alxlightning Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Η ανοχή στο Ισλάμ απο απλούς ανθρώπους (προφανώς μη μουσουλμάνους η πουλημένους πολιτικαντηδες) ειναι προσβολή στην λογική. προβλημα 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πάντως τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει μια σωρεία μαρτυριών τόσο από συμμαθητές,την πρώην γυναίκα του κοκ πως ο ψυχάκιας του μακελειού ήταν ο ίδιος γκέι κ προφανώς μέσα στην καταπίεση κ την εσωτερικευμένη ομοφοβία. Orlando shooter Omar Mateen was gay, former classmate says http://www.palmbeachpost.com/news/news/orlando-shooter-omar-mateen-was-gay-former-classma/nrfwW/ Omar Mateen was gay, says ex-wife and former friend: Orlando terrorist used homosexual dating app and visited Pulse at least a dozen times http://www.dailymail.co.uk/news/article-3639961/Orlando-terrorist-went-gay-club-Pulse-dozen-times-got-drunk-belligerent-talked-wife-kid-massacring-49-people-there.html#ixzz4BYEwTZJQ Was Orlando Gunman Omar Mateen a Self-Hating Gay Man? His Ex-Wife Weighs In http://www.out.com/news-opinion/2016/6/14/was-orlando-gunman-omar-mateen-self-hating-gay-man-his-ex-wife-weighs
suffocater Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μια χαρα legit ειναι τα στοιχεία μπορείς να τα δεις και απο άλλες πηγές αν θες να ενημερωθείς. Δεν μας είπες πόσους σκότωσαν η σακάτεψαν όλοι αυτοί που αναφέρεις. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ούτε για αστείο. Επίσης δεν είπες πως θα υπάρξει συνύπαρξη με κάποιους που δεν σέβονται τίποτα ούτε και την ανθρώπινη ζωή. Πίθηκοι ειναι εν δύναμη παρά παρά πολλοί. Δες τι γίνεται στο Euro (ποδόσφαιρο). Άγγλοι, Ρώσοι, Ουκρανοί που στις χώρες τους κάθονται Παναγίες με σκυμμένο το κεφάλι στην Γαλλία ξεσαλώνουν και σκοτώνουν. Ειναι θέμα κανόνων και εφαρμογής τους. Η ανοχή στο Ισλάμ απο απλούς ανθρώπους (προφανώς μη μουσουλμάνους η πουλημένους πολιτικαντηδες) ειναι προσβολή στην λογική. Επιγραμματικά: - Nόμοι κρατους > επιταγές φανταστικών φίλων.Αν ακολουθουν αυτούς,στο σπιτι τους ας προσευχονται άκακα να ψοφήσουν ολες οι κοινωνικές ομάδες που δεν γουστάρουν. - Δεν θα αποδεχτω αυτον που έχει σκοτώσει δύο,προτιμώντας τον απο αυτον που έχει σκοτώσει τρεις. Αρνουμαι να δεχτώ και τους 2. - Προσβολή στην λογικη ειναι καθε θρησκεία.Αν εξηγουνταν με λογική,δεν θα λεγονταν θρησκεία. - Η ανοχή έχει να κανει με την διαφορετικότητα ΜΟΝΟ,και ΌΧΙ στο να σφάζουν ή τις υπολοιπες ηλιθιότητες που βλαπτουν τους τριγύρω τους. - Η "βλαβη στους τριγύρω",δεν περιλαμβανει μονο επιθέσεις θανάτου,αλλα και κηρυγματα "αγάπης",οπως διάφορων αμβρόσιων που προάγουν και φυτεύουν μίσος παντού. 3
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως μίλησα με φίλο μου στρατιωτικό ψυχίατρο παρά πολύ καλό που ασκεί το επάγγελμα πολλά χρόνια και τον ρώτησα καλά ρε συ αυτός είναι κάραγκει (χωρίς να ξέρω τι είναι μόνο από τις φώτο του που μου βγάζει πιο γκει πεθαίνεις) τι του φταίξαν οι δικοί του, οι όμοιοι του?? Και μου απάντησε το χειρότερο πρόβλημα το έχουν αυτοί που δεν μπορούν να αποδεχτούν την διαφορετικότητα τους.. Μέσα του δεν το αποδέχτηκε ποτέ ότι ήταν γκει..
alxlightning Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 δεν ξερω πως και γιατι τον βγαλατε παντως καραγκειεμενα υπερκαγκουρας μου φαινεται παντως
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όσο καταπίεση και να νιώθεις δεν δικαιολογεί την αφαίρεση της ζωής αθώων ανθρώπων.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως μίλησα με φίλο μου στρατιωτικό ψυχίατρο παρά πολύ καλό που ασκεί το επάγγελμα πολλά χρόνια και τον ρώτησα καλά ρε συ αυτός είναι κάραγκει (χωρίς να ξέρω τι είναι μόνο από τις φώτο του που μου βγάζει πιο γκει πεθαίνεις) τι του φταίξαν οι δικοί του, οι όμοιοι του?? Και μου απάντησε το χειρότερο πρόβλημα το έχουν αυτοί που δεν μπορούν να αποδεχτούν την διαφορετικότητα τους.. Μέσα του δεν το αποδέχτηκε ποτέ ότι ήταν γκει.. Εσωτερικευμένη ομοφοβία ή εσωτερικευμένος στιγματισμός λέγεται και είναι ένα από μεγαλύτερα καρκινώματα ανάμεσα στην LGBT κοινότητα και ειδικά στους άνδρες αυτής. 1
Demetra_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Η μη αποδοχή της διαφορετικότητας και δη της εσωτερικευμένης, οδηγεί σε ακραία φαινόμενα,..πιστεύω θα δοθεί φως στο τούνελ σχετικά με την συγκεκριμένη προσωπικότητα και υπό ποιά κίνητρα οδηγήθηκε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα μίσους. Το είμαι gay που είναι σεβαστό ως επί το πλείστον στις δυτικές κοινωνίες (και με τις όποιες θρησκευτικές ιδεολογίες από πίσω) γίνεται τελείως το ανάποδο στις ανατολικές.. Το ότι η ανατολή δεν βίωσε τον διαφωτισμό της είναι το αίτιο όλων αυτών των ακροτήτων, εξτρεμιστικών επεισοδίων. #lovewins
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ίσως θεώρησε ότι μπορεί να ξεπλύνει τον αμαρτωλό πόθο του ενώπιον του Αλλάχ, σκοτώνοντας πολλούς γκέι. 1
Demetra_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όσο καταπίεση και να νιώθεις δεν δικαιολογεί την αφαίρεση της ζωής αθώων ανθρώπων. μιλάμε για ΗΠΑ... έχουμε δει το σοδομα και τα γόμορα από τρομοκρατικές πράξεις .... μακελειά σε σχολεία, παν/μια και δεν συμμαζεύεται ... να αναφερθώ και στα δικά μας; το τρέχον παράδειγμα στη Γέφυρα Θεσ/κης;
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αρκετά ενδιαφέρον oped από Guardian πριν λίγο.Καλωσήρθατε στις επιπτώσεις της εσωτερικευμένης ομοφοβίας.Απομονώνω το κομμάτι που μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Omar Mateen's interest in gay men makes this no ordinary act of terrorism http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jun/14/omar-mateen-gay-men-terrorism-pulse-jackd-sexuality Transgressive sexuality and conservative religion can be a toxic mix. If Mateen felt conflicted about his interest in gay men, it could have been because he believed his faith would condemn him for it. There’s no easy answer to this. “Ban religion” say some atheists, but it’s not that simple. We must encourage the compassionate and disparage the dogmatists. Strive for conditions which promote kindness, rather than judgment. When I interviewed him recently for another article, the distinguished psychologist Samuel Juni told me: “Running away and trying to get in touch are psychologically not contradictory ... When you’re running part of you is running from something that you would very much like to be in touch with but you can’t”. The annihilation of Sunday morning may have been Mateen’s final attempt to run away from the thing that obsessed him. All of this poses a problem for the likes of Donald Trump, who told his Twitter followers, as the blood on the bathroom walls of Pulse was still drying, that he “Appreciate[d] the congrats for being right on radical Islamic terrorism”. If a heady combination of shame and sexuality were part of what drove Mateen’s decisions that morning, how is that to be policed? How can we, to borrow the language of counterterrorism, ‘eradicate’ the ‘scourge’ of internalised homophobia? Of a feeling that one’s desires are dirty and humiliating? You can’t easily make a homeland secure against self-loathing.
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πολλά if. Χωρίς να ξέρει κανείς ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τις σκέψεις, ούτε τίποτα σχετικά με τον τυπά. Θα μπορούσε κάλλιστα να 'γινε ότι έγινε λόγω απλής ερωτικής απογοήτευσης. Θα μπορούσε να 'γινε επειδή φρίκαρε για κάποιο τυχαίο-άσχετο λόγο, όπως έχει γίνει στο 'Murica κι άλλες φορές , και το γεγονός ότι γάζωσε όλο το gay bar να έγινε επειδή απλά ... σύχναζε εκεί. Γενικά, δε βλέπω γιατί όλοι προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα και να το συνδέσουν αναγκαστικά με την ομοφοβία, όταν δεν υπάρχει δεδομένο της κίνησής του ούτε για δείγμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οποίο και να είναι το motive όταν σκοτώνεις με αυτόν τον τρόπο αθώα ατομα, απλώς είσαι ένας cold blooded killer και τίποτα παραπάνω. Πολλά άτομα είναι καταπιεσμένα και δέχονται εκφοβισμό, δεν βγαίνουν με ένα όπλο στο χέρι και αρχίζουν να σκοτώνουν. Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να νιώθεις τεράστιο μίσος και κακία, ένας άνθρωπος που πιστεύει στην αγάπη ότι και να περνάει δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Γενικά, δε βλέπω γιατί όλοι προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα και να το συνδέσουν αναγκαστικά με την ομοφοβία, όταν δεν υπάρχει δεδομένο της κίνησής του ούτε για δείγμα. Νομίζω πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι ενδείξεις προς τα εκεί πάνε.Μιλάμε μάλλον για κάποιας μορφής ομοφοβικά κίνητρα.Είτε αυτά προήλθαν επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ομόφυλες έλξεις του (εσωτερικευμένη ομοφοβία) coupled με τον στιγματισμό που κάνει το mainstream Islam στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας κ προφανώς τον είχε επηρρεάσει είτε καθαρά στην ομοφοβία που βλέπουμε σε radicalized Ισλαμιστές.Όποιο από τα δύο τελικά να είναι, η ομοφοβία είναι μέσα στο μείγμα.Τώρα κάποιο λιγότερο εμφανές κίνητρο να είναι ή κάποια άλλη εκδοχή να υπάρχει δεν αποκλείεται αλλά βάσει λογικής μου φαίνεται δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις