Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εξυπνάδες... "Ε μα, εγώ είμαι ρατσιστής? Αυτός είναι κωλο αράπης..." 2
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 "Ε μα, εγώ είμαι ρατσιστής? Αυτός είναι κωλο αράπης..." Οκ το καταλάβαμε, είμαστε όλοι ρατσιστές όσοι δεν συμφωνούμε με αυτό το πράγμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που κάποιος κρίνει κάποιον άλλο μόνο και μόνο επειδή είναι straight/gay/λευκός/μαύρος/χριστιανός/μουσουλμάνος/κτλπ κι όχι επειδή είναι μλκς ή όχι, εε είναι ρατσιστής τι να κάνουμε...
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που κάποιος κρίνει κάποιον άλλο μόνο και μόνο επειδή είναι gay/straight/λευκός/μαύρος/χριστιανός/μουσουλμάνος/κτλπ κι όχι επειδή είναι μλκς ή όχι, εε είναι ρατσιστής τι να κάνουμε... Δεν παίζει ρόλο για ποιο λόγο τον κρίνει;
φιρίκι Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Οκ το καταλάβαμε, είμαστε όλοι ρατσιστές όσοι δεν συμφωνούμε με αυτό το πράγμα... Με όλον τον σεβασμό, αγαπητέ, εάν αυτό καταλάβατε μάλλον κάτι καταλάβατε λάθος Δεν παίζει ρόλο για ποιο λόγο τον κρίνει; Μα, επειδή gay/straight/λευκός/μαύρος/χριστιανός/μουσουλμάνος/κτλπ. 1
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Με όλον τον σεβασμό, αγαπητέ, εάν αυτό καταλάβατε μάλλον κάτι καταλάβατε λάθος Μα, επειδή gay/straight/λευκός/μαύρος/χριστιανός/μουσουλμάνος/κτλπ. Δε νομίζω ότι κατάλαβα λάθος. Απλά δεν μπορείς να έχεις άλλη άποψη. Μιλάμε για την υιοθεσία, όχι για το τι είναι ο καθένας. Είναι το ιδανικό περιβάλλον δηλαδή για ένα παιδί να πάει σε ένα σπίτι με δύο πατεράδες ή δύο μανάδες; Υποτιμάνε τα παιδιά όσοι είναι υπέρ, λες και είναι κανένα αξεσουάρ και πρέπει να πάρουν όλοι... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν παίζει ρόλο για ποιο λόγο τον κρίνει; Γιατί να παίζει αν η κρίση κάποιου δεν είναι "τεκμηριωμένη"? Προφανώς έχει δικαίωμα να την εκφράζει αλλά αυτό δεν πάει πακέτο με την υποχρέωση των υπολοίπων να μην την κριτικάρουν/κράζουν/κτλπ... 1
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γιατί να παίζει αν η κρίση κάποιου δεν είναι "τεκμηριωμένη"? Θέλει τεκμηρίωση ότι ένα παιδί πρέπει να προσπαθούμε να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Θέλει τεκμηρίωση ότι ένα παιδί πρέπει να προσπαθούμε να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα; Θέλει τεκμηρίωση ότι δεν μπορεί να παντρευτεί ένας μαύρος μια λευκή? Πριν 100 χρόνια ανάλογα την περιοχή του πλανήτη θα ήταν normal απορία...
φιρίκι Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δε νομίζω ότι κατάλαβα λάθος. Απλά δεν μπορείς να έχεις άλλη άποψη. Μιλάμε για την υιοθεσία, όχι για το τι είναι ο καθένας. Είναι το ιδανικό περιβάλλον δηλαδή για ένα παιδί να πάει σε ένα σπίτι με δύο πατεράδες ή δύο μανάδες; Υποτιμάνε τα παιδιά όσοι είναι υπέρ, λες και είναι κανένα αξεσουάρ και πρέπει να πάρουν όλοι... Δηλαδή ένα νορμάλ, ένα ετερόφυλο ζευγάρι όπου η μάνα είναι μια κλώσσα που παει με όποιον να' ναι κι ο πατέρας είναι ο ζόρικος ο άντρας ο βαρύς που όλο πίνει και καπνίζει και δέρνει όποιον δεν του αρέσει είναι καλύτερη επιλογή, εξαιτίας του ερωτικού προσανατολισμού, απο ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γιατι αυτοί οι δεύτεροι είναι τοιούτοι; Υποτιμώ τα παιδιά; Τα λέω αξεσουάρ; Μην μου βάζετε λόγια που δεν είπα, λίγο πιο πάνω είναι συνοπτικά οι σκέψεις μου για το θέμα...
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δηλαδή ένα νορμάλ, ένα ετερόφυλο ζευγάρι όπου η μάνα είναι μια κλώσσα που παει με όποιον να' ναι κι ο πατέρας είναι ο ζόρικος ο άντρας ο βαρύς που όλο πίνει και καπνίζει και δέρνει όποιον δεν του αρέσει είναι καλύτερη επιλογή, εξαιτίας του ερωτικού προσανατολισμού, απο ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γιατι αυτόι οι δεύτεροι είναι τοιούτοι; Όχι δεν είναι καλή επιλογή κανένα από τα δύο ζευγάρια. Θέλει τεκμηρίωση ότι δεν μπορεί να παντρευτεί ένας μαύρος μια λευκή? Πριν 100 χρόνια ανάλογα την περιοχή του πλανήτη θα ήταν normal απορία... Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. "Δεν έχει σχέση" γιατί πλέον η κοινωνία το έχει αποδεχτεί, όταν σε 40-50 χρόνια αποδεχτεί και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, το ίδιο θα λέμε...
φιρίκι Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Όχι δεν είναι καλή επιλογή κανένα από τα δύο ζευγάρια. Ε, πώς όχι; Οι μεν είναι νορμάλ, οι δε ειναι συκιές.
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 "Δεν έχει σχέση" γιατί πλέον η κοινωνία το έχει αποδεχτεί, όταν σε 40-50 χρόνια αποδεχτεί και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, το ίδιο θα λέμε... Πιθανό. Στα τυφλά πάμε έτσι κι αλλιώς! Ε, πώς όχι; Οι μεν είναι νορμάλ, οι δε ειναι συκιές. Καλό βράδυ
deesnider Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από την στιγμή που κάποιος κρίνει κάποιον άλλο μόνο και μόνο επειδή είναι gay/straight/λευκός/μαύρος/χριστιανός/μουσουλμάνος κι όχι επειδή είναι μλκς ή όχι, εε είναι τι να κάνουμε... Ξέρεις πότε όμως παρεκτρέπεται - και, μάλιστα, κάποιες φορές και από κάποιους, σκοπίμως - η κουβέντα και παρερμηνεύονται τα λεγόμενα; Όταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν (ή παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν), ότι κάποιοι άλλοι μεταξύ ημών, δεν κρίνουμε ανθρώπους για οποιοδήποτε χαρακτηριστικό/συνήθεια/προτίμηση/προδιάθεσή τους: Είμαστε αντίθετοι συγκεκριμένα με τη δυνατότητα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, όχι διότι ...«αυτοί είναι ανώμαλοι», αλλά διότι θεωρούμε μη υγιές περιβάλλον για ένα παιδί, εκείνο στο οποίο θα απουσιάζει λόγω επιλογής η εικόνα και η έννοια τής μάνας και τού πατέρα. Υποκειμενική θέση είναι, αλλά δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Τα «είσαι ομοφοβικός», «είσαι ρατσιστής» και τα σχετικά, είναι που δίνουν και παίρνουν - οι χαρακτηρισμοί στη θέση τής όποιας επιχειρηματολογίας είναι ο εύκολος δρόμος τού ανόητου - μαζί με το κόλλημα περί ...δικαιώματός τους στην υιοθεσία (κάτι αντίστοιχο με το δικαίωμα ν' αγοράσει κανείς αμάξι...) Προσωπικά βέβαια, στα τρυφερά μου στην τελική, μια και δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω στόκους σε συζητήσεις. Άσε που έχει και πλάκα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις