Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα καταλήγουμε ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος από μόνο του έστω και λόγω της κακής αντίληψης της κοινωνίας είναι κάτι το προβληματικό Πως τότε θέλεις σε αυτη την κατάσταση να βάλεις και ένα παιδί?

Καλά κοίτα, σε πολλές χώρες και το να γεννηθείς γυναίκα προβληματικό είναι. Τι πρέπει να γίνει; να γεννιούνται μόνο άντρες ή να αλλάξουν οι αντιλήψεις των κοινωνιών στις χώρες αυτές;

• Like 3
Δημοσ.

Άρα καταλήγουμε ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος από μόνο του έστω και λόγω της κακής αντίληψης της κοινωνίας είναι κάτι το προβληματικό Πως τότε θέλεις σε αυτη την κατάσταση να βάλεις και ένα παιδί?

Το παιδί το βάζεις σ' αυτήν την κατάσταση για να το βγάλεις απο μια άλλη που λέγεται ίδρυμα. Εχεις ιδέα απο ιδρύματα κι' απο ανατροφή παιδιών;

Απαντάται και στην φύση ένα ποσοστό ομοφυλοφιλίας, ιδίως μεταξύ των αρσενικών, περί το 10%, ανάλογο με το ποσοστό αριστερόχειρων ανθρώπων ανα τον κόσμο. Ειναι κι' αυτοί προβληματικοί κατα την γνώμη σου; Θυμίζω οτι παλιά τους τράμπούκιζαν τους ζερβοκουτάλες και τους υποχρέωναν να αλλάξουν χέρι.

Και δεν απάντησες, άμα το παιδί υιοθετούνταν απο δυο γυνάικες θα υπήρχε και πάλι το ίδιο πρόβλημα;

• Like 1
Δημοσ.

Είπα ότι το βρίσκω παράλογο, μπορεί να κάνω λάθος. Απλά αυτή είναι η γνώμη μου αυτή τη στιγμή.

Nαι, κι εγω βρισκω παραλογο να θελει κανεις να παραμενει ενα παιδι αδεσποτο και σε ιδρυμα, χωρις ονομα χωρις τιποτα, εξηγησε μου ομως για ποιο λογο το θεωρεις παραλογο. Φοβασαι οτι οι γονεις ιδιου φυλου θα "μολυνουν" το παιδι?

"Τι έχεις? Παιδί ή κορίτσι?"

Δυο παιδια, επισης 2 γαϊδούρια, ενα αλογο κι ενα κοριτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κοίτα, αν είναι αν καταστραφούν παιδιά μπορούμε να τους στειρώσουμε.  :rolleyes:

Σε πειράζω!  :mrgreen:

Είμαστε πολύ μακριά και από τη στιγμή που δεν το δικαιολογείς αλλά περιορίζεσαι στο ότι σου φαίνεται παράλογο χωρίς να το στηρίζεις σε επιχειρήματα δεν βγάζει κάπου.

Ποιος τα λέει αυτά; Όταν παντρευτεί κάποιος έναν που έχει παιδί, μπορεί να το υιοθετήσει και αυτομάτως να αποκτήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια δικαιώματα με τον φυσικό γονιό. Αυτό βέβαια στα στρέιτ ζευγάρια.

Το θεωρώ τόσο αυτονόητο που δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να το δικαιολογήσω, ειλικρινά!

Ειλικρινά; Αφενός, θέλω να διαλέξει μόνο του. Αφετέρου, άμα προτιμήσει την ομοφυλοφιλία δεν θα μου αρέσει μεν αλλά θα το αγαπάω όπως και να' χει. Το θέμα είναι να ξέρει τι του γίνεται. Ρεζίλι δεν θα με κάνει με τις ερωτικές του προτιμήσεις, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα να με κάνουν να ντραπώ.

Είναι φριχτό να προσποιείσαι οτι σ' αρέσει το αντίθετο φύλο μόνο και μόνο γιατι έτσι γουστάρουν οι γύρω σου. Ειρήσθω εν παρόδω, διάβαζα προχθές οτι έχουν μειωθεί αισθητά οι ρατσιστικές επιθέσεις σε ξένους εδώ στην Ελλάδα κι' έχουν αυξηθεί κατακόρυφα εκείνες με λόγο τον ερωτικό προσανατολισμό του θύματος. Επαιξε λέει και <<διορθωτικός βιασμός>> σαν αυτόν που κάνουν στην Ν.Αφρική σε λεσβίες τάχατες για να τις θεραπεύσουν απο την αρρώστια τους, συνήθως λίγο πριν τις σκοτώσουν οι άντρακλες.

Και δεν απάντησες, άμα το παιδί υιοθετούνταν απο δυο γυνάικες θα υπήρχε και πάλι το ίδιο πρόβλημα;

Για μένα θα υπήρχε πάλι το ίδιο πρόβλημα ναι. Πιστεύω ότι όσοι είναι εναντίον της υιοθεσίας ή έστω απλά σκεπτικοί δεν διαχωρίζουν τα ζευγάρια αντρών και γυναικών.

Nαι, κι εγω βρισκω παραλογο να θελει κανεις να παραμενει ενα παιδι αδεσποτο και σε ιδρυμα, χωρις ονομα χωρις τιποτα, εξηγησε μου ομως για ποιο λογο το θεωρεις παραλογο. Φοβασαι οτι οι γονεις ιδιου φυλου θα "μολυνουν" το παιδι?

Δυο παιδια, επισης 2 γαϊδούρια, ενα αλογο κι ενα κοριτσι.

Την ίδια απάντηση θα γράψω που έδωσα και στον katergari...το θεωρώ τόσο αυτονόητα παράλογο που δεν χρειάζονται επιπλέον δικαιολογίες. Επιλογές (πιο «συμβατικές» ας το πούμε) υπάρχουν, οπότε γιατί να το μπλέξουμε τόσο το θέμα;

Δημοσ.

Την ίδια απάντηση θα γράψω που έδωσα και στον katergari...το θεωρώ τόσο αυτονόητα παράλογο που δεν χρειάζονται επιπλέον δικαιολογίες. Επιλογές (πιο «συμβατικές» ας το πούμε) υπάρχουν, οπότε γιατί να το μπλέξουμε τόσο το θέμα;

Επειδή τεχνηέντως αφαιρείται από το "θέμα" η ανάγκη κάποιου ανθρώπου να αποκτήσει ένα παιδί. Και πρόσεξε, όχι ενός ανθρώπου που του κ@πνισε να πάει και να κάνει ένα δικό του παιδί (ενώ μπορεί άνετα), αλλά ενός ανθρώπου που παράλληλα με το να γίνει γονιός θέλει να σώσει ένα παιδί από την ιδρυματοποίηση. 

Δημοσ.

Βρε Zio πραγματικά πότε θα μας εκφράσεις τις αμφιβολίες σου χωρίς δόγματα??? Φαίνεται σαν έλλειψη επιχειρημάτων ή απαξίωση του συνομιλητή σου...

Δημοσ.

σιγουρα θεωρω οτι δυο μητερες φουλ καλυτερος συνδυασμος γονεων απο πατερας+μητερα

καλος πατερας<κακη μητερα στανταρακι

σορρυ αλλα θεωρω στρειτ ανδρες παρα πολυ κακο κοινωνικα, οχι αυθυπαρκτα προφανως, αλλα εντος πατριαρχιας το να δινεις εξουσια ανατροφης στον πιο ευνοημενο στηλο μου φαινεται απλα πολυ ευκολα καταχρασιμο, και εκ του αποτελεσματος αποδεικνυεται οτι ειναι κιολας.

γενικα χρειαζεται ωθηση σε φεμ στοιχεια η κοινωνια και ενας υπουλος τροπος να συμβει αυτο ειναι μεσω του θεσμου ανατροφης παιδιων

Τωρα καταλαβαινεις για ποιον λογο δεν αποδεχεται ο κοσμος τα συμφωνα συμβιωσης και τις υιοθεσιες. Δωσε θαρρος στον χωριατη να σ ανεβει στο κρεβατι μου ελεγε ο μπαμπας μου.
  • Like 2
Δημοσ.

Τωρα καταλαβαινεις για ποιον λογο δεν αποδεχεται ο κοσμος τα συμφωνα συμβιωσης και τις υιοθεσιες. Δωσε θαρρος στον χωριατη να σ ανεβει στο κρεβατι μου ελεγε ο μπαμπας μου.

Είναι δυστυχώς αναπόφευκτο να πηγαίνουμε σε άκρα πριν βρούμε την ισορροπία. Αυτή τη στιγμή το πιο trendy άκρο είναι οι ακροαριστεροί/social justice warriors που έχουν γίνει πιο ρατσιστές και σεξιστές από τους συντηρητικούς που μισούν.

Δημοσ.

???? Κάτι χάνω... Κανε το κέρματα...

Δημοσ.

Βρε Zio πραγματικά πότε θα μας εκφράσεις τις αμφιβολίες σου χωρίς δόγματα??? Φαίνεται σαν έλλειψη επιχειρημάτων ή απαξίωση του συνομιλητή σου...

Δεν απαξιώνω κανέναν φίλε μου, απλά δεν συμφωνούμε σε κάτι!

Επειδή τεχνηέντως αφαιρείται από το "θέμα" η ανάγκη κάποιου ανθρώπου να αποκτήσει ένα παιδί. Και πρόσεξε, όχι ενός ανθρώπου που του κ@πνισε να πάει και να κάνει ένα δικό του παιδί (ενώ μπορεί άνετα), αλλά ενός ανθρώπου που παράλληλα με το να γίνει γονιός θέλει να σώσει ένα παιδί από την ιδρυματοποίηση. 

Απλά δεν πληροί τις προϋποθέσεις πιστεύω...(για το παιδί κυρίως). Κι εγώ μπορεί να θέλω να γίνω πιλότος αλλά αν είμαι 200 κιλά και τυφλός δεν θα με αφήσουνε!

Δημοσ.

Δεν είμαι μπαλάκι όπως λες. Έχω πατέρα και μάνα. Δεν είναι αυτοί που με γεννησαν ααα δε με νοιάζει. Όπως δε με νοιάζει που με θεωρείς "προβληματικό " και "περίεργη κατασταση"

Σκέψου όμως λίγο τα παραπάνω σε παρακαλώ.

Πολλα ανδρογυνα κανουν παιδια και ειναι ανικανα να τα μεγαλωσουν και τα παρατανε ή οχι

Επισης ειναι πιθανο καποιοι αλλοι ανθρωποι να ειναι πολυ πιο ικανοι να μεγαλωσουν αυτα τα παιδια και ειναι αξιοι συγχαρητηριων

Θεωρω οτι το να μεγαλωσει καποιος ενα παιδι σωστα ειναι παρα πολυ δυσκολο

Επισης θεωρω οτι ενα ζευγαρι ανδρων ή γυναικων ειναι πολυ πιο δυσκολο να το κανει αυτο ειτε λογω της κοινωνιας ειτε λογω ελλειψης των ρολων πατερα μητερας που δεν ειναι δυνατο να παιξουν

Πρωτα πιστευω οτι πρεπει να προστατεψουμε τα παιδια αυτα ,τα οποια ηδη εχουν προβλημα.  και το κρατος να τα δινει σε οσο το δυνατο πιο φυσιολογικες οικογενειες με πολυ αυστηρα κριτηρια

(ξερω ανδρογυνα που πηραν παιδια και πραγματικα υο θεωρω εγκλημα που τους τα εδωσαν)

• Like 4
Δημοσ.

...το θεωρώ τόσο αυτονόητα παράλογο που δεν χρειάζονται επιπλέον δικαιολογίες.;

Δεν ζητησα δικαιολογιες, απλα να μου εξηγησεις γιατι δυο ατομα του ιδιου φυλλου δεν κανουν για γονεις, οταν δεν υπαρχουν του αντιθετου φιλου.

Επιλογές (πιο «συμβατικές» ας το πούμε) υπάρχουν, οπότε γιατί να το μπλέξουμε τόσο το θέμα

Aν υπαρχουν τοτε γιατι τοσα πολλα παιδια παραμενουν στα ιδρυματα?

Δημοσ.

Δεν ζητησα δικαιολογιες, απλα να μου εξηγησεις γιατι δυο ατομα του ιδιου φυλλου δεν κανουν για γονεις, οταν δεν υπαρχουν του αντιθετου φιλου.

Aν υπαρχουν τοτε γιατι τοσα πολλα παιδια παραμενουν στα ιδρυματα?

Γιατί κατά τη γνώμη μου πρέπει το παιδί να μεγαλώσει με μητέρα και πατέρα. Με αρσενικό και θηλυκό.

Για το δεύτερο που ρωτάς πιστεύω ότι ίσως κολλάει στη γραφειοκρατία και στα αυστηρά κριτήρια.

Δημοσ.

Γιατί κατά τη γνώμη μου πρέπει το παιδί να μεγαλώσει με μητέρα και πατέρα. Με αρσενικό και θηλυκό.

Την ιδια γνωμη εχω κι εγω και η συντριπτικη πλειοψηφια. Δεν ετεθη ομως ετσι το θεμα.

Ξερεις τη παροιμια 'απ το ολοτελα καλη ειν κι η παναγιωταινα'?

Για το δεύτερο που ρωτάς πιστεύω ότι ίσως κολλάει στη γραφειοκρατία και στα αυστηρά κριτήρια.

Αν οντως υπαρχει γραφειοκρατια και αυστηρα κριτηρια τοτε oι gay αποκλειονται by default, oποτε τι συζηταμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...