iordanis77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έχουμε ένα κοινό και μια διαφορά. Το κοινό είναι ότι και οι δύο θεωρούμε πιο σωστό και ιδανικό ας πούμε να μεγαλώνουν τα παιδιά με πατέρα και μητέρα (διαφορετικού φύλου). Η διαφορά είναι ότι εσύ λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα κάποια ορφανά ή παρατημένα παιδιά να τα δίναμε σε ομόφυλα ζευγάρια ενώ εγώ δεν συμφωνώ με αυτό. Το βλέπω πιο σωστό να δίνονται προς υιοθεσία σε ετερόφυλα ζευγάρια. Μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο ζευγάρι (που αν οργανωθεί καλύτερα δεν θα απαιτεί τόσο χρόνο και δεν θα είναι τόσο δύσκολο πιστεύω) καλύτερα θα ήταν τα παιδιά να μένουν σε ένα σωστό ίδρυμα - οργάνωση. Σωστά δεν τα γράφω; Οχι. Εγω λεω οτι αν δεν υπαρχει διαθεσιμο ετεροφυλο ζευγαρι και καμμια προοπτικη τοτε ας δωθουν σε gay ζευγαρι. Απ το ολοτελα καλη ειν κι η παναγιωταινα. Μιλησα για διλημμα ή ιδρυμα και επ αοριστον ορφανια ή υιοθεσια απο gay.
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Οχι. Εγω λεω οτι αν δεν υπαρχει διαθεσιμο ετεροφυλο ζευγαρι και καμμια προοπτικη τοτε ας δωθουν σε gay ζευγαρι. Απ το ολοτελα καλη ειν κι η παναγιωταινα. Μιλησα για διλημμα ή ιδρυμα και επ αοριστον ορφανια ή υιοθεσια απο gay. E αφού κι εσύ λάθος το θεωρείς στην τελική και λύση ανάγκης, τι φαγώθηκες να μου τη λες και να με λες ρατσιστή και ομοφοβικό;!
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γιατί αυτό είσαι ρε ζίο Βρίσκω το δικό μου ξεκάθαρο όχι καλύτερο και πιο τίμιο και ξεκάθαρο από το «από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα» του iordani πάντως.
Lanike71 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κάποια στιγμή η καραμέλα "ομοφοβικός" πρέπει να σταματήσει.Το να έχεις αντίθετη άποψη για τόσο σοβαρά ζητήματα όπως η ανατροφή ενός παιδιού, δεν είναι φυσιολογικό; 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κάποια στιγμή η καραμέλα "ομοφοβικός" πρέπει να σταματήσει.Το να έχεις αντίθετη άποψη για τόσο σοβαρά ζητήματα όπως η ανατροφή ενός παιδιού, δεν είναι φυσιολογικό; Γενικά πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με το -φοβικός (ομοφοβικός, ξενοφοβικός και λοιπές γελοίες έννοιες) για όποιον τον προβληματίζουν κάποια πράγματα.
Garnele Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Χαχα ναι, "προβληματισμένοι πολιτες". Εδώ οι όλοι φοβικοι, νεοναζι κτλ αυτοπροσδιορίζονται και επισημα πλεον έτσι, (besorgte Bürger). Είναι πιο πολιτικλι κορεκτ 2
Lanike71 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Σκέψου να υπήρχαν και λεωφορεία μόνο για ετερο... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2016 από Lanike71
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Χαχα ναι, "προβληματισμένοι πολιτες". Εδώ οι όλοι φοβικοι, νεοναζι κτλ αυτοπροσδιορίζονται και επισημα πλεον έτσι, (besorgte Bürger). Είναι πιο πολιτικλι κορεκτ Ποιοι φοβικοί και νεοναζί; αγανακτισμένοι πολίτες Προβληματισμένοι είπαμε. Αλλά είναι κατακριτέο κι αυτό μάλλον...
Garnele Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ποιοι φοβικοί και νεοναζί; Προβληματισμένοι είπαμε. Αλλά είναι κατακριτέο κι αυτό μάλλον... Οι γερμανοι εν προκειμενω. Αυτό που εννοώ πάντως ειναι οτι εφευρίσκουν νέους όρους για να περιγράψουν το ομοφοβικό, ξενοφοβικο και ολους αυτους που πλεον είναι ...μπαναλ. Η γλώσσα εξελίσσεται παράλληλα με την κοινωνία - και κακά τα ψέματα, το προβληματισμένος πολιτης ηχεί σαν -φοβικος, αλλα με το γάντι. Το κατά ποσο ο καθένας είναι σε θέση να το δικαιολογήσει είναι άλλη συζήτηση, εξίσου οφτοπικ με αυτήν όμως. Τι έχετε πάθει τελευταία, δε σας εκφράζουν τα υπάρχοντα θέματα στο μπλαμπλα και προσπαθείτε να τ'αλλαξετε; άνοιξτε ενα καινουριο! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Σκέψου να υπήρχαν και λεωφορεία μόνο για εταιρο... για τι?
Lanike71 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 για τι? Σωστός, ετερο. Εδώ λέμε τη γνώμη μας για ανατροφή παιδιών και βγαίνει ο καθείς και λέει για "ομοφοβίες" και λοιπές μπούρδες. Σκέψου να υπήρχαν λεωφορεία μόνο για μη γκέι τι θα έλεγαν.Αυτό λέω.
iordanis77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 E αφού κι εσύ λάθος το θεωρείς στην τελική και λύση ανάγκης, τι φαγώθηκες να μου τη λες και να με λες ρατσιστή και ομοφοβικό;! Ουτε σου την λεω ουτε φαγωνομαι, απλα σε διορθωνω οταν quotaρεις το μηνυμα μου για να αλλοιωσεις το νοημα του.
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ουτε σου την λεω ουτε φαγωνομαι, απλα σε διορθωνω οταν quotaρεις το μηνυμα μου για να αλλοιωσεις το νοημα του. Δεν το κάνω ποτέ αυτό (όχι εσκεμμένα τουλάχιστον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις