firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 «Μέλος της LGBT κοινότητας σκόρπισε τον θάνατο. 53 τα αθώα θύματα».
katergaris79 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 «Μέλος της LGBT κοινότητας σκόρπισε τον θάνατο. 53 τα αθώα θύματα». Ή αλλιώς "Αποδεχθείτε αυτό που πραγματικά είσαστε για να μην καταλήξετε ψυχάκια"
kostas_sl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι,τι? Αν ριξεις ακυρο στο να ερθει οποιος εχει διαφορετικη ιδεολογία απο σένα,τοτε που θα ειναι η διαφορετικοτητα? Σκοπός δεν ειναι να ειναι ολοι ίδιοι,σκοπός ειναι να συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. Το βλέπω πόσο αρμονικά συνυπάρχουν... 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εδώ άλλες 2-3 μαρτυρίες και από άλλα άτομα για το γεγονός οτι παίζει να ήταν γκέι. Was Omar Mateen gay? Possible motives emerge for Orlando shooter who killed 49 http://www.syracuse.com/us-news/index.ssf/2016/06/was_omar_mateen_gay_possible_motives_emerge_for_orlando_shooter_who_killed_49.html Men Say Shooter Messaged Them on Grindr, Jack'd http://www.advocate.com/crime/2016/6/13/rumor-or-real-man-says-shooter-messaged-him-grindr
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως οι μαρτυρίες από ένα σημείο και μετά, πήραν το δρόμο της υπερβολής ή της "προσβολής" του δράστη. Και ταυτόχρονα πέσαμε όλοι στην παγίδα (και γω μαζί προφανώς) της κλειδαρότρυπας για το τι έκανε τα βράδια... Πρακτικά έγινε δολοφόνος και αφαίρεσε τη ζωή 50 ατόμων και "σημάδεψε" πολλαπλάσιες άλλες ζωές. Το αν ήταν ή όχι gay έχει τη μικρότερη σημασία πλέον... 6
aris1986 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μήπως δεν έβρισκε σεξουαλικό σύντροφο γενικότερα και είχε φάει πόρτα στο συγκεκριμένο club και άρχισε να γαζωνει;
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μηπως ειχε και απλα τον επιασε με αλλον και μπηκε σε akbar mode? 1
suffocater Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το βλέπω πόσο αρμονικά συνυπάρχουν... Kαι πάλι "ναι,τι?" θα σου απαντήσω ομως. Πιόνια ειναι,ετσι τους έμαθαν και εξυπηρετούν σκοπούς. Δεν σου μιλάω για τον ψυχάκια που θα σκότωνε ουτως η αλλως καποια στιγμή γιατι έχει φλιπάρει,σου μιλάω για αυτούς που εκδηλώνουν μισος που δεν εξηγειται με λογικη,συνηθως κατω απο την ομπρέλα οποιασδηποτε φοβίας διαφορετικότητας,ειτε σεξουαλικών προτιμήσεων,ειτε χρώματος,ειτε εθνικότητας,ειτε θρησκείας κλπ. Με το να ριχνεις "πορτα" αβερτα,δεν καταφέρνεις τιποτα,οπως βλεπεις και ο ίδιος,γιατι και τώρα κλειστά συνορα έχεις και μαριονέτες εξακολουθουν να υπάρχουν και να φερονται ως πίθηκοι. Sympathize with 'em,που δεν ειχαν την τυχη σε μια παιδεία και ενα περιβάλλον που να τους προσφέρει ανοιχτό μυαλό και κριτική σκέψη. 1
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι ενδείξεις προς τα εκεί πάνε.Μιλάμε μάλλον για κάποιας μορφής ομοφοβικά κίνητρα.Είτε αυτά προήλθαν επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ομόφυλες έλξεις του (εσωτερικευμένη ομοφοβία) coupled με τον στιγματισμό που κάνει το mainstream Islam στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας κ προφανώς τον είχε επηρρεάσει είτε καθαρά στην ομοφοβία που βλέπουμε σε radicalized Ισλαμιστές.Όποιο από τα δύο τελικά να είναι, η ομοφοβία είναι μέσα στο μείγμα.Τώρα κάποιο λιγότερο εμφανές κίνητρο να είναι ή κάποια άλλη εκδοχή να υπάρχει δεν αποκλείεται αλλά βάσει λογικής μου φαίνεται δύσκολο. Εμένα αυτό μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Μα ομοφοβικός gay; Μου ακούγεται το ίδιο κουλό με το "ανθέλληνας χρυσαυγίτης". Εσύ που 'σαι και ψυχολόγος (αν θυμάμαι καλά) πως αιτιολογείς ότι κάποιος gay μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ομοφοβικός; Οκ, Ισλάμ, δεκτό. Αλλά και πάλι...
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αυτο που πρεπει να ξεκαθαρισεις ειναι πως οι κυβερνησεις των ισλαμικων κρατων εχουν νομους οι οποιοι ειναι πανω απο τις κορανικες πρακτικες. OXI Αυτό που λες στατιστικά τουλάχιστον είναι ΨΕΜΑ. Μπορείς να το στηρίζξεις με λίστες μουσουλμανικών των χωρών που έχεις υπόψη σου ... άντε ως ένα βαθμό αυτό να ισχύει αρκετά στη Τουρκία ... δε μπορώ να σκεφτώ 2η όπου το "κοσμικό" κράτος να έχει ξεκάθαρη υπεροχή απέναντι στο μουσουλμανικό νόμο στα περισσοτερα θέματα ... (άντε ίσως και τον Λίβανο τουλάχιστον μέχρι πριν καποια αρκετά χρόνια). Για θα έβαζες 2η ? Το Ιράν, το Ιράκ, τη Μαυριτανία ή το Μπρουνέι ? Στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες το Κοράνι έχει αυξημένη νομοθετική ισχύ σε πολούς τομείς και ο νόμος προσαρμόζεται σε αυτό. Στο λέω εκ πείρας έχοντας ζήσει σε δύο μουσουλμανικές χώρες όπου βρίσκονται ίσως αρκετά μακριά μεταξύ τους. Και δε μιλάω για Σαουδική Αραβία που το κοράνι είναι ο υπέρτατος νόμος ... μη πας μακριά, εδώ και στην Ελλάδα ο νόμος προσαρμόζεται (σε περιοχες της Θράης) στο μουσουλμανικό δίκαιο. Στο λέω εκ πείρας έχοντας ζήσει σε δύο μουσουλμανικές χώρες όπου βρίσκονται ίσως αρκετά μακριά μεταξύ τους (Πακιστάν / Τουρκία).
kostas_sl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Sympathize with 'em,που δεν ειχαν την τυχη σε μια παιδεία και ενα περιβάλλον που να τους προσφέρει ανοιχτό μυαλό και κριτική σκέψη. Η συμπάθεια μας με ποιους να είναι ακριβώς?Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
l337 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα αυτό μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Μα ομοφοβικός gay; Μου ακούγεται το ίδιο κουλό με το "ανθέλληνας χρυσαυγίτης". Εσύ που 'σαι και ψυχολόγος (αν θυμάμαι καλά) πως αιτιολογείς ότι κάποιος gay μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ομοφοβικός; Οκ, Ισλάμ, δεκτό. Αλλά και πάλι... Πιθανόν αιτιολογείται με τον αμυντικό μηχανισμό της άρνησης. (αν και η άρνηση αφορά συνήθως την εξωτερική πραγματικότητα του υποκειμένου)
saxos55 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα αυτό μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Μα ομοφοβικός gay; Μου ακούγεται το ίδιο κουλό με το "ανθέλληνας χρυσαυγίτης". Εσύ που 'σαι και ψυχολόγος (αν θυμάμαι καλά) πως αιτιολογείς ότι κάποιος gay μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ομοφοβικός; Δεν υπάρχει τίποτα το οξύμωρο σε αυτό. Παράδειγμα του πως μπορεί να ισχύει: (δε λέω ότι ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση) Κάποιος είναι gay και δεν το έχει αποδεχτεί ή δυσκολεύεται να το αποδεχτεί ή το ψυλλιάζεται και δε θέλει να το πιστέψει κτλ κτλ. Οπότε ποια η διέξοδος στο πρόβλημά του; Η αντρίλα. "Εγώ δε μπορεί να είμαι gay γιατί έχω αντρικό κορμί γυμνασμένο, θέλω να γίνω μπάτσος, μου αρέσουν τα όπλα, γαμάω μουνάκια και πάει λέγοντας. Άρα τι δουλειά έχω εγώ με αυτά τα "πουσταριά"; " Και έτσι αρχίζει να τους μισεί. Και ειδικότερα τους "εκδηλωμένους" που πάνε στο Pulse, γιατί αυτοί κάνουν αυτό που δε μπορεί/θέλει ο ίδιος και το καταπιέζει. 1
Perfect Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2016 από Perfect 1
tsakonas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αφού είχε γυναίκες, άρα ήταν bi. Ίσως τον απατησε κανείς εκεί και ξέφυγε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις