Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Να χαμε να λέγαμε Σνουμπ.Αν περίμενα να διαμορφώσω άποψη ή να βασίσω τις αποφάσεις μου για ένα ζήτημα από τις παπάτζες που μου πουλάνε τα ΜΜΕ τότε κλάφτα χαράλαμπε.Αυτή η κουλαμάρα της θιγμένης αισθητικής των αστών παίζει να χε στοιχειώδη βαρύτητα  εφόσον κάποιος από κοντά τα διαπιστώσει αυτά.Με λίγα λόγια ξεκουβάλα και πήγαινε πρώτα σε ένα Pride και μετά αμα λάχει γράψε μας δοκίμιο για την υποκειμενική αντίληψη σου περι γελοιότητας των σκηνών.Αλλά αυτά παθαίνετε όταν βασίζεστε στα όσα απομονώνουν τα ΜΜΕ από τα άρματα,τους σπόνσορες κ δεν συμμαζεύεται.Ελάχιστους είδα να μένουν στην παρουσία της Διεθνούς Αμνηστείας,των Πρεσβειών ανα τον κόσμο, των Ηνωμένων Εθνών, όλων των αντιρατσιστικών κινημάτων της Ελλάδας κοκ.

Όσο για το αιματοκύλισμα στο Orlando.Απλα δεν έχει λόγια η οδύνη που αισθάνομαι.

Είχα πάει σε pride πριν από μερικά χρόνια. Είχα κάτσει κάνα δυο ώρες, και γενικά θυμάμαι χαρούμενο κόσμο να διασκεδάζει. Αδυνατώ, όμως, να καταλάβω πώς βοηθάει το κίνημά σας η εκούσια πρόκληση όποιου δε συμφωνεί μαζί σας. Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος μπορεί να ζητά-απαιτεί "ίση-δίκαιη-whatever μεταχείριση" όταν κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να προκαλέσει. Και προφανώς δε μιλάω για το σύνολο των ατόμων που λαμβάνουν μέρος, αλλά για μια ηχηρή μειοψηφία που θέλει σώνει και καλά να επιβάλλει αυτή τη "διαφορετικότητα". Δε με απασχολεί τι κάνεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος στο κρεβάτι του αν αυτοί που λαμβάνουν μέρος είναι συναινούντες ενήλικοι. Έχω όμως κάθε δικαίωμα να λέω ότι θεωρώ μέρος του pride γελοιότητα, πανηγυρτζίδικο και επιζήμιο προς τον σκοπό που θέλετε να επιτύχετε.

Πιο πριν πότε όμως? Ο Breivik μόνο(ok αυτός το τερμάτισε)? Στην Αμερική έχουν χάσει το μέτρημα πλέον...

Ο τυχαίος ψυχάκιας είναι το γμτ/κρίμα, οι οργανωμένες θα έβρισκαν τα όπλα έτσι κι αλλιώς...

Το πρώτο site που βρήκα σχετικά με το θέμα. Υπάρχουν άπειρα άρθρα και συζητήσεις σχετικά και δε θα το αναλύσουμε σ' αυτό το thread που είναι παντελώς άσχετο με το θέμα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η λύση δεν είναι (και δε θα μπορούσε να είναι) ένα blanket ban, όπως λύση δεν είναι και το να έχουν όλοι όπλο.

http://americangunfacts.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες στο τουιτερ ειχα γραψει Αφήστε τα καρναβάλια σαν το #athenspride αν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα για τους καταπιεσμένους ομοφυλόφιλους ή μη κάντε πράξεις.

Σημερα δυστηχως 50 νεκροι σε γκει μπαρ απο ενα τρελο , κοιταξετε λοιπον σαν ακτιβιστες που εισθε να ενημερωσετε των κοσμο σωστα για να σταματησουν τετοια φαινομενα και αφηστε τον χαβαλε απλα για να προβληθείτε. 

Όχι και τυχαίος ψυχάκιας ο δράστης.Βρισκόταν σε λίστα παρακολούθησης του FBI.

''He was on an FBI list of suspected ISIS sympathizers, CNN's Jake Tapper reported.''

http://www.businessinsider.com/omar-mateen-orlando-nightclub-shooting-pulse-2016-6

Στη Βοστόνη κάτι μηχανισμούς σε στυλ χύτρα ταχύτητας που εκτόξευε καρφιά δεν είχαν?

Δεν χρησιμοποίησαν αυτόματα όπλα,αντίθετα με το Παρίσι που είναι ''gun-free''.

Το πρόβλημα των LGBT δεν είναι τα gay parades,είναι ότι ιδεολογικά έχουν γίνει παρακλάδι της σημερινής οπισθοδρομικής ''αριστεράς'' και του social justice.

• Like 2

• Moderators

Αν αναφέρεσαι σ' εμένα, δεν είπα ποτέ ότι ο δράσης της συγκεκριμένης επίθεσης ήταν "τυχαίος ψυχάκιας", το αντίθετο είπα.

Επισκέπτης

Ναι, κάποιοι έχετε μπερδέψει τις τρομοκατικές επιθέσεις με τα mass shootings.

Ανεξάρτητα, αυτό που έγινε στην Αμερική είναι τουλάχιστον τραγικό. Η θλίψη μου είναι πολύ μεγάλη. Τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έτσι ξαφνικά χωρίς αιτία.

Τόσο άδικο...

Αν αναφέρεσαι σ' εμένα, δεν είπα ποτέ ότι ο δράσης της συγκεκριμένης επίθεσης ήταν "τυχαίος ψυχάκιας", το αντίθετο είπα.

Όχι καμία σχέση, ίσα ίσα συμφωνώ με αυτά που λές.

Το τελευταίο update για τις πληροφορίες που έχουμε για τον δράστη.

Orlando, Florida (CNN)[breaking news update, posted at 3:29 p.m. ET]

Orlando shooting suspect Omar Mateen was interviewed by the FBI in 2013 and 2014, FBI Assistant Special Agent Ronald Hopper told reporters Sunday. "Those interviews turned out to be inconclusive, so there was nothing to keep the investigation going," Hopper said. Mateen was not under investigation at the time of Sunday's shooting and was not under surveillance, Hopper said.

• Super Moderators

Να χαμε να λέγαμε Σνουμπ.Αν περίμενα να διαμορφώσω άποψη ή να βασίσω τις αποφάσεις μου για ένα ζήτημα από τις παπάτζες που μου πουλάνε τα ΜΜΕ τότε κλάφτα χαράλαμπε.Αυτή η κουλαμάρα της θιγμένης αισθητικής των αστών παίζει να χε στοιχειώδη βαρύτητα  εφόσον κάποιος από κοντά τα διαπιστώσει αυτά.Με λίγα λόγια ξεκουβάλα και πήγαινε πρώτα σε ένα Pride και μετά αμα λάχει γράψε μας δοκίμιο για την υποκειμενική αντίληψη σου περι γελοιότητας των σκηνών.Αλλά αυτά παθαίνετε όταν βασίζεστε στα όσα απομονώνουν τα ΜΜΕ από τα άρματα,τους σπόνσορες κ δεν συμμαζεύεται.Ελάχιστους είδα να μένουν στην παρουσία της Διεθνούς Αμνηστίας,των Πρεσβειών ανα τον κόσμο, των Ηνωμένων Εθνών, όλων των αντιρατσιστικών κινημάτων της Ελλάδας κοκ.

Όσο για το αιματοκύλισμα στο Orlando.Απλα δεν έχει λόγια η οδύνη που αισθάνομαι.

Σε πληροφορώ πως τα ελληνικά media φέτος, κάλυψαν το pride με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα από άλλες φορές. Σε σημείο που οι εικόνες που έδειξαν φαινόταν πιο ... σοβαρές από ότι ήταν πραγματικά το ίδιο το event.

Από κει και πέρα το να πάει ή όχι κάποιος σε ένα pride είναι δική του απόφαση και μπορεί να έχει άποψη ακόμη κι αν δεν επιθυμεί να πάει. Και γω άμα μου πεις να πάω σε παρέλαση (τις εθνικές), θα σε βρισω. Άλλοι όμως πάνε και καμαρωνουν από υπερηφάνεια! :)

Να χαμε να λέγαμε Σνουμπ.Αν περίμενα να διαμορφώσω άποψη ή να βασίσω τις αποφάσεις μου για ένα ζήτημα από τις παπάτζες που μου πουλάνε τα ΜΜΕ τότε κλάφτα χαράλαμπε.Αυτή η κουλαμάρα της θιγμένης αισθητικής των αστών παίζει να χε στοιχειώδη βαρύτητα  εφόσον κάποιος από κοντά τα διαπιστώσει αυτά.Με λίγα λόγια ξεκουβάλα και πήγαινε πρώτα σε ένα Pride και μετά αμα λάχει γράψε μας δοκίμιο για την υποκειμενική αντίληψη σου περι γελοιότητας των σκηνών.Αλλά αυτά παθαίνετε όταν βασίζεστε στα όσα απομονώνουν τα ΜΜΕ από τα άρματα,τους σπόνσορες κ δεν συμμαζεύεται.Ελάχιστους είδα να μένουν στην παρουσία της Διεθνούς Αμνηστίας,των Πρεσβειών ανα τον κόσμο, των Ηνωμένων Εθνών, όλων των αντιρατσιστικών κινημάτων της Ελλάδας κοκ.

Σε κάθε κίνημα, με σωστές διεκδικήσεις, υπάρχουν παράγοντες που δυναμιτίζουν τον σκοπό. Από το 1821 και την ίδρυση της ΕΕ, μέχρι το γκέυ πράηντ και το 3ο κύμα φεμινισμού. Παντού θα υπάρχει ένας μαλάκας που χέζει πάνω σε αυτό που θα έπρεπε να εκπροσωπεί, θεωρώντας πως ο λόγος του έχει ένα κύρος παραπάνω επειδή γουστάρει λουκάνικο με τρίχες αντί για σνίτσελ φιλέτο.

Newsflash: δεν αρκεί να είσαι γκέυ. Πρέπει να μην είσαι και μαλάκας. Αλλά για να το αντιληφθείς αυτό, πρέπει επίσης να βάλεις την οιστριονική υστέρω του εαυτού σου στην άκρη. Ίσως τότε να καταλάβαινες ότι ο εκάστοτε στρέητ σνουμπ (που μόνο από το ΣΚΑΙ δεν περιμένει να ενημερωθεί) μετράει πολύ περισσότερο υπέρ του κινήματος από την καρικατούρα της ομοφυλοφιλίας που αποκλειστικά και μόνο επιδεικνύεις εσύ προσωπικά εδώ μέσα.

tl;dr, νομίζεις ότι αρκεί να είσαι γκέυ, δεν είσαι όμως τίποτα, τίποτα που να δικαιολογεί εκφράσεις όπως "ξεκουβάλα" και ημι-υστερικές παρλαπίπες περί υποκειμενικότητας απόψεων λες και κρατάς εσύ την αλήθεια απ' τα @@. Πόσο μάλλον προς έναν άνθρωπο που σε αντίθεση με σένα έχει επιδείξει και 10 πλευρές του εαυτού του αντί να αρκεστεί στο να μας πιπιλάει 5 χρόνια τα αυτιά με το πόσο γουστάρει μου*άκια.

• Like 13

Σε κάθε κίνημα, με σωστές διεκδικήσεις, υπάρχουν παράγοντες που δυναμιτίζουν τον σκοπό. Από το 1821 και την ίδρυση της ΕΕ, μέχρι το γκέυ πράηντ και το 3ο κύμα φεμινισμού. Παντού θα υπάρχει ένας μαλάκας που χέζει πάνω σε αυτό που θα έπρεπε να εκπροσωπεί, θεωρώντας πως ο λόγος του έχει ένα κύρος παραπάνω επειδή γουστάρει λουκάνικο με τρίχες αντί για σνίτσελ φιλέτο.

Newsflash: δεν αρκεί να είσαι γκέυ. Πρέπει να μην είσαι και μαλάκας. Αλλά για να το αντιληφθείς αυτό, πρέπει επίσης να βάλεις την οιστριονική υστέρω του εαυτού σου στην άκρη. Ίσως τότε να καταλάβαινες ότι ο εκάστοτε στρέητ σνουμπ (που μόνο από το ΣΚΑΙ δεν περιμένει να ενημερωθεί) μετράει πολύ περισσότερο υπέρ του κινήματος από την καρικατούρα της ομοφυλοφιλίας που αποκλειστικά και μόνο επιδεικνύεις εσύ προσωπικά εδώ μέσα.

tl;dr, νομίζεις ότι αρκεί να είσαι γκέυ, δεν είσαι όμως τίποτα, τίποτα που να δικαιολογεί εκφράσεις όπως "ξεκουβάλα" και ημι-υστερικές παρλαπίπες περί υποκειμενικότητας απόψεων λες και κρατάς εσύ την αλήθεια απ' τα @@. Πόσο μάλλον προς έναν άνθρωπο που σε αντίθεση με σένα έχει επιδείξει και 10 πλευρές του εαυτού του αντί να αρκεστεί στο να μας πιπιλάει 5 χρόνια τα αυτιά με το πόσο γουστάρει μου*άκια.

Oπα,όπα ήρθαν οι ενισχύσεις.Στα 3 μου η εικόνα μου εδωμέσα.Τι κ αν με θεωρείς καρικατούρα, τι κ αν με θεωρείς υστέρω.Πραγματικά είχες εντύπωση πως μπορεί να συγκινηθεί κατ'ελάχιστον ο Τρισμέγιστος Τοξοβόλος από την τρικυμία στο κρανίο που έχει ο καθένας για την ιντερνετική μου περσόνα; Κάπου στοκιάστηκαν τα γρανάζια σου ρε μαν.

Οτι θα μας έβγαινε ο Σνούμπ όμως πιο υπέρμαχος του κινήματος ,επειδή μεταξύ άλλων έχει επιδείξει (σε ποιούς άραγε; σε κανά βαρυσήμαντο meeting των insomniacs ή στο σπίτι σου με άλλους 3 ξέρω γω; )  ''10 πλευρές'' του εαυτού του είναι ένα από τα πιο ΓΤΠΚ επιχειρήματα που έχεις γράψει ποτέ Λούσι.Δλδ σήριουσλι.

Είπαμε,οκ να βγεί να μας πει ο κάθε θιγμένος αστός για το δράμα του γύρω από την αισθητική του σε σχέση με το Pride ,αλλά μεταξύ μας, από τον καναπέ του (ή ξερώ γω παρεάκι με τον Λούσι στο σπιτάκι του) μπορεί κ η πιο αντιεπιστημονική φλόμπα να σου εκφέρει γνώμη γύρω από την πυρηνική φυσική κ το δυστύχημα να πιστεύει κιόλας ότι έχουν κάποιο merit οι παπαριές που λέει.Εκεί να δεις δράμα.

Βασικά (καλησπέρα σας), το γεγονός οτι ο Snoob σου δίνει βήμα να πείς την αυνανιά σου, αποτελεί μία απο αυτές τις 10 πλευρές.

Θα μπορούσε να σε στείλει να κάνεις αγκαλίτσες με τον Panjabi σου for good, ξερω γώ... 

• Like 1

τοξοτη φίλε συγγνώμη αλλα ευτελίζεις εαυτόν,οκ πολλοί τη βρίσκουν έτσι γιατι δε βρίσκουν τπτ που να αξιζει στον εαυτό τους αλλα κρίμα ρε φίλε...

• Like 1

• Moderators

Σε self-righteous φασίστες SJWs αξίζει μόνο περιφρόνηση (και άλλα πράγματα, αλλά τα άλλα είναι ban-worthy). Ξεφτιλίζετε τις προσπάθειες χρόνων τόσων σοβαρών ανθρώπων και δίνετε δίκιο στα ζώα που σας φέρονται έτσι όπως σας φέρονται. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του κινήματός σας είναι άνθρωποι σαν κι εσένα.

• Like 2

Θα μπορούσε να σε στείλει να κάνεις αγκαλίτσες με τον Panjabi σου for good, ξερω γώ... 

...και σιγά μη μασήσει! Απλώς θα κολλήσει κάμποσα ακόμα underscores στο nick για να ...μακρύνει άλλη μια φορά και θα επανέλθει...

Βασικά (καλησπέρα σας), το γεγονός οτι ο Snoob σου δίνει βήμα να πείς την αυνανιά σου, αποτελεί μία απο αυτές τις 10 πλευρές.

Απο το '13 που ειμαι εγω εδω το  βήμα εχει παρθεί  άπειρες φόρες αλλα αυτος ξαναγυρνάει  και θα  ξανα γυρνάει και θα ξαναγυρνάει !

Οσο για το χώσιμο που του κάνετε  ολοι τώρα, απορώ τι ειναι αυτο που σας κάνει εντύπωση στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά του .. Εμένα καθε φορα που γράφει απλά με επιβεβαιώνει .`. τίποτε άλλο ..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...