τσουβαλιάζουμε το Ισλάμ χωρίς να ξέρουμε τη μαύρη μας την τύφλα γι' αυτό; Μη πει κανείς ότι μαθαίνουμε για το Ισλάμ τη θρησκεία από τα ΜΜΕ, γελάνε κι οι πέτρες. Δεν καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για μια θρησκεία για την οποία η γνώση μας μπορεί να μαζευτεί σε 1-2 παραγράφους και αν; Δεν καταλαβαίνουμε ότι είμαστε παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο και οι απόψεις μας τόσο γραφικές όσο αν ερχόταν ένας random Ινδονήσιος μουσουλμάνος να μας πει ο χριστιανισμός έτσι και γιουβέτσι;

Και δεύτερον, "η κουλτούρα τους" που λες -- ναι, υπάρχει. Αλλά όχι σε επίπεδο θρησκείας, σε επίπεδο κοινωνίας. Μουσουλμάνοι είναι και στο Πακιστάν, μουσουλμάνοι και στην Τουρκία, αλλά στην Τουρκία δε σκοτώνουν οι πατεράδες τις κόρες τους επειδή κλέφτηκαν με κάποιον. Μουσουλμάνοι στην Ιορδανία, μουσουλμάνοι και οι γείτονες οι Σαουδάραβες (σουνίτες και οι δυο) αλλά οι πρώτοι έχουν και gay magazine σε κυκλοφορία ενώ οι δεύτεροι στο τσακίρ κέφι σου παίρνουν το κεφάλι.

Είναι θέμα ανθρώπων, άρα κουλτούρας ναι, αλλά αυτό δεν ανάγεται μόνο στη θρησκεία. Εννοείται η θρησκεία μπορεί να επηρρεάσει την κουλτούρα, αλλά μη τα μπερδεύουμε.

Πιστεύω ότι αυτή η ανάλυση δεν έχει νόημα. Το ζήτημα είναι ότι η μέση ανατολή δείχνει να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τη Δύση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας, με βάση τα δικά μας κοινωνικά κριτήρια όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Είναι ζήτημα θρησκείας, η ζήτημα κουλτούρας, η φταίει ο ιμπεριαλισμός της Δύσης η κάποιος συνδυασμός των παραπάνω; Μπορεί... Το θέμα είναι όμως ότι εφόσον υπάρχει πρόβλημα με σημαντική μερίδα του πληθυσμού σε αυτές τις χώρες γιατί τους εισάγουμε στην Δύση και τους δίνουμε και κίνητρα για να έρθουν;

Πιστεύω ότι αυτή η ανάλυση δεν έχει νόημα. Το ζήτημα είναι ότι η μέση ανατολή δείχνει να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τη Δύση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας, με βάση τα δικά μας κοινωνικά κριτήρια όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Είναι ζήτημα θρησκείας, η ζήτημα κουλτούρας, η φταίει ο ιμπεριαλισμός της Δύσης η κάποιος συνδυασμός των παραπάνω; Μπορεί... Το θέμα είναι όμως ότι εφόσον υπάρχει πρόβλημα με σημαντική μερίδα του πληθυσμού σε αυτές τις χώρες γιατί τους εισάγουμε στην Δύση και τους δίνουμε και κίνητρα για να έρθουν;

Δε νομιζω ότι γινεται "εισαγωγή", μιλαμε για ανθρώπους και όχι για πρωτες υλες. Και γενικα, η γη είναι πλανήτης ολων μας και τα σύνορα και ο κρατισμος είναι αυθαιρετοι θεσμοι, οποτε η ελευθερη μετακινηση ανθρωπων ειναι το φυσικο και το μη παρεμβατικο, όχι ο περιορισμος.

• Like 1

ADHD=Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ψαξε διαβασε τωρα για λεπτομέρειες, παντως κι εγω θεωρουσα ότι είναι αναφορα σε ΔΕΠΥ και όχι σε ονομα χαρακτηρα.

Ξερω τι σημαινει lol, δεν ειναι ονομα χαρακτηρα απλα κολλησε απο εποχες CoD που μας ελεγαν "adhd kid" ειρωνικα κτλπ.. Αμα δεν σας αρεσει και προσβαλει καποια ομαδα να λαδώσω κανα mod να μου το αλλαξει τι να πω.. :P

Ασε που παιζει σοβαρά να το εχω οντως.. :P

Το έχω δει. Σχεδόν τους λυπήθηκα τους τριτοδεσμίτες.

Η βιολογική προδιάθεση είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά ολοκληρωτικά ανεπαρκής ως επεξήγηση για την πλειοψηφία των σύγχρονων κοινωνικών δομών. Κάποτε, λόγω του διμορφισμού μας, ήταν δεδομένο ότι η γυναίκα θα αράξει στη σπηλιά να θηλάσει τα παιδιά και ο άντρας ο σωστός θα σκότωνε μαμούθ με το σκορβούτο του -θα ήταν ηλίθιο να προσπαθούσε να θηλάσει ο άντρας τα παιδιά και να κυνηγάει η γυναίκα μεγαθήρια. Όπως θα ήταν ηλίθιο και τώρα, να παίξει η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα με την ανδρική της Μπάγιερν.

Το ερώτημα είναι, σε μια κοινωνία όπου ο διμορφισμός της φυσιολογίας μας δεν παίζει πια και τόσο μεγάλο ρόλο, θέλουμε ακόμα να δικαιολογούμε και να αιτιολογούμε τον όποιο φυλετικό διαχωρισμό βάσει του ζώου από το οποίο προήρθαμε;

Μας αρκεί να λέμε μετά από καδρονιές στη θύρα 7 "ε, άνδρες είναι, η τεστοστερόνη δημιουργεί επιθετικότητα και βοηθούσε στο κυνήγι στις νεολιθικές κοινωνίες"; Είναι λογικό να ακούγεται "ε κι αυτή τι περίμενε έτσι όπως ήταν ντυμένη, φταίει μετά ο βιαστής;" ή να παίρνεις carte blanche επειδή "έχεις περίοδο" να λες και να κάνεις ό,τι γουστάρεις;

Αν προτιμάμε να είμαστε ζώα για να μην προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα άλλα μέτρα και τα άλλα σταθμά, γίνεται, το πιο εύκολο είναι.

Αν θέλουμε να επιμένουμε πως κάτι μας διαχωρίζει από το υπόλοιπο βασίλειο, ας βάλουμε λίγο τις καθ' όλα οργανικά επεξηγήσιμες ορμές μας σε τάξη.

Γιατί οι γυναίκες θεωρούν τον Brad Pitt, η οποιονδήποτε με ανάλογα χαρακτηριστικά, ελκυστικό και όχι τον Τσάκωνα; Επειδή η βιολογία μας δεν παίζει πια τόσο μεγάλο ρόλο η επειδή είναι βιολογικά προγραμματισμένες να βρίσκουν αυτά τα χαρακτηριστικά ελκυστικά; Το να εκφράζουμε τη φύση μας δεν σημαίνει βιασμοί και ξύλο, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. 

Ξερω τι σημαινει lol, δεν ειναι ονομα χαρακτηρα απλα κολλησε απο εποχες CoD που μας ελεγαν "adhd kid" ειρωνικα κτλπ.. Αμα δεν σας αρεσει και προσβαλει καποια ομαδα να λαδώσω κανα mod να μου το αλλαξει τι να πω.. :P

Ασε που παιζει σοβαρά να το εχω οντως.. :P

ολοι εχουν συμπτώματα αυτου, φοβάμαι λιγο την κλινικοποιηση. αν οντως ανησυχεις ωστόσο ψαξου. ο κολλητος μου εχει και τον παρακολουθουν ψυχιατροι και μπορω να πω ότι είναι σε καπως λειτουργικη φαση, αλλα θελει διαρκη διαχειριση.

προσβλητικο είναι, αλλα νομιζω δε μπορω να μιλησω εκ μερους αλλων, απλα μου φαινεται καπως οικειοποιηση μιας κατάστασης που οντως είναι δυσκολη για ανθρώπους που τη βιωνουν = disorder.

Οι λεξεις νοηματοδοτουνται αναλογα με το πλαισιο, τον πομπο και τον δεκτη, οποτε σε πλαισιο ονοματος και όταν ο πομπος δεν εχει διαθεση να προσβαλλει νομιζω ότι είναι σχετικα οκ. Εκ του ασφαλους το λεω αυτό όμως, καθως δεν εχω καποιο βιωμα.

Στοιχειωδης σεβασμος γενικα ^_^

Δε νομιζω ότι γινεται "εισαγωγή", μιλαμε για ανθρώπους και όχι για πρωτες υλες. Και γενικα, η γη είναι πλανήτης ολων μας και τα σύνορα και ο κρατισμος είναι αυθαιρετοι θεσμοι, οποτε η ελευθερη μετακινηση ανθρωπων ειναι το φυσικο και το μη παρεμβατικο, όχι ο περιορισμος.

Πιστεύω ότι το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να εφαρμόσεις μία ιδεολογία αγνοώντας την πραγματικότητα. Η τάση των ανθρώπων να οργανώνονται σε ομάδες με κοινά πιστεύω και συμφέροντα είναι ότι πιο φυσικό, και λογικό. Όπως κάνεις και εσύ άλλωστε με τους "συντρόφους" σου που έχεις αναφέρει στο παρελθόν. Και φαντάζομαι αν στον κύκλο σου μία μέρα εμφανιστεί ένας χρυσαυγίτης που μισεί τους ομοφυλόφιλους δεν θα ανοίξεις τα "σύνορα" και θα του πεις έλα σπίτι μου να σε κεράσω έναν καφέ αλλά θα κλειδαμπαρωθείς πίσω από την πόρτα ασφαλείας και θα φωνάξεις τους φίλους σου για προστασία. 

Η ιδεολογία σου είναι εφαρμόσιμη μόνο ανάμεσα σε άτομα που μοιράζονται αυτά τα πιστεύω. Την στιγμή που εισάγεις διαφορετικούς ανθρώπους στη μίξη, η θα αλλάξεις ιδεολογία, η θα πέσεις θύμα των άλλων.

Δεν έχει νόημα να καταλάβουμε αν το πρόβλημα είναι το Ισλάμ ή η κοινωνία στο ορεινό Αφγανιστάν;

Τη στιγμή που είναι ας πούμε ο Trump και λέει πόρτα στους μουσουλμάνους (ας μην αναλύσουμε τι και πως, απλά κράτα at face value ότι υποψήφιος για POTUS μιλάει για πόρτα) δεν έχει νόημα?!?!?!?!

Και δεν έχει νόημα να καταλάβουμε αν μπορούμε να φέρουμε π.χ. στη Γερμανία ένα κάρο Τούρκους (και Έλληνες ας μη ξεχνιόμαστε) και μετά από 1-2 γενιές να ενσωματωθούν vs το σενάριο υπάρχει αξεπέραστο εμπόδιο και δε θα γίνει ποτέ η ενσωμάτωση;

Ο μόνος πλανήτης στον οποίο αυτό δεν έχει νόημα είναι εκείνος στον οποίο έχουμε πάρει ήδη την απόφασή μας με "άλλα" κριτήρια.

• Like 1

Γιατί οι γυναίκες θεωρούν τον Brad Pitt, η οποιονδήποτε με ανάλογα χαρακτηριστικά, ελκυστικό και όχι τον Τσάκωνα; Επειδή η βιολογία μας δεν παίζει πια τόσο μεγάλο ρόλο η επειδή είναι βιολογικά προγραμματισμένες να βρίσκουν αυτά τα χαρακτηριστικά ελκυστικά; Το να εκφράζουμε τη φύση μας δεν σημαίνει βιασμοί και ξύλο, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. 

τα κριτήρια ομορφιας οριζονται κυριως από την κοινωνια και όχι από τη φυση

αναλογα με το εκαστοτε χωροχρονικο κοινωνικοπολιτιστικο πλαισιο υπαρχουν και αλλα κριτήρια ομορφιας

ο Μπραντ Πιτ και ο καθενας αναλογων χαρακτηριστικων δε θα θεωρούνταν κελεπουρι σε κοινωνιες όπως πχ του μεσαιωνα οπου το να εισαι παχυς θεωρούνταν ομορφο και ενδειξη πλουτου

Πιστεύω ότι το λάθος που κάνεις είναι ότι προσπαθείς να εφαρμόσεις μία ιδεολογία αγνοώντας την πραγματικότητα. Η τάση των ανθρώπων να οργανώνονται σε ομάδες με κοινά πιστεύω και συμφέροντα είναι ότι πιο φυσικό, και λογικό. Όπως κάνεις και εσύ άλλωστε με τους "συντρόφους" σου που έχεις αναφέρει στο παρελθόν. Και φαντάζομαι αν στον κύκλο σου μία μέρα εμφανιστεί ένας χρυσαυγίτης που μισεί τους ομοφυλόφιλους δεν θα ανοίξεις τα "σύνορα" και θα του πεις έλα σπίτι μου να σε κεράσω έναν καφέ αλλά θα κλειδαμπαρωθείς πίσω από την πόρτα ασφαλείας και θα φωνάξεις τους φίλους σου για προστασία. 

Η ιδεολογία σου είναι εφαρμόσιμη μόνο ανάμεσα σε άτομα που μοιράζονται αυτά τα πιστεύω. Την στιγμή που εισάγεις διαφορετικούς ανθρώπους στη μίξη, η θα αλλάξεις ιδεολογία, η θα πέσεις θύμα των άλλων.

Μονο που κάθε χρυσαυγητης εχει συγκεκριμένες φασιστικες τασεις σε αντιθεση με τους μουσουλμάνους. Είναι πολύ πιο ανομοιογενες δειγμα αντιλήψεων οποτε και η γενικευση του "οι μουσουλμάνοι είναι κακοι" δε στεκει, ενώ η γενικευση "οι χρυσαυγητες είναι φασιστες" στεκει, οποτε δεν καταλαβαίνω τη συγκριση.

Δεν τίθεται θεμα συμφερόντων, καποιες φορες είναι θεμα σεβασμου απλα. 

Δεν έχει νόημα να καταλάβουμε αν το πρόβλημα είναι το Ισλάμ ή η κοινωνία στο ορεινό Αφγανιστάν;

Τη στιγμή που είναι ας πούμε ο Trump και λέει πόρτα στους μουσουλμάνους (ας μην αναλύσουμε τι και πως, απλά κράτα at face value ότι υποψήφιος για POTUS μιλάει για πόρτα) δεν έχει νόημα?!?!?!?!

Και δεν έχει νόημα να καταλάβουμε αν μπορούμε να φέρουμε π.χ. στη Γερμανία ένα κάρο Τούρκους (και Έλληνες ας μη ξεχνιόμαστε) και μετά από 1-2 γενιές να ενσωματωθούν vs το σενάριο υπάρχει αξεπέραστο εμπόδιο και δε θα γίνει ποτέ η ενσωμάτωση;

Ο μόνος πλανήτης στον οποίο αυτό δεν έχει νόημα είναι εκείνος στον οποίο έχουμε πάρει ήδη την απόφασή μας με "άλλα" κριτήρια.

Δεν έχει νόημα σαν πρώτη κίνηση, επειδή η ουσία είναι ότι γνωρίζουμε πως υπάρχει πρόβλημα. Καιρός για αναλύσεις υπάρχει, και άμα μπορέσουμε να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους που θέλουν να δυτικοποιηθούν από τους περίεργους που δεν έχουν λόγω ύπαρξης στις χώρες μας θα είναι καλό. Το θέμα όμως σε πρώτη φάση είναι να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει κάπως να το μετριάσουμε. 

Η πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι να μην θρηνούμε ντουζίνες πτώματα κάθε λίγους μήνες και μετά να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας για να μην θίξουμε τις πολιτικές ευαισθησίες των ακροαριστερών συμπολιτών μας. Έλεος δηλάδη! Ο Τραμπ δεν με τρελαίνει σαν υποψήφιος, όπως και οι άλλοι δύο, αλλά είναι ο μόνος που μιλάει ανοιχτά για Ισλαμική τρομοκρατία και για, όχι πάντα ρεαλιστικά, μέτρα! Για να είμαι δίκαιος και ο Μπέρνι το ανέφερε πρόσφατα. 

τα κριτήρια ομορφιας οριζονται κυριως από την κοινωνια και όχι από τη φυση

αναλογα με το εκαστοτε χωροχρονικο κοινωνικοπολιτιστικο πλαισιο υπαρχουν και αλλα κριτήρια ομορφιας

ο Μπραντ Πιτ και ο καθενας αναλογων χαρακτηριστικων δε θα θεωρούνταν κελεπουρι σε κοινωνιες όπως πχ του μεσαιωνα οπου το να εισαι παχυς θεωρούνταν ομορφο και ενδειξη πλουτου

Μονο που κάθε χρυσαυγητης εχει συγκεκριμένες φασιστικες τασεις σε αντιθεση με τους μουσουλμάνους. Είναι πολύ πιο ανομοιογενες δειγμα αντιλήψεων οποτε και η γενικευση του "οι μουσουλμάνοι είναι κακοι" δε στεκει, ενώ η γενικευση "οι χρυσαυγητες είναι φασιστες" στεκει, οποτε δεν καταλαβαίνω τη συγκριση.

Δεν τίθεται θεμα συμφερόντων, καποιες φορες είναι θεμα σεβασμου απλα. 

Η συμμετρία και τα σημάδια υψηλής τεστοστερόνης δεν είναι κοινωνικά. Τα αναγνωρίζουμε όλοι από όταν είμαστε μωρά.

Γκούγκλαρε την έρευνα για τις απόψεις των Βρετανών Μουσουλμάνων σε σχέση με διάφορα κοινωνικά θέματα. Άμα ήμουν ομοφυλόφιλος θα φοβόμουν πάρα πολύ να έχει ψήφο μία κοινωνική ομάδα που σε σημαντικό ποσοστό θεωρεί ότι κάνω κάτι κακό και ότι πρέπει από το να είμαι παράνομος μέχρι who knows what... Θα ήθελες να ζεις στην ίδια χώρα με κάποιον που αν του δοθεί η δύναμη θα ψηφίσει άτομα που θα βγάλουν την σεξουαλική σου προτίμηση εκτός νόμου; 

Δεν έχει νόημα σαν πρώτη κίνηση, επειδή η ουσία είναι ότι γνωρίζουμε πως υπάρχει πρόβλημα. Καιρός για αναλύσεις υπάρχει, και άμα μπορέσουμε να ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους που θέλουν να δυτικοποιηθούν από τους περίεργους που δεν έχουν λόγω ύπαρξης στις χώρες μας θα είναι καλό. Το θέμα όμως σε πρώτη φάση είναι να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει κάπως να το μετριάσουμε. 

Η πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι να μην θρηνούμε ντουζίνες πτώματα κάθε λίγους μήνες και μετά να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας για να μην θίξουμε τις πολιτικές ευαισθησίες των ακροαριστερών συμπολιτών μας. Έλεος δηλάδη! Ο Τραμπ δεν με τρελαίνει σαν υποψήφιος, όπως και οι άλλοι δύο, αλλά είναι ο μόνος που μιλάει ανοιχτά για Ισλαμική τρομοκρατία και για, όχι πάντα ρεαλιστικά, μέτρα! Για να είμαι δίκαιος και ο Μπέρνι το ανέφερε πρόσφατα. 

Η συμμετρία και τα σημάδια υψηλής τεστοστερόνης δεν είναι κοινωνικά. Τα αναγνωρίζουμε όλοι από όταν είμαστε μωρά.

Γκούγκλαρε την έρευνα για τις απόψεις των Βρετανών Μουσουλμάνων σε σχέση με διάφορα κοινωνικά θέματα. Άμα ήμουν ομοφυλόφιλος θα φοβόμουν πάρα πολύ να έχει ψήφο μία κοινωνική ομάδα που σε σημαντικό ποσοστό θεωρεί ότι κάνω κάτι κακό και ότι πρέπει από το να είμαι παράνομος μέχρι who knows what... Θα ήθελες να ζεις στην ίδια χώρα με κάποιον που αν του δοθεί η δύναμη θα ψηφίσει άτομα που θα βγάλουν την σεξουαλική σου προτίμηση εκτός νόμου; 

δεν πιστευω στον κοινοβουλευτισμο, δε θα ηθελα να οριζεται οτιδήποτε από νομους και δε θα ηθελα να υπαρχει κατι εκτος νομου.

Τα σημαδια υψηλης τεστο παντως τεινουν να θεωρηθουν ως "δευτερα" απ οσο βλεπω στη βιομηχανια της ομορφιας.

Δε νομιζω πως εχουμε να πουμε κατι αν θεωρεις ότι ο Τραμπ εχει καλες πτυχες σε οτιδήποτε. Δεχομαι τη ρετσινια του "ακροαριστερου" από ανθρωπο που ασπάζεται Τραμπ.

δεν πιστευω στον κοινοβουλευτισμο, δε θα ηθελα να οριζεται οτιδήποτε από νομους και δε θα ηθελα να υπαρχει κατι εκτος νομου.

Τα σημαδια υψηλης τεστο παντως τεινουν να θεωρηθουν ως "δευτερα" απ οσο βλεπω στη βιομηχανια της ομορφιας.

Δε νομιζω πως εχουμε να πουμε κατι αν θεωρεις ότι ο Τραμπ εχει καλες πτυχες σε οτιδήποτε. Δεχομαι τη ρετσινια του "ακροαριστερου" από ανθρωπο που ασπάζεται Τραμπ.

Νομίζω ήμουνα ξεκάθαρος σχετικά με τον Τραμπ. Ο Τραμπ είναι αποτέλεσμα της άκαμπτης SJW ιδεολογίας που έχει μολύνει τα πάντα, μαζί και την LGBT κοινότητα. Αν δεν αλλάξει το πολιτικό κλίμα στον Δυτικό κόσμο τώρα, θα φάμε στην μάπα αληθινούς ακροδεξιούς στο μέλλον. 

Και αν έπρεπε να φανταστείς έναν λόγο που περισσότερες γυναίκες επιλέγουν πχ παιδαγωγικά αντί για χειρουργική, ποιος θα ήταν αυτός;

Ποιος είναι ο λόγος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...