Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απάντησα φίλε μου! Όπως το θέτεις εσύ καλύτερα να μείνει σε ένα σωστό ίδρυμα για μένα.

Μα δε ρωτησα εσενα βρε φιλε, ειπες να ρωτησουμε 10 ατομα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δε ρωτησα εσενα βρε φιλε, ειπες να ρωτησουμε 10 ατομα.

Oκ μπερδεύτηκα με την παράθεση. Ρώτα και κόσμο έξω όμως, φίλους, γνωστούς κλπ.

Δημοσ.

Oκ μπερδεύτηκα με την παράθεση. Ρώτα και κόσμο έξω όμως, φίλους, γνωστούς κλπ.

Εγω ξερω τι θα απαντησουν, οπως ειπα οι ομοφοβικοι ειναι λιγοι σε καθε κοινωνια.

Δημοσ.

Εγω ξερω τι θα απαντησουν, οπως ειπα οι ομοφοβικοι ειναι λιγοι σε καθε κοινωνια.

Εκτός που όπως είπα δεν αναγνωρίζω τον όρο αυτό, μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα που μπορεί να είναι αντίθετοι άνθρωποι που δεν έχουν κάτι με τους ομοφυλόφιλους αλλά ακόμα και ομοφυλόφιλοι!

Δημοσ.

Εκτός που όπως είπα δεν αναγνωρίζω τον όρο αυτό, μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα που μπορεί να είναι αντίθετοι άνθρωποι που δεν έχουν κάτι με τους ομοφυλόφιλους αλλά ακόμα και ομοφυλόφιλοι!

Φίλε zio, μην μπερδεύεις την επιφύλαξη σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, με την ταύτιση στην άποψη σου...

Δημοσ.

Φίλε zio, μην μπερδεύεις την επιφύλαξη σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, με την ταύτιση στην άποψη σου...

Εννοείς ότι πολλοί είναι απλά επιφυλακτικοί και όχι ξεκάθαρα κατά; Ακόμα κι έτσι πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από κατά μέχρι επιφυλακτικοί.

Δημοσ.

Εννοείς ότι πολλοί είναι απλά επιφυλακτικοί και όχι ξεκάθαρα κατά; Ακόμα κι έτσι πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από κατά μέχρι επιφυλακτικοί.

Θέλω να πω ότι ΟΛΟΙ οι νοήμονες άνθρωποι μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουν γονείς είναι επιφυλακτικοί ως προς την δυνατότητα τους να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους... Ακόμα και οι γονείς τους σκέφτονται αν τα παιδιά τους είναι ικανά να γίνουν γονείς...

Είναι λογικό...

Παράλογο είναι να μην επιτρέπεις σε κάποιον επειδή έτσι πιστεύεις εσύ, να το ζήσει... Δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις κανέναν με βάση την σεξουαλική του ζωή και να του ακρωτηριάζεις δικαιώματα...

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ, αν και δε θεωρώ συγκεκριμένα την αναδοχή «δικαίωμα», όχι τουλάχιστον με την κλασική έννοια του όρου, αλλά ευθύνη.

Πιθανότατα όμως δεν στέκεσαι μόνο εκεί όταν αναφέρεις δικαιώματα.

Γενικώς, άλλο η επιφύλαξη, ακόμα και αν αυτή δεν είναι δικαιολογημένη (ελλείψη π.χ. τεκμηριωμένης άποψης) και άλλο η κρίση βάσει μόνο και μόνο του σεξουαλικού προσανατολισμού. Εκεί λίγο κάτι δεν πάει καλά. 

(εκτός βέβαια αν μιλάμε για... επιφυλάξεις που μπορούν να αποβούν επικίνδυνες για το άτομο, ξέρετε, κάτι εμβόλια και κάτι ιατρικές που μας έχουν καραφλιάσει όλους τελευταία :P)

• Like 3
Δημοσ.

Θα δείξει. Την πρόοδο όπως είπα δεν βλέπω αλλά οκ :)

Και μόνο ότι έχει τεθεί το θέμα και συζητιέται ενώ ήδη έχει ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης εσένα δε σου δείχνει πρόοδο; τις ίδιες απόψεις είχε η "κοινή γνώμη" 20 χρόνια πριν που η μόνη εικόνα του gay για μερικούς ήταν ο Γιάννης από τους Απαράδεκτους;

• Like 1
Δημοσ.

μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα που μπορεί να είναι αντίθετοι άνθρωποι που δεν έχουν κάτι με τους ομοφυλόφιλους αλλά ακόμα και ομοφυλόφιλοι!

Αντιθετοι σε σημειο να προτιμουν να παραμενει το ποαιδι ορφανο και στο ιδρυμα γιατι να ειναι?

Δωσε καποιους λογους.

Δημοσ.

Το βάζω γιατι κολλάει με το θέμα της υιοθεσίας που συζητάμε εδώ εσχάτως μπας και γελάσουμε λίγο. Ωραίος ο τύπος λέμε, χτυπιέμαι χάμω απο τα γέλια :devil:

post-373630-0-46756500-1461318605_thumb.jpg

Δημοσ.

Και μόνο ότι έχει τεθεί το θέμα και συζητιέται ενώ ήδη έχει ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης εσένα δε σου δείχνει πρόοδο; τις ίδιες απόψεις είχε η "κοινή γνώμη" 20 χρόνια πριν που η μόνη εικόνα του gay για μερικούς ήταν ο Γιάννης από τους Απαράδεκτους;

Είναι καθαρά προσωπική άποψη αλλά όχι, δεν το θεωρώ πρόοδο να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες.

Αντιθετοι σε σημειο να προτιμουν να παραμενει το ποαιδι ορφανο και στο ιδρυμα γιατι να ειναι?

Δωσε καποιους λογους.

Είπα ότι το βρίσκω παράλογο, μπορεί να κάνω λάθος. Απλά αυτή είναι η γνώμη μου αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Είναι καθαρά προσωπική άποψη αλλά όχι, δεν το θεωρώ πρόοδο να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες.

Α, οκ, δική μου παρανόηση. Επομένως βλέπεις ότι κάτι αλλάζει αλλά από τη δική σου οπτική προς το χειρότερο.

Fair enough. 

Δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες που μεγαλώνουν ήδη ένα παιδί από κοινού, να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα/υποχρεώσεις απέναντι στο παιδί ή ούτε αυτό είναι σωστό;

Δημοσ.

Α, οκ, δική μου παρανόηση. Επομένως βλέπεις ότι κάτι αλλάζει αλλά από τη δική σου οπτική προς το χειρότερο.

Fair enough. 

Δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες που μεγαλώνουν ήδη ένα παιδί από κοινού, να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα/υποχρεώσεις απέναντι στο παιδί ή ούτε αυτό είναι σωστό;

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς...λέω ότι κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Τώρα αν ήδη συμβαίνει δεν το ξέρω!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρωτάς...λέω ότι κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Τώρα αν ήδη συμβαίνει δεν το ξέρω!

Με μπέρδεψες. Δεν ξέρεις (για παράδειγμα) ότι οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος και να μεγαλώσει το παιδί με τη σύντροφό της; Αυτές οι δύο θα έπρεπε να μπορούν να έχουν τα ίδια δικαιώματα/υποχρεώσεις απέναντι στο παιδί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...