Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια στιγμή η καραμέλα "ομοφοβικός" πρέπει να σταματήσει.Το να έχεις αντίθετη άποψη για τόσο σοβαρά ζητήματα όπως η ανατροφή ενός παιδιού, δεν είναι φυσιολογικό;

Γενικά πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με το -φοβικός (ομοφοβικός, ξενοφοβικός και λοιπές γελοίες έννοιες) για όποιον τον προβληματίζουν κάποια πράγματα.

Ειναι αλλο να εχεις αντιθετη αποψη, αλλο να εισαι ομοφοβικος.

Οι ομοφοβικοι θα απορριψουν τον gay απλα διοτι ειναι gay, αυτο ουσιαστικα ειναι το μόνο τους επιχειρημα.

Δεν το κάνω ποτέ αυτό (όχι εσκεμμένα τουλάχιστον).

Αντε παλι... :lol:

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι αλλο να εχεις αντιθετη αποψη, αλλο να εισαι ομοφοβικος.

Οι ομοφοβικοι θα απορριψουν τον gay απλα διοτι ειναι gay, αυτο ουσιαστιικα ειναι το μόνο τους επιχειρημα.

Αντε παλι... :lol:

Τι άντε πάλι;

Δημοσ.

Βρίσκω το δικό μου ξεκάθαρο όχι καλύτερο και πιο τίμιο και ξεκάθαρο από το «από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα» του iordani πάντως.

Bαλε στιξη σε αυτη τη φραση γιατι ειναι ασυναρτητη.

Εννοεις οτι δεν ειναι τιμια και ξεκαθαρη η προταση μου? Τι δολο εχει δηλαδη?...

Δημοσ.

Bαλε στιξη σε αυτη τη φραση γιατι ειναι ασυναρτητη.

Εννοεις οτι δεν ειναι τιμια και ξεκαθαρη η προταση μου? Τι δολο εχει δηλαδη?...

Μια χαρά νόημα βγάζει αυτό που γράφω. Εννοώ ότι εγώ έχω μια ξεκάθαρη γνώμη και λέω ότι είμαι εναντίον της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Αντίθετα εσύ, που εύκολα χαρακτηρίζεις εμένα ομοφοβικό και ρατσιστή, λες «από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα» που αν το σκεφτείς είναι άκρως προσβλητικό για τα gay ζευγάρια, αφού τα θεωρείς κατώτερα, όχι ίσα με ετερόφυλα και απλά μια λύση ανάγκης.

Δημοσ.

Kαλά οι λεγόμενοι regressives(οπισθοδρομικοί αριστεροί) λατρεύουν να μιλάνε και να κάνουν ατέλειωτες συζητήσεις για λέξεις και άχρηστες ορολογίες(φοβικός,ομοφοβικός,ξενοφοβικός) από το να ασχολούνται με την ουσία των θεμάτων.Πραγματικά δεν χορταίνουν.

Ανοίξτε καλέ κανά καινούριο θέμα στο μπλα για ακόμα περισσότερες  συζητήσεις και αναλύσεις για....λέξεις χαχαχα (φοβικός,ομοφοβικός,ξενοφοβικός... )

Θέλουν να σου βάζουν από πριν την ταμπέλα για να σε ελέγξουν,να ορίσουν τους όρους του παιχνιδιού γιατί μόνο έτσι ξέρουν να κερδίζουν τα debate.Bασικά απλά πετάνε τον χαρακτηρισμό και ''καθάρισαν''.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά νόημα βγάζει αυτό που γράφω. Εννοώ ότι εγώ έχω μια ξεκάθαρη γνώμη και λέω ότι είμαι εναντίον της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Αντίθετα εσύ, που εύκολα χαρακτηρίζεις εμένα ομοφοβικό και ρατσιστή, λες «από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα» που αν το σκεφτείς είναι άκρως προσβλητικό για τα gay ζευγάρια, αφού τα θεωρείς κατώτερα, όχι ίσα με ετερόφυλα και απλά μια λύση ανάγκης.

Βαλε βρε φιλε καπου κομμα, για να καταλαβουμε τι λες... Για σενα ασφαλως και βγαζει "μια χαρα νοημα", αν θες ομως να γινεις  αντιληπτος και σε αυτον που σε διαβαζει, βαλε κομμα εκει που πρεπει.

Φοβαμαι οτι δεν καταλαβες το νοημα της παροιμιας που ανεφερα. Γενικα απ οτι βλεπω ή δε θα καταλαβεις τον συνομιλητη σου ή θα τον αλλοιωσεις. Επιπλεον θα γραψεις μια ασυναρτητη γραμμη η οποια θα βγαζει και "μια χαρα νοημα" :)

Εφοσον δεν εισαι ρατσιστης/ομοφοβικος, σε ρωτησα 2-3 φορες για ποιους λογους (οταν δεν υπαρχουν normal γονεις) δε πρεπει ενα ορφανο να υιοθετηθει απο gay. Δεν απαντησες.

Δημοσ.

Σωστός, ετερο.

Εδώ λέμε τη γνώμη μας για ανατροφή παιδιών και βγαίνει ο καθείς και λέει για "ομοφοβίες" και λοιπές μπούρδες.

Σκέψου να υπήρχαν λεωφορεία μόνο για μη γκέι τι θα έλεγαν.Αυτό λέω.

Kαλά οι λεγόμενοι regressives(οπισθοδρομικοί αριστεροί) λατρεύουν να μιλάνε και να κάνουν ατέλειωτες συζητήσεις για λέξεις και άχρηστες ορολογίες(φοβικός,ομοφοβικός,ξενοφοβικός) από το να ασχολούνται με την ουσία των θεμάτων.Πραγματικά δεν χορταίνουν.

Ανοίξτε καλέ κανά καινούριο θέμα στο μπλα για ακόμα περισσότερες  συζητήσεις και αναλύσεις για....λέξεις χαχαχα (φοβικός,ομοφοβικός,ξενοφοβικός... )

Θέλουν να σου βάζουν από πριν την ταμπέλα για να σε ελέγξουν,να ορίσουν τους όρους του παιχνιδιού γιατί μόνο έτσι ξέρουν να κερδίζουν τα debate.Bασικά απλά πετάνε τον χαρακτηρισμό και ''καθάρισαν''.

Δεν θα μπορούσα παρά μόνο να συμφωνήσω... Αν είναι δυνατόν να θεωρείτε ομοφοβικός κάποιος που πιστεύει ότι σε ένα λεωφορείο θα μπορούσαν να κάθονται str8 & gay μαζί... Που πάει η κοινωνία, νεράιδες και παλικάρια να κάθονται σε διπλανά καθίσματα και η ανωμαλία τους να εξαπλώνετε σαν τον Ζήκα... Άσε που τι παράδειγμα θα δίνονταν στους νεαρούς μαθητές που πηγαίνουν κάθε μέρα στο σχολείο... Έτσι, αυτό έχουν σκοπό... Να ενσωματωθούν ύπουλα στην κοινωνία μας και με ύπουλο τρόπο να διαφθείρουν σιγά-σιγά, πρώτα τα νεαρά μελή διαφημίζοντας την γεμάτη, ανωμαλίες, ζωή τους... Τα μικρά, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, θα πέσουν στην παγίδα τους και έτσι θα παρασυρθούν στην κατάπτυστη ζωή ενός gay... Το σχέδιο είναι σατανικό... το αύριο αβέβαιο... σε λίγο θα εκλείψουν οι str8, έρχεται η καταστροφή!

ΥΓ Η ομοφοβία είναι η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό... άρα δεν υπάρχει είμαι λίγο ή πολύ ομοφοβικός ανάλογα με την σπουδαιότατα που νομίζω ότι έχει η οποιαδήποτε διάκριση που κάνω...

Δημοσ.

Σωστα. Αυτα βεβαια δεν τα κανουν μονο αριστεροι. Γενικα οσοι εχουν στενοτητα πνευματος.

. Έτσι, αυτό έχουν σκοπό... Να ενσωματωθούν ύπουλα στην κοινωνία μας και με ύπουλο τρόπο να διαφθείρουν σιγά-σιγά, πρώτα τα νεαρά μελή διαφημίζοντας την γεμάτη, ανωμαλίες, ζωή τους... Τα μικρά, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, θα πέσουν στην παγίδα τους και έτσι θα παρασυρθούν στην κατάπτυστη ζωή ενός gay... Το σχέδιο είναι σατανικό... το αύριο αβέβαιο... σε λίγο θα εκλείψουν οι str8, έρχεται η καταστροφή!

Μη πανικοβαλεσαι φιλε, οι gay παντα θα ειναι μειοψηφια σε καθε κοινωνια.

Και μη τρως τοσο ευκολα τις προπαγανδες και τα... υπουλα σχεδια συνομωσιας που εξυφαινουν σκοτεινες δυναμεις για να μας διαφθειρουν.

Δημοσ.

Βαλε βρε φιλε καπου κομμα, για να καταλαβουμε τι λες... Για σενα ασφαλως και βγαζει "μια χαρα νοημα", αν θες ομως να γινεις  αντιληπτος και σε αυτον που σε διαβαζει, βαλε κομμα εκει που πρεπει.

Φοβαμαι οτι δεν καταλαβες το νοημα της παροιμιας που ανεφερα. Γενικα απ οτι βλεπω ή δε θα καταλαβεις τον συνομιλητη σου ή θα τον αλλοιωσεις. Επιπλεον θα γραψεις μια ασυναρτητη γραμμη η οποια θα βγαζει και "μια χαρα νοημα" :)

Εφοσον δεν εισαι ρατσιστης/ομοφοβικος, σε ρωτησα 2-3 φορες για ποιους λογους (οταν δεν υπαρχουν normal γονεις) δε πρεπει ενα ορφανο να υιοθετηθει απο gay. Δεν απαντησες.

Για πες τι νόημα έχει η παροιμία που έγραψες αφού δεν την κατάλαβα...:)

Για το άλλο που λες, απάντησα. Απλά εσένα δεν σε κάλυψε η απάντηση μάλλον. Θα απαντήσω ξανά όμως. Το θεωρώ παράλογο να προωθούμε κάτι τέτοιο που μπορεί να δημιουργήσει διάφορα θέματα ψυχολογικά και κοινωνικά και όχι υιοθεσίες σε ετερόφυλα ζευγάρια, που όπως κι εσύ συμφώνησες, είναι η καλύτερη λύση.

Τέλος, μια χαρά νόημα βγάζουν αυτά που γράφω και δεν αλλοιώνω αυτά που λέει ο συνομιλητής μου.

Δημοσ.

Για πες τι νόημα έχει η παροιμία που έγραψες αφού δεν την κατάλαβα... :)

Για το άλλο που λες, απάντησα. Απλά εσένα δεν σε κάλυψε η απάντηση μάλλον. Θα απαντήσω ξανά όμως. Το θεωρώ παράλογο να προωθούμε κάτι τέτοιο που μπορεί να δημιουργήσει διάφορα θέματα ψυχολογικά και κοινωνικά και όχι υιοθεσίες σε ετερόφυλα ζευγάρια, που όπως κι εσύ συμφώνησες, είναι η καλύτερη λύση.

Τέλος, μια χαρά νόημα βγάζουν αυτά που γράφω και δεν αλλοιώνω αυτά που λέει ο συνομιλητής μου.

Το νοημα ειναι πως καλυτερα το ορφανο να υιοθετηθει απο gay παρα να παραμεινει ορφανο στο ιδρυμα και να μεινει μια ζωη ετσι. Το εχω αναφερει κι αλλες φορες, δε χρειαζεται να ρωτας συνεχεια, απλα να διαβαζεις τα μηνυματα μου.

Δεν απαντησες για ποιους λογους. Το να λες "το θεωρω παραλογο" δεν ειναι λογος.

Πως θα δημιουργησει ψυχολογικα και κοινωνικα προβληματα?

Μια ασυναρητη προταση μπορει μεν να βγαζει "μια χαρα νοημα" για σενα, αλλα δε σε ενδιαφερει να την καταλαβει και ο αναγνωστης σου? Τοτε γιατι την γραφεις??

Αλλοιωσες επανειλημμενα τα δικα μου.

Δημοσ.

Μη πανικοβαλεσαι φιλε, οι gay παντα θα ειναι μειοψηφια σε καθε κοινωνια.

Και μη τρως τοσο ευκολα τις προπαγανδες και τα... υπουλα σχεδια συνομωσιας που εξυφαινουν σκοτεινες δυναμεις για να μας διαφθειρουν.

Μα ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου μειοψηφία... Για να το νιώσεις αυτό θα πρέπει να είσαι αποκομμένος ή αντίπαλος της... ;)

Δημοσ.

Το νοημα ειναι πως καλυτερα το ορφανο να υιοθετηθει απο gay παρα να παραμεινει ορφανο στο ιδρυμα και να μεινει μια ζωη ετσι. Το εχω αναφερει κι αλλες φορες, δε χρειαζεται να ρωτας συνεχεια, απλα να διαβαζεις τα μηνυματα μου.

Δεν απαντησες για ποιους λογους. Το να λες "το θεωρω παραλογο" δεν ειναι λογος.

Πως θα δημιουργησει ψυχολογικα και κοινωνικα προβληματα?

Μια ασυναρητη προταση μπορει μεν να βγαζει "μια χαρα νοημα" για σενα, αλλα δε σε ενδιαφερει να την καταλαβει και ο αναγνωστης σου? Τοτε γιατι την γραφεις??

Αλλοιωσες επανειλημμενα τα δικα μου.

Επειδή δε βγάζουμε άκρη δεν θα ξαναγράφω τα ίδια...καλή συνέχεια! :)

Δημοσ.

Επειδή δε βγάζουμε άκρη δεν θα ξαναγράφω τα ίδια

Προσωπικα δεν σου ζητησα να γραψεις κατι που ηδη εχεις πει.

Δημοσ.

ΥΓ Η ομοφοβία είναι η αποστροφή ή οι διακρίσεις με αφετηρία τον σεξουαλικό προσανατολισμό... άρα δεν υπάρχει είμαι λίγο ή πολύ ομοφοβικός ανάλογα με την σπουδαιότατα που νομίζω ότι έχει η οποιαδήποτε διάκριση που κάνω...

Το "ομοφοβικός" είναι μία λέξη που φτιάχτηκε για να αποφεύγεις μία συζήτηση όταν δε σε βολεύει.

Τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα δεν σου ζητησα να γραψεις κατι που ηδη εχεις πει.

Ωραία. Από το να έχει ένα παιδί δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες και να το θεωρεί αυτό φυσιολογικό (ή να τους μιμείται κιόλας, αφού τα παιδιά θαυμάζουν τους γονείς και προσπαθούν να τους αντιγράφουν) εγώ δεν το θεωρώ σωστό και λογικό. Επίσης, απλά πράγματα όπως το να ρωτήσουν το παιδί ας πούμε πως λένε τη μαμά σου και πως λένε το μπαμπά σου μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και να φέρουν το παιδί σε δύσκολη θέση.

Θα μου πεις (και θα έχεις δίκιο) ότι σε δύσκολη θέση μπορεί να έρθει αντίστοιχα και ένα παιδί χωρισμένων γονιών ή που έχει χάσει κάποιον από τους δύο. Εκεί όμως είναι κάτι που συμβαίνει και δεν μπορούμε να ελέγξουμε, ενώ στη περίπτωση της συγκεκριμένης υιοθεσίας είναι κάτι που το δημιουργούμε εμείς σκόπιμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...