Προς το περιεχόμενο

To thread των LGBT (ΛΟΑΤ) δικαιωμάτων

Τοξοβόλος_U_K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατάλαβες κατά το ήμισυ. Βλέπεις, τα ιδρύματα στα οποία αναφέρεσαι, δεν είναι τα κολαστήρια που έχεις στο μυαλό σου. Αυτού ισχύοντος λοιπόν, ναι, είναι απείρως προτιμότερο.

Δε μίλησα για κανένα κολαστήριο, μίλησα για ιδρυματοποίηση, διαπιστωμένη διαταραχή που προκαλείται στους τρόφιμους ακόμα και του καλύτερου ιδρύματος. Αυτό λοιπόν σύμφωνα με κάποιους που "κόπτονται" για το μεγάλωμα των παιδιών είναι προτιμότερο. ΟΚ, είσαι σαφής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστυχώς κανένας δεν ρωτάει τα παιδιά. 

Όση αγάπη και να του δώσει ένα ομόφυλο ζευγάρι ένα παιδί  μεγαλώνοντας θα τραβήξει μεγαλύτερο λούκι είτε στο σχολείο στις παρέες στη γειτονιά κτλ.

Τα ιδρύματα δεν έχουν μόνο βρέφη, ας πάει κάποιος σε ένα παιδί 4 5 χρονών να ρωτήσει αν θέλει να μεγαλώνει με 2 μπαμπάδες ή με ένα μπαμπά και μια μαμά.

Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος, νομίζω οτι τα παιδιά ερωτώνται πριν την ολοκλήρωση της αναδοχής. Αυτό όμως λίγα λέει, πόσα πεντάχρονα θα πουν οτι θέλουν να πηγαίνουν σχολείο αντί να παίζουν/κάνουν ό,τι νομίζουν;

Στο σημείο αυτό νομίζω οτι χωράει να πω οτι εάν εξηγείς στο παιδί το πως έχουν τα πράγματα διχως ντροπή ή ενοχές τότε το παιδί δέχεται ως φυσιολογικό το πράγμα αυτό. Μιλάω απο προσωπική εμπειρία.

• Like 2

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Με βάση τον ορισμό απο την Wikipedia βλέπουμε πως το να πιστεύει κάποιος οτι συλλήβδην οι ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν για ανάδοχοι γονείς εξαιτίας του ερωτικού τους προσανατολισμού λογίζεται ως μια μορφή ρατσισμού. Για κάποιους αρκεί αυτό το στοιχείο και μόνο, για να αρνηθούν να εξετάσουν την υπόθεση περαιτέρω. Αλλωστε, πού να σκοτιζόμαστε τώρα με λέξεις, έννοιες, ευαισθήσιες και άλλα τέτοια χαρούμενα, βγάζουν έναν γενικό φετφά και καθάρισαν. Κάποιοι άλλοι λέμε οτι δεν αρκεί μόνο αυτό για να κρίνεις το ποιόν ενός ανθρώπου.

Κατά την γνώμη μου, τα shame tactics που λες και τα ανάλογα σοφίσματα δεν αντέχουν σε σοβαρό αντίλογο, ούτε επηρεάζουν σοβαρό ακροατήριο, ούτε πτοούν ανθρώπους με συγκροτημένη σκέψη. Η λέξη ομοφοβία https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%B1 περιγράφει μια κατάσταση, μια νοοτροπία.

Τα εισαγωγικά στο "πραγματικών" σε τι χρησιμεύουν;

Μα σου λένε ότι θεωρούν για ένα παιδί πως είναι καλύτερο και ποιο υγιές να μεγαλώνει σε περιβάλλον με πατέρα και μητέρα,όχι ότι συλλήβδην όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν για ανάδοχοι γονείς εξαιτίας του σεξουαλικότητάς τους αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις με τίποτα γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις και το μυαλό το'χεις στο πως θα καταφέρεις με ορισμούς του...wikipedia και δικές σου ερμηνείες να βγάλεις τον άλλο ρατσιστή.

Αφήστε τα ομοφυλόφιλοι,μαύροι,μουσουλμάνοι,γυναίκες και μην κρύβεστε πίσω από identity politics για να το παίζετε θύματα ρατσισμού.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά ανεξαρτήτως φυλής,φύλου ή σεξουαλικότητας.Αν εσύ δεν κάνεις για ανάδοχος γονιός επειδή πλακώνεσαι στο ξύλο κάθε τρεις και λίγο με τη λεσβία σύντροφό σου ή χωρίζετε σε ποσοστό 60%,ε δεν κάνεις τελείωσε.

Τα εισαγωγικά στο πραγματικά είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν δεν παίζουν ρόλο γιατί βλέπω ότι έτσι κι'αλλιώς δεν έχεις να μας μαρτυρήσεις κάποιο πραγματικό ομοφοβικό γενονός να δούμε και μεις τι παίζει,αλλά παπαρολογείς και απεραντολογείς ακατάσχετα επειδή είδες κάποια πράγματα στο ...ίντερνετ και θες να μας παρουσιάσεις τώρα την ομοφοβία σαν τον Νο.1 υπαρκτό κίνδυνο της ανθρωπότητας.

Βασικά αν θες να γνωρίσεις την πραγματική ομοφοβία πήγαινε σε καμιά Σ.Αραβία ή σε κανά καταυλισμό ''προσφύγων''.Πήγαινε πάλεψε εκεί για τα δικαιώματά σου!

• Like 2

Μα σου λένε ότι θεωρούν για ένα παιδί πως είναι καλύτερο και ποιο υγιές να μεγαλώνει σε περιβάλλον με πατέρα και μητέρα,όχι ότι συλλήβδην όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν για ανάδοχοι γονείς εξαιτίας του σεξουαλικότητάς τους αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις με τίποτα γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις και το μυαλό το'χεις στο πως θα καταφέρεις με ορισμούς του...wikipedia και δικές σου ερμηνείες να βγάλεις τον άλλο ρατσιστή.

Αφήστε τα ομοφυλόφιλοι,μαύροι,μουσουλμάνοι,γυναίκες και μην κρύβεστε πίσω από identity politics για να το παίζετε θύματα ρατσισμού.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά ανεξαρτήτως φυλής,φύλου ή σεξουαλικότητας.Αν εσύ δεν κάνεις για ανάδοχος γονιός επειδή πλακώνεσαι στο ξύλο κάθε τρεις και λίγο με τη λεσβία σύντροφό σου ή χωρίζετε σε ποσοστό 60%,ε δεν κάνεις τελείωσε.

Τα εισαγωγικά στο πραγματικά είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν δεν παίζουν ρόλο γιατί βλέπω ότι έτσι κι'αλλιώς δεν έχεις να μας μαρτυρήσεις κάποιο πραγματικό ομοφοβικό γενονός να δούμε και μεις τι παίζει,αλλά παπαρολογείς και απεραντολογείς ακατάσχετα επειδή είδες κάποια πράγματα στο ...ίντερνετ και θες να μας παρουσιάσεις τώρα την ομοφοβία σαν τον Νο.1 υπαρκτό κίνδυνο της ανθρωπότητας.

Βασικά αν θες να γνωρίσεις την πραγματική ομοφοβία πήγαινε σε καμιά Σ.Αραβία ή σε κανά καταυλισμό ''προσφύγων''.Πήγαινε πάλεψε εκεί για τα δικαιώματά σου!

Ηρθε ο τύπος που θεωρεί τον πίθηκα, την μαϊμού και τον χιμπατζή ως ένα και το αυτό να μας την πει που χρησιμοποιούμε ένα σημείο αναφοράς για να στηρίξουμε ένα επιχείρημα. Ρε, τι τραβάμε!

Ας το πιάσουμε απο την αρχη, στρεψόδικέ μου κι' εσύ:

Δεν απάντησες στο ερώτημα γιατί, εάν στερούνται νοήματος οι λέξεις, να υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις σε τόσες πολλές γλώσσες. Μάλλον για να τις απαξιώνεις εσύ. Ενα ουγκ φτάνει και περισσεύει γι' αυτήν την δουλειά.

Με βάση ποιούς ορισμούς του φασισμού και του ρατσισμού θέλεις να εργαστούμε, του Μουσολίνι και του Απαρτχάϊντ; Φιλάρα, αν δεν το λύσουμε αυτό η συνεννόηση καθίσταται λίαν δύσκολος. Με την ευκαιρία, σοβαρολογείς οτι ομοφυλόφιλοι, μαύροι και γυναίκες κρύβονται πίσω από identity politics για να το παίξουν θύματα ρατσισμού. Αυτό είναι το δυστύχημα. Τόσοι αιώνες δίχως δικαίωμα ψήφου για τις γυναίκες, τόσοι αιώνες δουλεμπόριο των νέγρων και άλλων, η ομοφοβία άλλοτε και σήμερα, για 'σένα όλα αυτά είναι εφευρήματα ψευτο-προοδευτικών ανθρώπων για να κερδίζουν εκ προοιμίου τις αντιπαραθέσεις. Τόσο σου κόβει (οχι και πολύ δηλαδή, όπως όλα δείχνουν).

Το βιβλίο του Σοπενάουερ: Εριστική Διαλεκτική ή Η τέχνη του να έχετε πάντα δίκιο, μπορεί να σε ενδιαφέρει, που λες.

(Λάθος) εισαγωγικά και σόλοικη χρήση τους που υποδηλώνει την ετοιμότητα απο μέρους σου να αμφισβητήσεις κακοπροαίρετα όποιο παράδειγμα ομοφοβίας φέρω. Γιατί λοιπόν να μπω στον κόπο;

Για τις σκοπιμότητες που μου προσάπτεις σου λέω μόνο οτι δεν χρειάζεται να ασχοληθώ να αντικρούσω τους ισχυρισμούς σου, scripta manent και ο νοών νοείτω.

Τέλος, μια πρόταση: αντάλλαξε το σπίτι σου με μια θέση σε καταυλισμό προσφύγων να βρεθείς στο στοιχείο σου μιλάμε, να εγκλιματιστείς κιόλας με την ευκαιρία για να πας μετά στην Σ.Αραβία για διδακτορικό στο πως να απαλλαγεί ο κόσμος απο ψευτο-προοδευτικά μιάσματα και άλλες λέρες. Αναρωτιέμαι σε τι πιστεύεις πως έισαι καλύτερος απο τους ουαχαμπίτες.

Σοβαρά όμως, υπάρχει κάτι που λέγεται ανθρώπινα δικαιώματα. Η δυνατότητα υιοθεσίας δεν είναι ένα απο αυτά, το να μην σε αποκλείουν απο κάποια πράγματα, όπως η δυνατότητα να υιοθετήσεις ένα παιδί, απλώς και μόνο λόγω φύλου ή ερωτικού προσανατολισμού όμως είναι, είτε μας αρέσει είτε όχι. Τι ανθρώπινα δικαιώματα και κουραφέξαλα σου λέω τώρα, ε;

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&sin=all

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&sin=all

Είδες, συμφωνούμε και σε κάτι, το έχω τονίσει με μεγάλα μαύρα γράμματα στην παράθεση του ποστ σου  B) 

Μπορεί να είναι κι έτσι, εγώ τη γνώμη μου λέω. Και όπως είπα, για μένα είναι θεωρητικό το θέμα και στην ουσία δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν είναι ότι χάθηκαν τα ετερόφυλα ζευγάρια δηλαδή και η μόνη επιλογή είναι τα ομόφυλα.

Tη γνωμη μας λεμε ολοι, εννοειται

Καποιες φορες ναι, "χανονται" τα ετεροφυλα ζευγαρια. Πως αλλιως εξηγειται οτι παραμενουν τοσες χιλιαδες παιδια αδιαθετα?

Το οποίο στηρίζω στο φασισμό που καταφεύγει ο αδύναμος (στην περίπτωση είναι η κοινότητα των γκέι) για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση της συζήτησης.

Εφοσον αναγνωριζεις οτι ειναι αδυναμος, δε νιωθεις την αναγκη να τον υποστηριξεις?

Ειναι οι αδυναμοι σε θεση να εφαρμοσουν φασισμο?

• Like 1

Ηρθε ο τύπος που θεωρεί τον πίθηκα, την μαϊμού και τον χιμπατζή ως ένα και το αυτό να μας την πει που χρησιμοποιούμε ένα σημείο αναφοράς για να στηρίξουμε ένα επιχείρημα. Ρε, τι τραβάμε!

Ας το πιάσουμε απο την αρχη, στρεψόδικέ μου κι' εσύ:

Δεν απάντησες στο ερώτημα γιατί, εάν στερούνται νοήματος οι λέξεις, να υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις σε τόσες πολλές γλώσσες. Μάλλον για να τις απαξιώνεις εσύ. Ενα ουγκ φτάνει και περισσεύει γι' αυτήν την δουλειά.

Με βάση ποιούς ορισμούς του φασισμού και του ρατσισμού θέλεις να εργαστούμε, του Μουσολίνι και του Απαρτχάϊντ; Φιλάρα, αν δεν το λύσουμε αυτό η συνεννόηση καθίσταται λίαν δύσκολος. Με την ευκαιρία, σοβαρολογείς οτι ομοφυλόφιλοι, μαύροι και γυναίκες κρύβονται πίσω από identity politics για να το παίξουν θύματα ρατσισμού. Αυτό είναι το δυστύχημα. Τόσοι αιώνες δίχως δικαίωμα ψήφου για τις γυναίκες, τόσοι αιώνες δουλεμπόριο των νέγρων και άλλων, η ομοφοβία άλλοτε και σήμερα, για 'σένα όλα αυτά είναι εφευρήματα ψευτο-προοδευτικών ανθρώπων για να κερδίζουν εκ προοιμίου τις αντιπαραθέσεις. Τόσο σου κόβει (οχι και πολύ δηλαδή, όπως όλα δείχνουν).

Το βιβλίο του Σοπενάουερ: Εριστική Διαλεκτική ή Η τέχνη του να έχετε πάντα δίκιο, μπορεί να σε ενδιαφέρει, που λες.

(Λάθος) εισαγωγικά και σόλοικη χρήση τους που υποδηλώνει την ετοιμότητα απο μέρους σου να αμφισβητήσεις κακοπροαίρετα όποιο παράδειγμα ομοφοβίας φέρω. Γιατί λοιπόν να μπω στον κόπο;

Για τις σκοπιμότητες που μου προσάπτεις σου λέω μόνο οτι δεν χρειάζεται να ασχοληθώ να αντικρούσω τους ισχυρισμούς σου, scripta manent και ο νοών νοείτω.

Τέλος, μια πρόταση: αντάλλαξε το σπίτι σου με μια θέση σε καταυλισμό προσφύγων να βρεθείς στο στοιχείο σου μιλάμε, να εγκλιματιστείς κιόλας με την ευκαιρία για να πας μετά στην Σ.Αραβία για διδακτορικό στο πως να απαλλαγεί ο κόσμος απο ψευτο-προοδευτικά μιάσματα και άλλες λέρες. Αναρωτιέμαι σε τι πιστεύεις πως έισαι καλύτερος απο τους ουαχαμπίτες.

Σοβαρά όμως, υπάρχει κάτι που λέγεται ανθρώπινα δικαιώματα. Η δυνατότητα υιοθεσίας δεν είναι ένα απο αυτά, το να μην σε αποκλείουν απο κάποια πράγματα, όπως η δυνατότητα να υιοθετήσεις ένα παιδί, απλώς και μόνο λόγω φύλου ή ερωτικού προσανατολισμού όμως είναι, είτε μας αρέσει είτε όχι. Τι ανθρώπινα δικαιώματα και κουραφέξαλα σου λέω τώρα, ε;

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&sin=all

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82&sin=all

Είδες, συμφωνούμε και σε κάτι, το έχω τονίσει με μεγάλα μαύρα γράμματα στην παράθεση του ποστ σου  B)

Το προηγούμενο/α account σου πιο ήταν?Για να ξέρουμε με ποιους μιλάμε δηλαδή(με ποια troll μιλάμε).

Γιατί το να μπαίνεις σε τεχνολογικό φόρουμ και να πουλάς υφάκι και attitude έχοντας 2 μηνύματα,πάλι καλά να λές που σου δίνουμε και σημασία.

P.S Τι έγινε κατάπιες το πληκτρολόγιο τώρα??

• Super Moderators

Γιατί το να μπαίνεις σε τεχνολογικό φόρουμ και να πουλάς υφάκι και attitude έχοντας 2 μηνύματα,πάλι καλά να λές που σου δίνουμε και σημασία.

οπ τι λέει, τις μετράμε? :P

• Like 6

Το προηγούμενο/α account σου πιο ήταν?Για να ξέρουμε με ποιους μιλάμε δηλαδή(με ποια troll μιλάμε).

P.S Τι έγινε κατάπιες το πληκτρολόγιο τώρα??

Σε επιχειρηματολογία επιπέδου <<γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες>> τι θέλεις να απαντήσω, βρε καλαμπόρτζο!

Ομφακες εισίν...

Οχι, δεν σε βρίζω στ' αλβανικά!

:rolleyes:

• Like 1

Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι τρολλ ή regressive.Mακάρι (για σένα) να είσαι το πρώτο, κανένα πρόβλημα - όπως τη βρίσκει κανείς -,αλλά για να ξεκινήσεις αντιπαράθεση μάλλον σε κάτι θίχτηκες.

Που μας οδηγεί στη δεύτερη περίπτωση.

Τι να κάνουμε έτσι είναι,έτσι σας αποκαλούν,οπισθοδρομικούς,δε τα βγάζω εγώ απ'το κεφάλι μου,άλλωστε το επαληθεύεις κατά γράμμα.

Καταρχήν έχουμε ψεύτικες κατηγορίες.Κάνε μου quote που λέω ότι οι ...''λέξεις δεν έχουν σημασία'' or gtfo.

Aυτό που είπα είναι ότι σας αρέσει απίστευτα να μιλάτε για λέξεις,έννοιες και πως θα ονομάσετε κάτι παρά να μιλάτε για την ουσία ενός θέματος.Το αποδεικνύεις περίτρανα με σεντόνια από ορισμούς,λινκ στη βικιπαίδεια,λινκ σε λεξικά για διάφορες έννοιες και ερμηνείες περί αυτών.Δηλαδή το καταλαβαίνω ότι σας αρέσει αυτό αλλά βάλε μου καμιά μελέτη,πες μου ένα παράδειγμα σου λεω για να στηρίξεις την θέση σού.

Μετά αρνείσαι και απαξιώνεις τις δήθεν shame tactics και μου βάζεις ειρωνικά βεντεάκια,προσπαθείς να μειώσεις τον συνομιλητή σου με εκφράσεις τύπου '' δε σου κόβει'' και εμμέσως πλην σαφώς θες να  χαρακτηρίσεις τον άλλο φασίστα,ούγκ και ανηψιό του Χίτλερ!

Αυτή η τακτική που αποσκοπεί δηλαδή?Στον εποικοδομιτικό διάλογό?

Όχι ότι έχω πρόβλημα με το να με χαρακτηρίσεις όπως θες αλλά εδώ μιλάμε για τον ορισμό του regressive.

Aυτό που μου αρέσει πάντως είναι ότι ενώ διαμαρτύρεσαι για ρατσισμό,τοποθετείς τον εαυτό σου σε ανώτερη θέση με το να κάνεις πνευματικές διακρίσεις(εσένα δε σου κόβει-το λεώ εγώ πιο έξυπνος σαν ανώτερο είδος).

Οξύμωρο?Οχι για την οπισθοδρομική ''λογική''.

Με λίγα λόγια μας λες.Σταματήστε να είστε ρατσιστές εσείς οι ηλίθιοι,καθυστερημένοι,αμόφωτοι νεοναζί!Μπράβο ρε,εμείς είμαστε οι ρατσιστές μετά!Ποιοι ρατσιστές δηλαδή που οποιος εκφράζει σκεπτικισμό σε ένα θέμα και δεν συμφωνεί με τις ακροαριστερές απόψεις σας τον τοποθετείται αυτόματα στο ''νεο-ναζί''.Λες και δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις στην κοινωνία μας!

Αλλά τελικά είσαι τρολλ ή κακώς σε παίρνουμε στα σοβαρά?Ιδού η απορία.

Ψηφίζω το πρώτο.

Εφοσον αναγνωριζεις οτι ειναι αδυναμος, δε νιωθεις την αναγκη να τον υποστηριξεις?

Ειναι οι αδυναμοι σε θεση να εφαρμοσουν φασισμο?

Μόνο και μόνο επειδή είναι αδύναμος; Όχι βέβαια. Σαφώς και έχουν στερηθεί οι γκέι βασικά δικαιώματα.Και καλώς τα διεκδίκησαν, όπως το σύμφωνο συμβίωσης κλπ. Αλλά εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.

Ναι, το να πεις στον άλλο "ξέρεις, δε συζητάω μαζί σου γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσεις μαζί μου" είναι ένα είδος φασισμού, με την ευρεία έννοια.

Τώρα για τον άλλο που γράφει "ουγκ" για μένα, μάλλον δε με ξέρει καλά.Στην περίπτωση, καλύτερα να κάνω "μουγκ".Δεν έχει νόημα.

Και επαναλαμβάνω:

Φυσικά και δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς,όλοι το ίδιο λέτε γιατί - δεν μπορείτε -.Έχετε ατροφήσει τόσα χρόνια.

Άλλο ένα γνώρισμα.Τextbook regressive μιλάμε.

Βάλε μου το μήνυμα που λέω ότι οι λέξεις και οι έννοιες που έχει επινοήσει ο άνθρωπος δεν έχουν σημασία εφόσον scripta....

Σε αυτό που έβαλες αναφέρομαι σε συγκεκριμένες ''έννοιες''(ότι τελειώνει σε -φοβικός) τις οποίες και δεν θεωρώ legit.Δεν αναφέρομαι σε ότι λέξη-έννοια έχει παράξει ο άνθρωπος,πόσο ηλίθιο είναι αυτό που μου προσάπτεις η πες τουλάχιστον,ωπ σε παρανόησα.

Καταρχήν εσύ πετάχτηκες χωρίς να ξέρεις τι έχω εγώ στο μυαλό μου,δε σου απάντησα σε κάτι δικό σου.

Δηλαδή μιλάμε για πολύ fail.

Μόνο και μόνο επειδή είναι αδύναμος; Όχι βέβαια. Σαφώς και έχουν στερηθεί οι γκέι βασικά δικαιώματα.Και καλώς τα διεκδίκησαν, όπως το σύμφωνο συμβίωσης κλπ. Αλλά εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.

Ναι, το να πεις στον άλλο "ξέρεις, δε συζητάω μαζί σου γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσεις μαζί μου" είναι ένα είδος φασισμού, με την ευρεία έννοια.

Τώρα για τον άλλο που γράφει "ουγκ" για μένα, μάλλον δε με ξέρει καλά.Στην περίπτωση, καλύτερα να κάνω "μουγκ".Δεν έχει νόημα.

Να μην γράφεις ανυπόστατα πράματα για να μην δίνεις δικαίωμα να σε χλευάζουν. Το μόνο που έκανα ήταν να απαντήσω περιπαικτικά στην λαθροχειρία που επιχειρήθηκε δια της απομόνωσης ενός αποσπάσματος μιας ανάρτησης δικής μου, αγνοώντας τις προηγούμενες.

Αλλο η συζήτηση, άλλο ο κανιβαλισμός, άλλο το αρτσι μπούρζι και λουλάς. Καποιοι δεν αντέχουν να εμβαθύνουν και το παίρνουν και προσωπικά, θίγονται, όταν τους φέρνεις αντεπιχειρήματα. Φαίνεται νομίζουν οτι τους αμφισβητείς την αυθεντία, δεν ξέρω τι να πω, πάντως συζήτηση και διάλογος δεν γινονται κατ' αυτόν τον τρόπο.

Δεν είναι κρίμα να κλειδωθεί κι αυτό μετά από τόσες σελίδες ήρεμης συζήτησης ακόμα και με τις όποιες διαφωνίες;

Μάλλον αυτό επιδιώκει ο έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...