katergaris79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Από το ίδιο άρθρο Οι φύλακες αγνοούν πάντως αν το αυγό έχει γονιμοποιηθεί. Κι οι γύπες το ίδιο φαντάζομαι. Λες να το καλοβλέπουν για ομελέτα;!
suffocater Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Από το ίδιο άρθρο Οι φύλακες αγνοούν πάντως αν το αυγό έχει γονιμοποιηθεί. Καταλαβαινεις πως το αν έχει γονιμοποιηθει το αυγο, έχει να κανει με το τι έκανε η μανα πριν καν το ξεχωρισουν απο αυτην,ετσι? Οπως κ Η κότα θα γεννησει αυγο,ουτως η αλλως,απλά καποια θα εχουν γονιμοποιηθει,και κάποια άλλα οχι. 1
adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Βρηκαμε μια καραμελα και την πιπιλαμε Το οτι υπαρχουν ζωα που υπο καποιες συνθηκες φερονται ετσι δεν νομιμοποιει τιποτα ουτε το κανει φυσιολογικο και για τον ανθρωπο Υπαρχουν ζωα που τρωνε τα παιδια τους και τα βιαζουν Πρεπει να το κανει και ο ανθρωπος ?
AtiX Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Βρηκαμε μια καραμελα και την πιπιλαμε Το οτι υπαρχουν ζωα που υπο καποιες συνθηκες φερονται ετσι δεν νομιμοποιει τιποτα ουτε το κανει φυσιολογικο και για τον ανθρωπο Υπαρχουν ζωα που τρωνε τα παιδια τους και τα βιαζουν Πρεπει να το κανει και ο ανθρωπος ? Όπως. Και ότι στη φύση ο όρος οικογένεια δεν υφίσταται...
φιρίκι Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Όπως. Και ότι στη φύση ο όρος οικογένεια δεν υφίσταται... Δεν είναι έτσι. Μπορεί να μην υπάρχει ο όρος αλλά υπάρχουν οικογένειες. Οι ελέφαντες ας πούμε, με μητριαρχιές μάλιστα (αν δεν κάνω λάθος). Επίσης πολλά είδη ζώων μεγαλώνουν τα μικρά τους απο κοινού, είναι κι' αυτό ένα είδος οικογένειας. Δεν εισαι μονο εσυ αλλα ναι σε εσενα αναφέρομαι τωρα προφανώς, δεν ειπα οτι ο αριθμος εχει καποια σχεση με την ποιότητα αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να ειναι το ιδιο pattern συνεχεια, επιθετικος τροπος γραφης, σεντονια ποστ και να αρπαζει καυγα σχεδον αμεσως με καποιον στο μπλα μπλα. Εσενα δηλαδη δεν σε ενδιαφερουν τα αλλα sections σε ενα τεχνολογικο φορουμ απλα νιωθεις την αναγκη να τσακώνεσαι σε controversial θεματα με ατομα τα οποια δεν ξερεις καν δεν εχετε ανταλλάξει ποστ πουθενα αλλου, γιατι τα 2 μηνυματα αυτο δειχνουν. Δεν λεω οτι γνωριζομαστε και ολοι μεταξυ μας και μιλαμε σε ολα τα topics ουτε καν απλα δεν θα το εκανα ποτε αυτο, αν εκανα εγγραφη στο insomnia πρωτα θα μιλαγα για pc/games/smartphones/hardware γενικα κτλπ(τσακώνομαι εκει εγω.. ) και που και που στο μπλα μπλα οχι μονο εκει και μονο τσακωμούς και ίντριγκες απο την αρχη. Εκτος αν τα διαβαζα σαν guest και μια μερα μου την εδινε να τα κανω ολα πουτ@να επειδη διαβασα κατι που με ενοχλησε χωρις να με ενδιαφέρουν οι συνέπειες, στοχευμενα δηλαδη δεν θα ηθελα πραγματικα να γινω μελος και να συμμετέχω στο forum. Υπαρχουν και αλλα παραδείγματα, anyway δεν με ενδιαφέρει και δεν μου πεφτει και λογος στην τελικη ο καθενας κανει οτι θελει. απλα μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση το pattern αυτο.. Καταλαβαίνω μια χαρά και σε διαβεβαιώνω οτι δεν είμαι τέτοιος τύπος. Βέβαια, τώρα πια δεν έχω χρόνο για βιντεοπαιχνίδια (λίγα μου αρέσουν έτσι κι' αλλιώς), αντιπαθώ τα σμάρτφον (κυριώς επειδή δεν υποφέρω τις οθόνες αφής) και πολύ φοβάμαι οτι τεχνολογικά βρίσκομαι λίγο πριν την εποχή του λίθου. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θέλω να γίνω καλό μέλος του φόρουμ, απλώς μπορώ να συνεισφέρω σε λιγότερο εξειδικευμένα θέματα σε αντάλλαγμα για τις όποιες πληροφορίες πάρω και για τις οποίες είμαι ευγνώμων. Κάποιοι δεν ξέρουν να συζητούν πολιτισμένα, ίσως μόνο κατ' επίφασιν, δυσχεραίνοντας έτσι την κατάσταση σε αμφιλεγόμενα ζητήμενα.
suffocater Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Βρηκαμε μια καραμελα και την πιπιλαμε Το οτι υπαρχουν ζωα που υπο καποιες συνθηκες φερονται ετσι δεν νομιμοποιει τιποτα ουτε το κανει φυσιολογικο και για τον ανθρωπο Υπαρχουν ζωα που τρωνε τα παιδια τους και τα βιαζουν Πρεπει να το κανει και ο ανθρωπος ? Τελικα ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ καποτε όμως εσεις οι ομοφοβικοι. Ειναι αφυσικη η ομοφυλοφιλία και εσεις υπέρμαχοι του φυσιολογικού,ή δεν μας νοιάζει αν ειναι φυσιολογικό και μπορούμε να λειτουργησουμε και διαφορετικά απο αυτό που βαφτίζετε φυσιολογικο? Δεν είναι έτσι. Μπορεί να μην υπάρχει ο όρος αλλά υπάρχουν οικογένειες. Οι ελέφαντες ας πούμε, με μητριαρχιές μάλιστα (αν δεν κάνω λάθος). Επίσης πολλά είδη ζώων μεγαλώνουν τα μικρά τους απο κοινού, είναι κι' αυτό ένα είδος οικογένειας. Τι ειναι η ανθρωπινη οικογένεια? Μια μικρή αγέλη. Αλλα μαλλον ούτε αυτές τις έχουν ακουστά.
adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που συγκρινουν συμπεριφορές ζώων με συμπεριφορές ανθρώπων για να δικαιολογησουν στα μάτια ανθρώπων τις πράξεις τους και να τις περάσουν σαν ηθικές σωστές και νορμάλ
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλά σε αυτό συμφωνώ κ γω.Είναι μια κάργα υποκειμενικότητα το τι είναι ''φυσιολογικό'' κ το να αναλώνεστε τι γίνεται στο υπόλοιπο ζωικό βασίλειο λίγη σχέση έχει με το νήμα το οποίο ενδιαφέρεται για την πάλη των LGBT για ισότητα .Εδώ να πούμε πηγαίνατε κύκλους καμια δεκάρα σελίδες κ πάλι δεν συμφωνήσατε για τον ορισμό του ''φυσιολογικού''. 2
xstreamgamer Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν τίθεται θέμα αν είναι φυσιολογικοί ή όχι oi gay λεσβίες κ.τ.λ.Εδώ τίθεται θέμα για τον αν πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες. Εκεί υπάρχουν αντιρρήσεις πολλών εξ υμών, και όχι για το με ποιον μοιράζεται ο άλλος την κρεβατοκάμαρα του και με τι συνταγματικά δικαιώματα που φυσικά πρέπει να του παρέχονται όπως και σε όλους τους άλλους!Τώρα είναι σαφές ή να το αναλύσω και άλλο;Νομίζω ότι είναι! 2
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν τίθεται θέμα αν είναι φυσιολογικοί ή όχι oi gay λεσβίες κ.τ.λ.Εδώ τίθεται θέμα για τον αν πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες. Εκεί υπάρχουν αντιρρήσεις πολλών εξ υμών, και όχι για το με ποιον μοιράζεται ο άλλος την κρεβατοκάμαρα του και με τι συνταγματικά δικαιώματα που φυσικά πρέπει να του παρέχονται όπως και σε όλους τους άλλους!Τώρα είναι σαφές ή να το αναλύσω και άλλο;Νομίζω ότι είναι! Μα αυτό είναι το θέμα, οτι ο αποκλεισμός απο την δυνατότητα υιοθεσίας επί τη βάσει της σεξουαλικότητας συνιστά διάκριση. Χρειάζεται να αξιολογηθούν κι΄ άλλοι παράγοντες για να αποφασισθεί η καταλληλότητα ή μη των υποψηφίων. 3
iordanis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Βρηκαμε μια καραμελα και την πιπιλαμε Το οτι υπαρχουν ζωα που υπο καποιες συνθηκες φερονται ετσι δεν νομιμοποιει τιποτα ουτε το κανει φυσιολογικο και για τον ανθρωπο Υπαρχουν ζωα που τρωνε τα παιδια τους και τα βιαζουν Πρεπει να το κανει και ο ανθρωπος ? Σου περιεγραψαν μια κατασταση που εγινε απο αναγκη, εσυ καταλαβες οτι ειναι κατι υποχρεωτικο που πρεπει να γινεται αντι του κανονικου?...
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπαρχουν ζωα που τρωνε τα παιδια τους και τα βιαζουν Για το πρώτο κάτι ξέρω, για το δεύτερο μήπως έχουμε τίποτε πληροφορίες;
iordanis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 να τις περάσουν σαν ηθικές σωστες Η υιοθεσια απο gay ειναι ανηθικη? σα βρισια δηλαδη. Γιατι?
xstreamgamer Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μα αυτό είναι το θέμα, οτι ο αποκλεισμός απο την δυνατότητα υιοθεσίας επί τη βάσει της σεξουαλικότητας συνιστά διάκριση. Χρειάζεται να αξιολογηθούν κι΄ άλλοι παράγοντες για να αποφασισθεί η καταλληλότητα ή μη των υποψηφίων. Εδώ δεν τίθεται καν θέμα.Η απόκτηση παιδιού δεν είναι συνταγματικό δικαίωμα είναι αναπαραγωγική διαδικασία η οποία επιτελείται μεταξύ ενός αρσενικού και ενός θηλυκού! Τι είπα τώρα ο πάικτης! Και οι υιοθεσίες κατεμέ πρέπει να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο καθώς το παιδί χρειάζεται και τα δύο πρότυπα των γονιών πατέρα και μητέρα.Τώρα αν είναι καθάρματα δύο ετερόφυλα ζευγάρια που πάνε να υιοθετήσουν ένα παιδί το ίδιο καθάρματα μπορεί να είναι και δύο ομοφυλόφιλα δεν λέει κάτι αυτό, ως προς την καταλληλότητα της υιοθεσίας.Δεν συμφωνώ προσωπικά τα παιδιά να δίνονται σε οικογένειες που απαρτίζονται από γονείς του ίδιου φύλλου είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες!Το παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς!Φανταστείτε επί πιο προσωπικού να μεγάλωνα εγώ που είμαι 41 σε χωριό της Λάρισας από όπου κατάγομαι από ομοφυλόφιλους γονείς!Η στο ψυχιατρείο θα ήμουν τώρα εξαιτίας του κοινωνικού μου περίγυρου η στην φυλακή.Και αν νομίζεται ότι τα σημερινά παιδάκια δεν κράζουν τα παιδάκια που έχουν οτιδήποτε διαφορετικό πάνω τους ή στην ζωή τους θα σας πρότεινα να κάνετε παιδιά και να το διαπιστώσετε.Σήμερα μπορεί να κοροϊδεύουν και να προπυλακίζουν περισσότερο!Το παιδί στο σχολείο και στις αλάνες όταν θα μπορεί να πηγαίνει μόνο του να παίξει θα του κάνουν τα άλλα παιδάκια την ζωή πατίνι κόλαση ζωντανή θα περνά κάθε μέρα!.Τουλάχιστον στο Ελλαδιστάν!Αν θέλετε τέτοια ζωή για το παιδί τότε δώστε τα για υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια gay ή λεσβιών δεν παίζει ρόλο κατεμέ!Ρόλο στην γνώμη μου παίζει το τι είναι καλύτερο για το μικρό καθώς έχω δύο και μπορώ να σκεφτώ σαν γονιός!
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κι' εγώ είμαι γονιός και χάνω τον ύπνο μου τα βράδια σκεπτόμενος διάφορα (εξ ου και ινσόμνια κάτι φορές). Δεν νομίζω οτι αμφισβητεί κανείς την σημασία των προτύπων και τον ρόλο των δυο φύλων. Ούτε και λέει κανείς οτι η υιοθεσία είναι δικάιωμα. Αμφισβητείται το γιατί δεν πρεπει να έχουν οι γκέι την δυνατότητα να υιοθετήσουν ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι. Λες και όλα είναι αγγελικά πλασμένα. Παραδέχεσαι πως το κοινωνικό στίγμα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα απο το ότι οι θετοί γονείς είναι ανωμαλάρες (μην θίγεστε εσείς οι άλλοι/ες, ξέρετε οτι το λέω χαϊδευτικά) και πως ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι με το να έρχονται ο καθένας και η καθεμία αντιμέτωποι με την αξιοπρεπή στάση του αντικειμένου της χλεύης τους; Εδώ μπορεί να μου πεις οτι θυσιάζω τα παιδιά προς τέρψιν των ομοφυλοφίλων και της όποιας ψευδεπίγραφης κοινωνικής προόδου. Θα συμφωνήσω μόνο ως προς την θυσία των παιδιών αλλά όχι στον βωμό που νομίζεις. Εξηγούμαι: προσωπική εμπειρία, συγγενικό μου ζευγάρι υιοθέτησε προ πενταετίας ένα αγοράκι με κινητικά προβλήματα που είχε μείνει στα αζήτητα ακριβώς εξ αυτού του λόγου. Οι φιλεύσπλαχνοι γονείς έπαιρναν άλλα παιδιά κι' εκείνος έμενε εκεί με τα μωρά. Κανείς δεν του μιλούσε, κανείς δεν ασχολούνταν μαζί του, νηστικό και βρώμικο το παιδί, στα 4 του δεν ήξερε τι είναι μέρα και τι νύχτα, το κυριότερο δεν ήξερε να μιλάει γιατι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. Κάπως έτσι εβγαλαν φιρμάνι οτι το παιδί έχει και πνευματική αναπηρία. Στα δυο χρόνια εντατικής λογοθεραπείας το παιδί άρχισε παίζοντας να μιλάει και να λέει πράγματα που ήταν αδύνατο να λέει παιδί της ηλικίας του. Πράγματα που ακόμα με κάνουν να θέλω να μπουκάρω εκει μέσα στο ίδρυμα και να αρχίσω να ανοίγω κεφάλια και να πριονίζω γόνατα. Προκύπτει λοιπόν οτι αντί να κάνουν την δουλειά τους οι κοινωνικές λειτουργοί, οι γιατροί και οι υπάλληλοι του ιδρύματος έστρωναν χαρτάκι μετά τζόγου. Ακόμα οτι έπεφταν σφαλιάρες στο <<βλαμμένο>> που επιπλέον ήθελε να αλλάξει χρώμα δέρματος. Ανέφερα οτι είναι τσιγγανόπουλο; Ανέφερα τα σημάδια στα χέρια και στα πόδια του που δεν μου βγάζεις απο το μυαλό οτι είναι απο τσιγάρο; Πρέπει να δεις την έκφραση στο πρόσωπό του όταν τον ρωτάω γι' αυτα κι' όταν μου λέει ότι έγιναν επειδή τα έξυνε. Τι να μου πει άλλωστε, φαινεται δεν το χωράει ο νους του. Είναι αδιανόητη τόση κακία προς ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και δεν φαντάζεσαι πόση οργή έχω μέσα μου. Απο την μια, διαφωνούσα με την υιοθεσία γιατί πίστευα οτι οι γονείς δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε τόση πίεση. Απο την άλλη ήξερα οτι το παιδί δεν έχει διανοητικό πρόβλημα, οτί η αρωγή του έλειπε. Ακόμη και να είχε όμως δεν ήταν μέρος εκεί μέσα για να μείνει. Ευτυχώς μέχρι στιγμής την παλεύουν και οι τρεις τους. Οποτε μπορώ πάμε και παίζουμε με τον μικρό. Τα λέω όλα αυτά για να επισημάνω δυο πράγματα, ένα την ουδόλως ειδυλλιακή κατάσταση στα ελληνικά ιδρύματα (αλλά οχι μόνο, υπάρχουν κι' αλλού σιχαμένες υποθέσεις) και δεύτερον οτι άνθρωποι που έχουν γνωρίσει το κοινωνικό στίγμα και τι σημαίνει να σε εμποδίζουν οι άλλοι να ζήσεις όπως θα μπορούσες είναι πιο ευαίσθητοι σε κάποια ζητήματα.Το ζευγάρι αυτό το αποτελούν δυο τυφλοί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην Ελλάδα του χτες και του σήμερα. Οποτε θελεις μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, να βεβαιωθείς οτι λέω αλήθεια και να ανταλλάξουμε γνώμες κι' εμπειρίες. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις