Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια καλη ταινιουλα πανω στο θεμα που συζηταμε ειναι και αυτη...... αν δεν την εχετε δει, go for it..... :-)

race-2016.jpg

Άντε ρε με το καθίκι τον Owens! Το σύγχυσε το καλό το παλικάρι με τη χαριτωμένη φράντζα και το λεκέ για μουστάκι... 

• Like 2
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια καλη ταινιουλα πανω στο θεμα που συζηταμε ειναι και αυτη...... αν δεν την εχετε δει, go for it..... :-)

race-2016.jpg

Είναι πολύ βαρετή η ταινία αλλά καταλαβαίνω τι λες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είστε (πάλι) οριακά στο να ξεφύγετε. Και το λέω απο τώρα πως αν γίνει πάλι κάτι τέτοιο, δεν θα ανοίξει ποτέ ξανά το συγκεκριμένο topic.

:)

Δημοσ.

Είστε (πάλι) οριακά στο να ξεφύγετε. Και το λέω απο τώρα πως αν γίνει πάλι κάτι τέτοιο, δεν θα ανοίξει ποτέ ξανά το συγκεκριμένο topic.

:)

η καταπιεση που δεχονται ομαδες ανθρωπων με βαση τη φυλη, τη σεξουαλικοτητα η την ταυτοτητα φυλου τους είναι περιπου αναλογη.

ως εκ τουτου είναι σιγουρα θεμιτη η συζητηση γυρω από αυτά τα θεματα και η αποδομηση καποιων ιδεων ανθρωπων που τυχαινει να μην εχουν αναλογα βιωματα.

το pride προφανως εχει ως πρωτο στοχο την ευαισθητοποιηση για ζητήματα που εχουν να κανουν με ΛΟΑΤΔ++ αλλα είναι ευρυτερα μια υπενθυμιση για τον αγωνα προς την ισοτητα ολων.

Αν θα ηθελες να δωσεις πιο συγκεκριμένες κατευθυντήριες για το τοπικ και το τι ξεφευγει από το θεμα, νομιζω κανενας δε θα ειχε πρόβλημα με αυτό. Δεν ξερω ποσο εποικοδομητικη είναι μια τετοια πατροναριστικη προσεγγιση και ποιον εν τελει προειδοποιείς, καθως ο διαλογος που γινεται είναι υγιέστατος.

• Like 2
Δημοσ.

Το ΕΣΡ «κόβει» το φετινό σποτ του Athens Pride με τη δικαιολογία ότι δεν είναι ξεκάθαρο

http://avmag.gr/65225/to-esr-kovi-to-fetino-spot-tou-athens-pride-me-ti-dikeologia-oti-den-ine-xekatharo/

Yπενθυμίζω πως το σποτάκι είναι το παρακάτω:

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν φαινόντουσαν ξεκάθαρα οι φάτσες πίσω από το κείμενο? :P

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί υπάρχει ΕΣΡ???

Για τους ίδιους λόγους, για τους οποίους υπάρχουν κι ένα σωρό άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Το πρόβλημα είναι, ότι δεν είναι αδιάβλητοι και αντικειμενικοί, όχι το ότι υπάρχουν.

Δημοσ.

Η ύπαρξη κάθε μηχανισμού, ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται από την αποτελεσματικότητα του...

Τώρα για το ΕΣΡ, εφόσον λειτουργεί, δεν κοιτάει να μαζέψει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί καλύτερα?

Δημοσ.

Η ύπαρξη κάθε μηχανισμού, ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται από την αποτελεσματικότητα του...

Τώρα για το ΕΣΡ, εφόσον λειτουργεί, δεν κοιτάει να μαζέψει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί καλύτερα?

Δε διαφωνώ. Η απάντησή μου αφορούσε συγκεκριμένα την ερώτηση «Γιατί υπάρχει; » και εννοούσα - σε περίπτωση που δεν ήταν σαφές - ότι η θέση μου είναι: Να υπάρχει και να λειτουργεί όπως πρέπει (όπως και κάθε άλλος ελεγκτικός μηχανισμός).

Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως έπρεπε λειτούργησε πάντως εφόσον το σποτάκι είναι ασυνάρτητο και μη ξεκάθαρο για την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Εκτός βέβαια αν προορίζεται για εσωτερική κατανάλωση μιας ελάχιστης μειοψηφίας που μπορεί να πιστεύει όντως οτι υπάρχουν 57 διαφορετικά genders(προς το παρόν - έρχονται κι'αλλα!) και σε διάφορες τέτοιες προκαταλήψεις.

Γι'αυτούς ναι είναι ξεκάθαρο.

Το θέμα είναι ότι υπήρχε η εντύπωση πως το ΕΣΡ δεν λειτουργούσε πλέον γιατί δεν είχε διοίκηση ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ. Η απάντησή μου αφορούσε συγκεκριμένα την ερώτηση «Γιατί υπάρχει; » και εννοούσα - σε περίπτωση που δεν ήταν σαφές - ότι η θέση μου είναι: Να υπάρχει και να λειτουργεί όπως πρέπει (όπως και κάθε άλλος ελεγκτικός μηχανισμός).

Τώρα που το βλέπω έχεις ένα δίκιο, άκυρη η διατύπωση της ερώτησης μου... Δεν εννοούσα γιατί υπάρχει, αλλά αν συνεχίζει να υπάρχει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...