Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ιδια γνωμη εχω κι εγω και η συντριπτικη πλειοψηφια. Δεν ετεθη ομως ετσι το θεμα.

Ξερεις τη παροιμια 'απ το ολοτελα καλη ειν κι η παναγιωταινα'?

Χαίρομαι που συμφωνούμε κάπου! :P Μα δεν φτάσαμε εκεί και δεν μιλάμε γι'αυτό το πράγμα! Η συζήτηση είναι να δίνονται παιδιά σε ομόφυλα ζευγάρια όπως δίνονται και σε ετερόφυλα ή κι ακόμα πιο εύκολα, όχι τι θα κάνουμε στην ανάγκη! Για τον κανόνα μιλάμε, όχι για τις εξαιρέσεις!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαίρομαι που συμφωνούμε κάπου! :P Μα δεν φτάσαμε εκεί και δεν μιλάμε γι'αυτό το πράγμα! Η συζήτηση είναι να δίνονται παιδιά σε ομόφυλα ζευγάρια όπως δίνονται και σε ετερόφυλα ή κι ακόμα πιο εύκολα

Η μεταξυ μας συζητηση εχει αλλο θεμα.

Δημοσ.

Η μεταξυ μας συζητηση εχει αλλο θεμα.

Το οποίο νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει και θα αρχίσουμε να κουράζουμε τους υπόλοιπους, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει! :)

Δημοσ.

Το οποίο νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει και θα αρχίσουμε να κουράζουμε τους υπόλοιπους, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει! :)

Πραγματι, οσο το συντηρεις ή το μεταβαλλεις αυτο συμβαινει.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματι, οσο το συντηρεις ή το μεταβαλλεις αυτο συμβαινει.

Δεν το συντηρώ ούτε το μεταβάλω. Είπα αυτό που πιστεύω κάμποσες φορές, εσύ επιμένεις να ρωτάς ξανά τα ίδια!

Δημοσ.

Δεν το συντηρώ ούτε το μεταβάλω. Είπα αυτό που πιστεύω κάμποσες φορές, εσύ επιμένεις να ρωτάς ξανά τα ίδια!

Αντε παλι... Αφου το εχεις παραδεχτει. Εγω ειπα κατι κι εσυ συνεχως το quotαρεις για να πεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Αντε παλι... Αφου το εχεις παραδεχτει. Εγω ειπα κατι κι εσυ συνεχως το quotαρεις για να πεις κατι αλλο.

Tι έχω παραδεχτεί και τι άλλο λέω;!

Δημοσ.

Tι έχω παραδεχτεί και τι άλλο λέω;!

Ξεχνας τοσο ευκολα φιλε μου? Κανε μια αναδρομη και διαβασε τα μεταξυ μας μηνυματα σε αυτο το θρεντ.

Και ενα ερωτημα, γιατι εκανες like στο προπροηγουμενο(1624) μηνυμα μου?

Δημοσ.

Ξεχνας τοσο ευκολα φιλε μου? Κανε μια αναδρομη και διαβασε τα μεταξυ μας μηνυματα σε αυτο το θρεντ.

Και ενα ερωτημα, γιατι εκανες like στο προπροηγουμενο(1624) μηνυμα μου?

Τα θυμάμαι τα μηνύματα. Τέλος πάντων, δεν θα γράψω ξανά τα ίδια. Με ρώτησες κάποια πράγματα και απάντησα. Ήθελα να κάνω like! :D

Δημοσ.

Τα θυμάμαι τα μηνύματα. Τέλος πάντων, δεν θα γράψω ξανά τα ίδια. Με ρώτησες κάποια πράγματα και απάντησα.

Αφου τα θυμασαι λοιπον μη μου λες κινεζικα.

Δημοσ.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αλλά οκ!

Οταν διαβασεις τα μεταξυ μας μηνυματα και θυμηθεις τι ειπες, θα καταλαβεις :)

Δημοσ.

Οταν διαβασεις τα μεταξυ μας μηνυματα και θυμηθεις τι ειπες, θα καταλαβεις :)

Είπαμε ότι θυμάμαι τι είπα!

edit, σπάμε τα νεύρα του κόσμου και θα μας σβήσουν και τα μηνύματα. Νομίζω δεν έχει νόημα να λέμε πάλι τα ίδια. Απλά διαφωνούμε, δεν έγινε κάτι.

Δημοσ.

Είπαμε ότι θυμάμαι τι είπα!

edit, σπάμε τα νεύρα του κόσμου και θα μας σβήσουν και τα μηνύματα. Νομίζω δεν έχει νόημα να λέμε πάλι τα ίδια. Απλά διαφωνούμε, δεν έγινε κάτι.

Αφου θυμασαι τι ειπες φιλε γιατι γραφεις κινεζικα? Μολις σε αυτη τη σελιδα πανω πανω λες οτι χαιρεσαι που συμφωνουμε σε κατι.

Διαβασε τα μηνυματα μας για να θυμηθεις πως ΑΛΛΟ ελεγες εσυ, ΑΛΛΟ εγω.

Δημοσ.

Αφου θυμασαι τι ειπες φιλε γιατι γραφεις κινεζικα? Μολις σε αυτη τη σελιδα πανω πανω λες οτι χαιρεσαι που συμφωνουμε σε κατι.

Διαβασε τα μηνυματα μας για να θυμηθεις πως ΑΛΛΟ ελεγες εσυ, ΑΛΛΟ εγω.

Έχουμε ένα κοινό και μια διαφορά. Το κοινό είναι ότι και οι δύο θεωρούμε πιο σωστό και ιδανικό ας πούμε να μεγαλώνουν τα παιδιά με πατέρα και μητέρα (διαφορετικού φύλου). Η διαφορά είναι ότι εσύ λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα κάποια ορφανά ή παρατημένα παιδιά να τα δίναμε σε ομόφυλα ζευγάρια ενώ εγώ δεν συμφωνώ με αυτό. Το βλέπω πιο σωστό να δίνονται προς υιοθεσία σε ετερόφυλα ζευγάρια.

Μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο ζευγάρι (που αν οργανωθεί καλύτερα δεν θα απαιτεί τόσο χρόνο και δεν θα είναι τόσο δύσκολο πιστεύω) καλύτερα θα ήταν τα παιδιά να μένουν σε ένα σωστό ίδρυμα - οργάνωση.

Σωστά δεν τα γράφω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...