zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Με μπέρδεψες. Δεν ξέρεις (για παράδειγμα) ότι οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος και να μεγαλώσει το παιδί με τη σύντροφό της; Αυτές οι δύο θα έπρεπε να μπορούν να έχουν τα ίδια δικαιώματα/υποχρεώσεις απέναντι στο παιδί; Είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αν μπορούσαμε να το ελέγξουμε θα έλεγα όχι. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με προβληματικά ετερόφυλα ζευγάρια, πάλι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Η υιοθεσία όμως είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί.
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αλλα δικαιωματα εχει ο φυσικος γονιος και αλλα ο οποιοσδηποτε αλλος θετος Το παιδι δεν ειναι μπαλακι να το πεταμε απο δω κι απο κει αναλογο το ποιος συντροφος μας γουσταρει την καθε στιγμη Υπευθυνοι για το καθε παιδι ειναι οι φυσικοι του γονεις Ολα τα αλλα ειναι πειραματισμοι και καταστασεις περιεργες και προβληματικες εν τη γενεσει
katergaris79 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Αν μπορούσαμε να το ελέγξουμε θα έλεγα όχι. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και με προβληματικά ετερόφυλα ζευγάρια, πάλι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Η υιοθεσία όμως είναι κάτι που μπορεί να ελεγχθεί. Καλά κοίτα, αν είναι αν καταστραφούν παιδιά μπορούμε να τους στειρώσουμε. Σε πειράζω! Είμαστε πολύ μακριά και από τη στιγμή που δεν το δικαιολογείς αλλά περιορίζεσαι στο ότι σου φαίνεται παράλογο χωρίς να το στηρίζεις σε επιχειρήματα δεν βγάζει κάπου. Αλλα δικαιωματα εχει ο φυσικος γονιος και αλλα ο οποιοσδηποτε αλλος θετος Το παιδι δεν ειναι μπαλακι να το πεταμε απο δω κι απο κει αναλογο το ποιος συντροφος μας γουσταρει την καθε στιγμη Υπευθυνοι για το καθε παιδι ειναι οι φυσικοι του γονεις Ολα τα αλλα ειναι πειραματισμοι και καταστασεις περιεργες και προβληματικες εν τη γενεσει Ποιος τα λέει αυτά; Όταν παντρευτεί κάποιος έναν που έχει παιδί, μπορεί να το υιοθετήσει και αυτομάτως να αποκτήσει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια δικαιώματα με τον φυσικό γονιό. Αυτό βέβαια στα στρέιτ ζευγάρια. 1
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ok θα παντρευτουν 2 αντρες θα παρουν και ενα παιδι που το εχουν κανει καποιοι αλλοι ...... Ολα καλα
katergaris79 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ok θα παντρευτουν 2 αντρες θα παρουν και ενα παιδι που το εχουν κανει καποιοι αλλοι ...... Ολα καλα Ναι, κάποιοι άλλοι που δυστυχώς για το παιδί, είτε δεν είναι πια στη ζωή είτε δεν είναι ικανοί να το μεγαλώσουν και τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια. Θες να το πιάσουμε από την αρχή; αν ναι περιμένω μιαν απάντηση εδώ
φιρίκι Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ok θα παντρευτουν 2 αντρες θα παρουν και ενα παιδι που το εχουν κανει και το παράτησαν καποιοι αλλοι ...... Ολα καλα Η προσθήκη μου με έντονα γράμματα. Εάν ήταν δυο γυναίκες δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Γουστάρουμε λίγο λεσβιασμό εμείς τ' αγόρια. 1
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να επιλέξεις το παιδί σου να είναι γκει ή όχι τι θα επελεγες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να επιλέξεις το παιδί σου να είναι γκει ή όχι τι θα επελεγες? Μόνο για να το γλυτώσω από τα βάσανα, το δούλεμα κτλπ κτλπ, αλλιώς δεν θα με πείραζε... Κοινώς για να το προστατεύσω από τους μλκες... Είναι να αναρωτιέσαι πως αυτοί που πιστεύουν ότι είναι "επιλογή", θεωρούν ότι κάποιος είναι ΤΟΣΟ μαζόχα που θα διάλεγε να τραβάει όλα αυτά μόνο και μόνο για να "είναι gay"... 2
katergaris79 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να επιλέξεις το παιδί σου να είναι γκει ή όχι τι θα επελεγες? Πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα θα σου έλεγα στρέιτ μόνο και μόνο για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνον/εκείνη σε σχέση με τους γύρω του. Τώρα πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουν οι γύρω του (όσοι δεν έχουν αλλάξει anyway). Είναι σα να μου λες αν ήθελα να είναι αγόρι ή κορίτσι. Ό,τι προκύψει θα σου έλεγα πια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Είναι σα να μου λες αν ήθελα να είναι αγόρι ή κορίτσι. Ό,τι προκύψει θα σου έλεγα πια. HA! Μην το λες έτσι, παλιότερα πάρα πολλοί θα προτιμούσαν αγόρι αν δινόταν τέτοια επιλογή... "Τι έχεις? Παιδί ή κορίτσι?" 2
katergaris79 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 HA! Μην το λες έτσι, παλιότερα πάρα πολλοί θα προτιμούσαν αγόρι αν δινόταν τέτοια επιλογή... "Τι έχεις? Παιδί ή κορίτσι?" Γι' αυτό λέω ότι μια γαμωπρόοδο την έχουμε κάνει ως κοινωνία.
φιρίκι Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να επιλέξεις το παιδί σου να είναι γκει ή όχι τι θα επελεγες? Ειλικρινά; Αφενός, θέλω να διαλέξει μόνο του. Αφετέρου, άμα προτιμήσει την ομοφυλοφιλία δεν θα μου αρέσει μεν αλλά θα το αγαπάω όπως και να' χει. Το θέμα είναι να ξέρει τι του γίνεται. Ρεζίλι δεν θα με κάνει με τις ερωτικές του προτιμήσεις, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα να με κάνουν να ντραπώ. Είναι φριχτό να προσποιείσαι οτι σ' αρέσει το αντίθετο φύλο μόνο και μόνο γιατι έτσι γουστάρουν οι γύρω σου. Ειρήσθω εν παρόδω, διάβαζα προχθές οτι έχουν μειωθεί αισθητά οι ρατσιστικές επιθέσεις σε ξένους εδώ στην Ελλάδα κι' έχουν αυξηθεί κατακόρυφα εκείνες με λόγο τον ερωτικό προσανατολισμό του θύματος. Επαιξε λέει και <<διορθωτικός βιασμός>> σαν αυτόν που κάνουν στην Ν.Αφρική σε λεσβίες τάχατες για να τις θεραπεύσουν απο την αρρώστια τους, συνήθως λίγο πριν τις σκοτώσουν οι άντρακλες. Και δεν απάντησες, άμα το παιδί υιοθετούνταν απο δυο γυνάικες θα υπήρχε και πάλι το ίδιο πρόβλημα;
SlickNick Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αν μπορούσες να επιλέξεις το παιδί σου να είναι γκει ή όχι τι θα επελεγες? Στρέιτ χαλαρά! Δε θα ήθελα το παιδί μου να ανήκει σε οποιαδήποτε κατηγορία θα κάνει τη ζωή του πιο πολύπλοκη απ' ότι χρειάζεται. Από εκεί και πέρα αν βγει το παιδί μου γκέι δεν έχω πρόβλημα.
testtesttest Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αλλα δικαιωματα εχει ο φυσικος γονιος και αλλα ο οποιοσδηποτε αλλος θετος Το παιδι δεν ειναι μπαλακι να το πεταμε απο δω κι απο κει αναλογο το ποιος συντροφος μας γουσταρει την καθε στιγμη Υπευθυνοι για το καθε παιδι ειναι οι φυσικοι του γονεις Ολα τα αλλα ειναι πειραματισμοι και καταστασεις περιεργες και προβληματικες εν τη γενεσει Η φυσική μου μητέρα είναι από τη Ρουμανία. Δεν είχε χρήματα για να με μεγαλώσει και με ανέθεσε σε ένα ίδρυμα κατευθείαν μετά τη γέννα. Οι γονείς μου με υιοθετησαν 6 μήνες μετά και με πήραν στην χώρα τους την Ελλάδα. Δεν γνώρισα άλλη πατρίδα από την Ελλάδα. Δε γνώρισα άλλη μάνα από τη μάνα μου και άλλον πατέρα από τον πατέρα μου κι ας μην έχω ούτε ένα γονίδιο τους. Ήταν και είναι οι γονείς μου στα πάντα, στις πρώτες επιτυχίες και στις αποτυχίες , όταν πέρασα στη σχολή , όταν βρήκα την πρώτη μου δουλειά και όταν στάθηκε μόνος μου στον κόσμο. Έχω τη διεύθυνση της φυσικής μου μητέρας από το ορφανοτροφειο. Η μάνα μου μου είπε από την πρώτη στιγμή ότι οπότε θέλω θα πάμε να τη γνωρίσω. Δεν το θέλησα ποτέ. Δεν κρατάω κακία, απλά αυτός ο άνθρωπος δεν μου είναι κάτι. Δεν είμαι μπαλάκι όπως λες. Έχω πατέρα και μάνα. Δεν είναι αυτοί που με γεννησαν ααα δε με νοιάζει. Όπως δε με νοιάζει που με θεωρείς "προβληματικό " και "περίεργη κατασταση" Σκέψου όμως λίγο τα παραπάνω σε παρακαλώ. 2
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Άρα καταλήγουμε ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος από μόνο του έστω και λόγω της κακής αντίληψης της κοινωνίας είναι κάτι το προβληματικό Πως τότε θέλεις σε αυτη την κατάσταση να βάλεις και ένα παιδί? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις