katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Eντάξει, ναι, οκ. Αλλά, αν τον κράξω, θα τον κράξω επειδή είναι γελοίος, όχι επειδή είναι γκέι. Να μην τα μπερδεύουμε αυτά. Άρα, εκεί το πρόβλημα δεν είναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός. Άρα, δεν μιλάμε για gay pride, αλλά για σούργελο pride. Με αυτή τη λογική όμως και η Ερμού (τυχαίο παράδειγμα) αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ένα σούργελο pride. Αν ήσουν βόλτα στην Ερμού θα έκραζες όποιος ήταν γελοίος σύμφωνα με τα δικά σου αισθητικά κριτήρια; Αν ναι οκ, ας σε κράξει κι εκείνος σύμφωνα με τα δικά του και όλα καλά (μάλλον!!!). Το Gay Pride που κολλάει σε αυτό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Eντάξει, ναι, οκ. Αλλά, αν τον κράξω, θα τον κράξω επειδή είναι γελοίος, όχι επειδή είναι γκέι. Να μην τα μπερδεύουμε αυτά. Άρα, εκεί το πρόβλημα δεν είναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός. Άρα, δεν μιλάμε για gay pride, αλλά για σούργελο pride. Eννοειται οτι μπορουν να μην σ'αρεσουν οι στυλιστικες επιλογες του καθενός. Αλλα εξακολουθούμε να μιλαμε για gay pride. Αν κυκλοφορουν και σούργελα αναμεσα τους,δεν αναιρει τον σκοπό της εκδηλωσης.Παντα θα υπάρχει κανενας πιο "καταπιεσμενος" αναμεσα τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να σας πω κάτι απλό: όταν πάει ένας γκέι ξέκωλος στη δουλειά, τότε θα δεχτώ πως η παράτα με τους ξέκωλους αποτελεί σοβαρή διεκδίκηση. Αλλιώς, είναι απλά αυτό: μια παράτα εκτόνωσης (πώς ντυνόμαστε καρναβάλια). Άλλο το κίνημα. Δεν σχολιάζω αυτό: αναφέρομαι στη συγκεκριμένη έκφανση του κινήματος. Αυτή την έκφανση, τη θεωρώ επιζήμια για αυτό που διεκδικεί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω σαφέστερα. Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει, γελοίος είναι και ο στρέιτ που μας τα κάνει τσουρέκια με το πόσο γαμιάς είναι, γελοίος και ο γκέι που μας τα κάνει τσουρέκια με το τι χρώμα πρέπει να έχει η ψωλή για να μπουκώσει. Ναι, κατά τα δικά μου αισθητικά κριτήρια. Με τα δικά του κριτήρια γράφει ο καθένας εδώ μέσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Η δουλεια μου εχει αρκετα αυστηρο dresscode, οποτε πρεπει να εχω καλυμμενους ωμους και μπουτι μεχρι το γονατο.Για κάθε φορεμα που βλεπω να μη φτανει γονατο μου επιτρεπω να βαζω σορτσακι που να μη φτανει γονατο.Καθημερινα ντύνομαι σαν πουτανα και είναι καθημερινη η διεκδικηση μου στο δικαίωμα να ντύνομαι οσο και όπως θελω χωρις να πρεπει να φοβάμαι για λεκτικες η σωματικες αντιδράσεις αγνωστων.Δε βρισκω καποια ντροπη στο να μιλαμε για το σεξ που κανουμε. Δε βρισκω ντροπη σε καμια αληθεια. Κάθε άλλο, αυτά θα επρεπε να συζητάμε. Αν δε μιλησουμε για την καυλα μας για τοτε τι εχει νοημα να επικοινωνηθει?Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατι το ότι ημουν ημίγυμνος στο pride σημαινει ότι δεν είμαι σοβαρος η ευτελιζει την οποια διεκδικηση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να σας πω κάτι απλό: όταν πάει ένας γκέι ξέκωλος στη δουλειά, τότε θα δεχτώ πως η παράτα με τους ξέκωλους αποτελεί σοβαρή διεκδίκηση. Αλλιώς, είναι απλά αυτό: μια παράτα εκτόνωσης (πώς ντυνόμαστε καρναβάλια). Άλλο το κίνημα. Δεν σχολιάζω αυτό: αναφέρομαι στη συγκεκριμένη έκφανση του κινήματος. Αυτή την έκφανση, τη θεωρώ επιζήμια για αυτό που διεκδικεί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω σαφέστερα. Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει, γελοίος είναι και ο στρέιτ που μας τα κάνει τσουρέκια με το πόσο γαμιάς είναι, γελοίος και ο γκέι που μας τα κάνει τσουρέκια με το τι χρώμα πρέπει να έχει η ψωλή για να μπουκώσει. Ναι, κατά τα δικά μου αισθητικά κριτήρια. Με τα δικά του κριτήρια γράφει ο καθένας εδώ μέσα. Η έκφανση είναι ποια ακριβώς στη συγκεκριμένη φάση; Όταν σε μερικές χιλιάδες κόσμου υπάρχουν και εκατό-διακόσια (για τα μάτια του μέσου Έλληνα) σούργελα, η εικόνα της παρέλασης είναι επιζήμια για το κίνημα; για ποιο λόγο ακριβώς και ποια εικόνα ακριβώς; Η εικόνα τελικά διαμορφώνεται από τα κανάλια που δείχνουν τους εκατό-διακόσιους μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω από τον "συμβατικό" κόσμο της παρέλασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Είναι απλό: εσύ θεωρείς ότι είσαι σοβαρός και δεν ευτελίζεις τις διεκδικήσεις σου. Εγώ θεωρώ πως δεν είσαι σοβαρός και ευτελίζεις τις διεκδικήσεις σου. Για τον ίδιο λόγο που θα ευτέλιζε τις διεκδικήσεις του ένας στρέιτ αν έβγαινε έξω ντυμένος (ή γδυμένος) έτσι. Άποψή σου, άποψή μου. Δεν σου απαγορεύω να την έχεις, ούτε σου απαγορεύω να διεκδικείς ημίγυμνος ή γυμνός ό,τι κρίνεις. Απλά, σου λέω πως δεν πετυχαίνεις τίποτε με το καρναβάλι. Γιατί υπάρχεις μέσα σε μια κοινωνία. Γιατί, αν το πάμε σκληροπυρηνικά, θέλω να δω ένα γκέι πράιντ στη Σαουδική Αραβία. Ναι, θεωρητικά μπλα-μπλα-μπλα. Πρακτικά; Μπήκε ο Μιλκ με τον κώλο έξω στη δημαρχιακό μέγαρο. Όχι. Γιατί; Επειδή ήταν συμβατικός και όχι αρκετά ακτιβιστής; Σκεφτείτε το. Υ.Γ. Πολύ φοριούνται τα "κανάλια". Δεν είδα καθόλου τι έδειξαν τα κανάλια, δεν παρακολουθώ τηλεόραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Είναι απλό: εσύ θεωρείς ότι είσαι σοβαρός και δεν ευτελίζεις τις διεκδικήσεις σου. Εγώ θεωρώ πως δεν είσαι σοβαρός και ευτελίζεις τις διεκδικήσεις σου. Για τον ίδιο λόγο που θα ευτέλιζε τις διεκδικήσεις του ένας στρέιτ αν έβγαινε έξω ντυμένος (ή γδυμένος) έτσι. Άποψή σου, άποψή μου. Δεν σου απαγορεύω να την έχεις, ούτε σου απαγορεύω να διεκδικείς ημίγυμνος ή γυμνός ό,τι κρίνεις. Απλά, σου λέω πως δεν πετυχαίνεις τίποτε με το καρναβάλι. Γιατί υπάρχεις μέσα σε μια κοινωνία. Γιατί, αν το πάμε σκληροπυρηνικά, θέλω να δω ένα γκέι πράιντ στη Σαουδική Αραβία. Ναι, θεωρητικά μπλα-μπλα-μπλα. Πρακτικά; Μπήκε ο Μιλκ με τον κώλο έξω στη δημαρχιακό μέγαρο. Όχι. Γιατί; Επειδή ήταν συμβατικός και όχι αρκετά ακτιβιστής; Σκεφτείτε το. Υ.Γ. Πολύ φοριούνται τα "κανάλια". Δεν είδα καθόλου τι έδειξαν τα κανάλια, δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Φίλε γιατί όποιος ντύνεται, μιλάει, φέρεται, χορεύει όπως εκείνος θέλει και όχι όπως οι γύρω ορίζουν πρέπει να κρίνεται αρνητικά και να υποτιμάται; Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κάποιον (πέρα από την υποκειμενική αισθητική μερικών/πολλών) γιατί να μην το κάνει; Το πιο λογικό σε μια πολιτισμένη (ας πούμε) δυτική (ας πούμε) κοινωνία του 2016 δεν είναι να ενθαρρύνουμε τον καθένα να εκφράζεται ακριβώς όπως θέλει; Υ.Γ. Για την "έκφανση του που θεωρείς επιζήμια" από πού έχεις εικόνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Άντε πάλι τα ίδια. Μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω. Του είπα εγώ να μην το κάνει; Ας το κάνει. Άποψή μου είναι πως έτσι δεν καταφέρνει τίποτε, αντίθετα αναπαράγει στερεότυπα (όπως στερεότυπα αναπαράγει και η τηλεόραση, λ.χ. με τον τρόπο που παρουσιάζει τους γκέι). Στο πλαίσιο της ελευθεριότητας, δηλαδή, αν αύριο αποφασίσουν δύο συναινούντες ενήλικοι να το κάνουν στο δρόμο (στρέιτ, γκέι, μπάι, σκασίλα μου) εγώ θα πρέπει να πω ότι "αφού δεν ενοχλούν κανέναν, ας τους ενθαρρύνω"; Ουτοπικό, το λιγότερο. Τέλος πάντων, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Είναι απλό: εσύ θεωρείς ότι είσαι σοβαρός και δεν ευτελίζεις τις διεκδικήσεις σου. Εγώ θεωρώ πως δεν είσαι σοβαρός και ευτελίζεις τις διεκδικήσεις σου. Για τον ίδιο λόγο που θα ευτέλιζε τις διεκδικήσεις του ένας στρέιτ αν έβγαινε έξω ντυμένος (ή γδυμένος) έτσι. Οι διεκδικήσεις της εκδηλωσης ειναι ανεξαρτητες και ασχετες απ τα ρούχα που φοράει. Εγω αυτό θα εξετάσω και τα επιχειρήματα του γι αυτό που ζητάει. Με άλλα λογια,αν διαφωνήσω μαζι σου οταν κανεις ενα αίτημα,θα ακούσω τι έχεις να πεις,και όχι αν φοράς μπλούζα με τον γκουφυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Άντε πάλι τα ίδια. Μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω. Του είπα εγώ να μην το κάνει; Ας το κάνει. Άποψή μου είναι πως έτσι δεν καταφέρνει τίποτε, αντίθετα αναπαράγει στερεότυπα (όπως στερεότυπα αναπαράγει και η τηλεόραση, λ.χ. με τον τρόπο που παρουσιάζει τους γκέι). Στο πλαίσιο της ελευθεριότητας, δηλαδή, αν αύριο αποφασίσουν δύο συναινούντες ενήλικοι να το κάνουν στο δρόμο (στρέιτ, γκέι, μπάι, σκασίλα μου) εγώ θα πρέπει να πω ότι "αφού δεν ενοχλούν κανέναν, ας τους ενθαρρύνω"; Ουτοπικό, το λιγότερο. Τέλος πάντων, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, καλή συνέχεια. Γιατί είπα εγώ ότι είπες να μην το κάνει; απλώς θεωρώ πώς (ως κοινωνία) όχι μόνο δεν πρέπει να κατακρίνουμε τέτοιες κινήσεις (όπως κάνεις) αλλά να τις ενθαρρύνουμε. Τι σημαίνει αναπαράγει στερεότυπα; αν ο τυπάς είναι "φτερού" μαγκιά του να ντύνεται/μιλάει/φέρεται ως "φτερού". Μεγαλύτερη μαγκιά είναι αυτό από το να φοράει γραβάτα και να τον πνίγει. Να "ντυθεί" κάτι άλλο από αυτό που είναι με φόβο μην τύχει και αναπαράγει κάποιο στερεότυπο; Στα @@ του. Σε σχέση με το δημόσιο σεξ σήμερα (και αύριο φαντάζομαι) είναι παράνομο. Αν κάποια στιγμή γίνει νόμιμο ας πηδιέται ο καθένας όπου γουστάρει. Αν με ρωτάς δε θα είναι το καλύτερο μου αλλά θα υποστηρίζω το δικαίωμα του καθενός να το κάνει μέσα στη μούρη μου, παραφράζοντας τον φίλο που το έλεγε αλλιώς πιο παλιά. Σε σχέση με τα όσα διεκδικεί συμφωνώ απόλυτα με τον suffocater. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 παλιόπαιδα με κανατε να χαμογελασω και να μην είμαι 100% ξινομουρης σημεραευχαριστω κατεργαρη και μπλουζατακ και φιλη μπασκετμπωλφαν και σαφοκεητερ για τις αχτιδες λογικης και δεκτικότητας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisT13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το να διεκδικεις το δικαιωμα σου στην οικογενεια και συγκεκριμενα στην αποκτηση παιδιου θα πρεπει να γινει αντιληπτο απο τους ομοφυλοφιλους πως δεν ειναι δυνατον να επιτευχθει με την συγκεκριμενη παρουσια στα pride.Ειναι ξεκαθαρο οτι οι συγκεκριμενοι ( μειοψηφια) που εκφραζουν ετσι την αντιδραση τους ειναι ψυχικα διαταραγμενοι και μονο κακο προκαλουν στην λοατ κοινοτητα και γενικοτερα σε αυτους που τους βλεπουν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το να διεκδικεις το δικαιωμα σου στην οικογενεια και συγκεκριμενα στην αποκτηση παιδιου θα πρεπει να γινει αντιληπτο απο τους ομοφυλοφιλους πως δεν ειναι δυνατον να επιτευχθει με την συγκεκριμενη παρουσια στα pride.Ειναι ξεκαθαρο οτι οι συγκεκριμενοι ( μειοψηφια) που εκφραζουν ετσι την αντιδραση τους ειναι ψυχικα διαταραγμενοι και μονο κακο προκαλουν στην λοατ κοινοτητα και γενικοτερα σε αυτους που τους βλεπουν ! δε βλεπω πως η αισθητικη του καθενος εχει σχεση με τη γονεικοτητα. επισης περαν της υιοθεσίας, διεκδικούμε κι αλλα πραγματα, όπως το δικαίωμα της ανενόχλητης αυθυπαρξίας. δε με/μας θεωρω ψυχικα διαταρραγμενους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλά ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει (αρκεί βέβαια να μην είναι ρατσιστικό/προσβλητικό προς κάποια ομάδα το θέμα ας πούμε του ντυσίματος). Και αυτό είναι ανεξάρτητο από το αν ανήκεις στο LGBT community. Υπάρχουν είδη μόδας και γκρουπ που στην Ελλάδα θα φαινοντουσαν γελοία/παράξενα στον μέσο Έλληνα, δεν παύει όμως να είναι ένας τρόπος έκφρασης μερικών ανθρώπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 μου φαινεται ότι τα κριτήρια γονεικοτητας δε γινεται να είναι συγκεκριμένα απ τη στιγμη που δεν αμφισβητείται το δικαίωμα γονεικοτητας στην περιπτωση τεκνοποίησης. Δεν καταλαβαίνω γιατι να είναι πιο αυστηρα η πιο συγκεκριμένα τα κριτήρια εάν δεν υπαρχει η δυνατοτητα η η επιθυμια τεκνοποίησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις