φιρίκι Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Φυσικά και δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς,όλοι το ίδιο λέτε γιατί - δεν μπορείτε -.Έχετε ατροφήσει τόσα χρόνια. Άλλο ένα γνώρισμα.Τextbook regressive μιλάμε. Βάλε μου το μήνυμα που λέω ότι οι λέξεις και οι έννοιες που έχει επινοήσει ο άνθρωπος δεν έχουν σημασία εφόσον scripta.... Σε αυτό που έβαλες αναφέρομαι σε συγκεκριμένες ''έννοιες''(ότι τελειώνει σε -φοβικός) τις οποίες και δεν θεωρώ legit.Δεν αναφέρομαι σε ότι λέξη-έννοια έχει παράξει ο άνθρωπος,πόσο ηλίθιο είναι αυτό που μου προσάπτεις η πες τουλάχιστον,ωπ σε παρανόησα. Καταρχήν εσύ πετάχτηκες χωρίς να ξέρεις τι έχω εγώ στο μυαλό μου,δε σου απάντησα σε κάτι δικό σου. Δηλαδή μιλάμε για πολύ fail. Το προηγούμενο μήνυμα έχει σβηστει κι' εχει μπλοκάρει και βαριέμαι να σε αποστομώνω πάλι. Ετσι κι' αλλιώς είσαι πεπεισμένος οτι είσαι σωστός κι' εγω λάθος όποτε θα είναι άσκοπο. Πάρε χαμπάρι τουλάχιστον οτι δεν έχει σημασία τι θεωρείς εσύ legit(!) αλλά τι ισχύει. Οσο για το τι έχεις στο μυαλό σου, σωστά, δεν είμαι μάντης. Βλέπω τι γράφεις και προσπαθώ να ερμηνεύσω με βάση αυτά. Αλήθεια, προς τι τέτοιο τσαμπουκαλίκι και τόσο οργίλο ύφος; Έχεις χάσει τη μπάλα! Περιμένω το quote... Kαλά οι λεγόμενοι regressives(οπισθοδρομικοί αριστεροί) λατρεύουν να μιλάνε και να κάνουν ατέλειωτες συζητήσεις για λέξεις και άχρηστες ορολογίες(φοβικός,ομοφοβικός,ξενοφοβικός) από το να ασχολούνται με την ουσία των θεμάτων.Πραγματικά δεν χορταίνουν. Ανοίξτε καλέ κανά καινούριο θέμα στο μπλα για ακόμα περισσότερες συζητήσεις και αναλύσεις για....λέξεις χαχαχα (φοβικός,ομοφοβικός,ξενοφοβικός... ) Θέλουν να σου βάζουν από πριν την ταμπέλα για να σε ελέγξουν,να ορίσουν τους όρους του παιχνιδιού γιατί μόνο έτσι ξέρουν να κερδίζουν τα debate.Bασικά απλά πετάνε τον χαρακτηρισμό και ''καθάρισαν''. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ευτυχώς τα γραπτά μένουν... Αλλά ξέχασα άλλο εννοούσες βρε Κώστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το προηγούμενο μήνυμα έχει σβηστει κι' εχει μπλοκάρει και βαριέμαι να σε αποστομώνω πάλι. Ετσι κι' αλλιώς είσαι πεπεισμένος οτι είσαι σωστός κι' εγω λάθος όποτε θα είναι άσκοπο. Πάρε χαμπάρι τουλάχιστον οτι δεν έχει σημασία τι θεωρείς εσύ legit(!) αλλά τι ισχύει. Οσο για το τι έχεις στο μυαλό σου, σωστά, δεν είμαι μάντης. Βλέπω τι γράφεις και προσπαθώ να ερμηνεύσε με βάση αυτά. Αλήθεια, προς τι τέτοιο τσαμπουκαλίκι και τόσο οργίλο ύφος; Έχει για μένα σημασία ρε αλάνι το τι θεωρώ εγώ,για σένα μπορεί να μην έχει και ούτε σου ζήτησα να συμφωνήσεις. Βασικά ούτε σου απήυθυνα το λόγο,ούτε σε ρώτησα κάτι.Εσύ σκάλωσες με αυτό που είπα,άλλο κατάλαβες και άρχισες να fail-άρεις. Δεν είναι κακό να παρεξηγήσεις κάτι ή να το καταλάβεις λάθος.Κακό είναι να επιμένεις και νε ειρωνεύεσαι απο πάνω ενώ σου λέμε περίμενε,αυτό το κατάλαβες λάθος. Δηλαδή με αποστόμωσες για κάτι που εγώ δεν είπα αλλά εσύ φαντάστηκες ή υπέθεσες.Μπράβο ρε,συγχαρητήρια! Κανένα -ίκι από μέρους μου,σου λέω απλά προσπαθώ να καταλάβω αν τρολάρεις.. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν... Αλλά ξέχασα άλλο εννοούσες βρε Κώστα... Μου αρέσει που δεν ανέχεστε να σας εξηγήσει ο άλλος τι εννοεί αλλά εμμένετε στην δική σας -λάθος- ερμηνεία για το τι είπε. Αυτό για μένα ονομάζεται ηλιθιότητα. Να σου το κάνω πιο λιανά.Σημασία έχει να συζητάμε για το πως θα ονομάσουμε ένα φαινόμενο ή το ίδιο το φαινόμενο?Οι ''προοδευτικοί'' λέμε αρέσκονται στο ποιος πρέπει να είναι ο σωστός για αυτούς χαρακτηρισμός μιας κατάστασης(να είναι δηλαδή πολιτικά ορθός χαρακτηρισμός) παρά να ασχολούνται με την ουσία αυτής της κατάστασης/φαινομένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φιρίκι Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχει για μένα σημασία ρε αλάνι το τι θεωρώ εγώ,για σένα μπορεί να μην έχει και ούτε σου ζήτησα να συμφωνήσεις. Βασικά ούτε σου απήυθυνα το λόγο,ούτε σε ρώτησα κάτι.Εσύ σκάλωσες με αυτό που είπα,άλλο κατάλαβες και άρχισες να fail-άρεις. Δεν είναι κακό να παρεξηγήσεις κάτι ή να το καταλάβεις λάθος.Κακό είναι να επιμένεις και νε ειρωνεύεσαι απο πάνω ενώ σου λέμε περίμενε,αυτό το κατάλαβες λάθος. Δηλαδή με αποστόμωσες για κάτι που εγώ δεν είπα αλλά εσύ φαντάστηκες ή υπέθεσες.Μπράβο ρε,συγχαρητήρια! Κανένα -ίκι από μέρους μου,σου λέω απλά προσπαθώ να καταλάβω αν τρολάρεις.. Μου αρέσει που δεν ανέχεστε να σας εξηγήσει ο άλλος τι εννοεί αλλά εμμένετε στην δική σας -λάθος- ερμηνεία για το τι είπε. Αυτό για μένα ονομάζεται ηλιθιότητα. Για πε' μας, το λεπόν, τι εννοούσες, ρε μαγκίτη. Αυτό είναι το πρόβλημα πολύ κόσμου, εμού συμπεριλαμβανομένου συχνά: αν η πραγματικότητα δεν συμπίπτει με τις αντιλήψεις μου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Ο σκοπός μια ανάρτησης σε ένα δημόσιο φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων, όχι οι παράλληλοι μονόλογοι, αν δεν απατώμαι. Ετσι, όταν γράφεις κάτι το αφήνεις στην κρίση των άλλων και μπορείς να περιμένεις θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις. Κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Όλο το ζουμί είναι σε αυτά που έγραψε περιεκτικώς ο deesnider. Δεν έχει νόημα να ξαναγράψω για αυτό το θέμα, καλή καρδιά, ο καθένας ότι νομίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πάντως αν ο σκοπός ήταν να πάρουν κάποιους ουδέτερους με το μέρος τους στο θέμα της υιοθεσίας,μάλλον το αντίθετο πετυχαίνουν με το τρόπο που συζητάνε δημόσια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πάντως αν ο σκοπός ήταν να πάρουν κάποιους ουδέτερους με το μέρος τους στο θέμα της υιοθεσίας,μάλλον το αντίθετο πετυχαίνουν με το τρόπο που συζητάνε δημόσια! Δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από αυτό που γράφεις, αλλά προσωπικά έχω τουλάχιστον 3 ερωτήματα προς τους "πολέμιους" της ιδέας που έμειναν αναπάντητα. Ελπίζω να τους έκανα να σκεφτούν λίγο παραπάνω την αντίθετη θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Γιατι παντα σε τετοια θεματα ερχεται ενας εριστικός τυπος με 1-2 μηνυματα και αρχιζει τα σεντονια?? Εφαγε ban το αλλο account του? "Χαλασε" τελειως το image του με τις βλακειες που ελεγε σε φαση να μην τον παιρνει κανεις στα σοβαρα? Εξυπηρετει καποιο σκοπο οποτε εκανε νεο και ηρθε να πει τον πονο του? Πραγματικα απορια το εχω σε τετοια controversial θεματα και γενικα στο μπλα-μπλα κανουν την εμφανιση τους αρκετοι τετοιοι τυποι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φιρίκι Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ^^^ Μάλλον αναφέρεστε σε 'μένα. Ειλικρινά, δεν ξέρω εάν ο τρόπος γραφής μου θυμίζει κάποιον που αποκλείστηκε, με το ινσόμνια πάντως ασχολούμαι απο τον Νοέμβριο του '15 γιατί κατάλαβα οτι εντέλει δεν είναι το σαχλό site που νόμιζα οτι ήταν. Ωστε αλήθεια μετράει περισσότερο ο αριθμός αναρτήσεων απο το περιεχόμενο του λόγου; Κάπως κοντόθωρο είναι αυτό! Φίλερις δεν είμαι. Προσπαθώ όμως να μιλάω όπως μου μιλάνε. Νομίζω οτι φαίνεται αυτό με μια ματιά. Ελπίζω να σας λύθηκαν οι απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν εισαι μονο εσυ αλλα ναι σε εσενα αναφέρομαι τωρα προφανώς, δεν ειπα οτι ο αριθμος εχει καποια σχεση με την ποιότητα αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να ειναι το ιδιο pattern συνεχεια, επιθετικος τροπος γραφης, σεντονια ποστ και να αρπαζει καυγα σχεδον αμεσως με καποιον στο μπλα μπλα. Εσενα δηλαδη δεν σε ενδιαφερουν τα αλλα sections σε ενα τεχνολογικο φορουμ απλα νιωθεις την αναγκη να τσακώνεσαι σε controversial θεματα με ατομα τα οποια δεν ξερεις καν δεν εχετε ανταλλάξει ποστ πουθενα αλλου, γιατι τα 2 μηνυματα αυτο δειχνουν. Δεν λεω οτι γνωριζομαστε και ολοι μεταξυ μας και μιλαμε σε ολα τα topics ουτε καν απλα δεν θα το εκανα ποτε αυτο, αν εκανα εγγραφη στο insomnia πρωτα θα μιλαγα για pc/games/smartphones/hardware γενικα κτλπ(τσακώνομαι εκει εγω.. ) και που και που στο μπλα μπλα οχι μονο εκει και μονο τσακωμούς και ίντριγκες απο την αρχη. Εκτος αν τα διαβαζα σαν guest και μια μερα μου την εδινε να τα κανω ολα πουτ@να επειδη διαβασα κατι που με ενοχλησε χωρις να με ενδιαφέρουν οι συνέπειες, στοχευμενα δηλαδη δεν θα ηθελα πραγματικα να γινω μελος και να συμμετέχω στο forum. Υπαρχουν και αλλα παραδείγματα, anyway δεν με ενδιαφέρει και δεν μου πεφτει και λογος στην τελικη ο καθενας κανει οτι θελει. απλα μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση το pattern αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μόνο και μόνο επειδή είναι αδύναμος; Όχι βέβαια. Σαφώς και έχουν στερηθεί οι γκέι βασικά δικαιώματα.Και καλώς τα διεκδίκησαν, όπως το σύμφωνο συμβίωσης κλπ. Αλλά εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα. Ναι, το να πεις στον άλλο "ξέρεις, δε συζητάω μαζί σου γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσεις μαζί μου" είναι ένα είδος φασισμού, με την ευρεία έννοια. Aρα λες οτι οι αδυναμοι δε χρειαζονται υποστηριξη. Να δω κι εσενα λοιπον να βρεθεις σε μια κατασταση αδυναμιας και κανεις να μη σε βοηθαει... Το συμφωνο συμβιωσης δεν αφορα αποκλειστικα τoυς gay. Αν δεις καποιον να σου μιλαει καθαρα με τη ναζιστικη νοοτροπια, ή αν δεις ενα τουρκο με δεδομενη θεση του οτι η μιση Κυπρος του ανηκει, θα κατσεις να συζητησεις μαζι του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αρσενικοί γύπες υιοθέτησαν αυγό που δεν το ήθελε η μητέρα του. Η φύση βρίσκει λύσεις. Εμεις εχουμε τους κομπλεξικούς που επικαλούνται τις λυσεις ως αφύσικες όμως. http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500073806 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αναφορικά με την ομοφοβία πάντως τσεκάρετε το πρόσφατο βιντεάκι της καμπάνιας των Ηνωμένων Εθνών εναντίον της ομοφοβίας.Ο Zachary Quinto με ιδιαίτερα μεστό λόγο εξηγεί το κόστος της ομοφοβίας κ του αποκλεισμού των LGBT.Κάνει ένα scrutiny που εξετάζει από τα κοινωνικά μέχρι τα οικονομικά implications της ομοφοβίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αρσενικοί γύπες υιοθέτησαν αυγό που δεν το ήθελε η μητέρα του. Η φύση βρίσκει λύσεις. Εμεις εχουμε τους κομπλεξικούς που επικαλούνται τις λυσεις ως αφύσικες όμως. http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500073806 Insomnia διαβάζουν οι γύπες; Καλύτερο timing δεν μπορούσαν να βρουν για την υιοθεσία. Να τους ζήσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soufesis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Από το ίδιο άρθρο Οι φύλακες αγνοούν πάντως αν το αυγό έχει γονιμοποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις