Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γι'αυτό το «σχεδόν».  

Προσωπικά δεν το θεωρώ εξέλιξη το συγκεκριμένο (το να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια). Πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος.

Δημοσ.

Δεν θεωρώ ότι μόνο η κοινωνία έχει το πρόβλημα (αν και είπαμε ότι δεν έχει σημασία τι θεωρώ εγώ κι εσύ, αλλά κουβέντα κάνουμε... :) ).

Μα κάτσε όμως, αν "συμφωνήσουμε" ότι το μόνο πρόβλημα που θα έχει ένα παιδί σε μια τέτοια οικογένεια, είναι η αντιμετώπιση που θα έχει από τους γύρω του, οι γύρω του πρέπει να αλλάξουν όχι η οικογένεια. Εκτός αν ξέρει κάποιος κάποιο άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στα παιδιά αυτά και δε μας το λένε οι έρευνες χρόνων. Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο δεδομένο καλό θα είναι να "πέσει" στην κουβέντα, αλλιώς αερολογούμε.

Δημοσ.

Μα κάτσε όμως, αν "συμφωνήσουμε" ότι το μόνο πρόβλημα που θα έχει ένα παιδί σε μια τέτοια οικογένεια, είναι η αντιμετώπιση που θα έχει από τους γύρω του, οι γύρω του πρέπει να αλλάξουν όχι η οικογένεια. Εκτός αν ξέρει κάποιος κάποιο άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στα παιδιά αυτά και δε μας το λένε οι έρευνες χρόνων. Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο δεδομένο καλό θα είναι να "πέσει" στην κουβέντα, αλλιώς αερολογούμε.

Όχι δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου, αλλά δε μου λες και ποιο είναι τελικά το θέμα...

Προσωπικά; Ότι το βρίσκω παράλογο. Τώρα έρευνες κλπ δε μου λένε κάτι.

Δημοσ.

Και το πρώτο βιντεάκι της καμπάνιας για την καταπολέμιση των διακρίσεων στη βάση σεξουαλικού προσανατολισμού κ ταυτότητας φύλου.Θα αρχίσει σύντομα να προβάλεται κ στα mainstream media της Ελλάδας.Μπράβο στους ακτιβιστές κ σε όλα τα παιδιά από την Ελλάδα που το έκαναν επιτέλους πραγματικότητα.

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο της 1ης Πανελλήνιας Εμβέλειας Καμπάνιας για την καταπολέμηση των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου.  Στόχος της Καμπάνιας «ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» είναι να εξοικειώσει την κοινή γνώμη με την έννοια της συντροφικότητας μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, καθώς και να επικοινωνήσει στην ελληνική κοινωνία τα συναισθήματα αγάπης και έρωτα, την ανάγκη για αποδοχή από την οικογένεια και τους φίλους και τα χαρακτηριστικά της προοπτικής και της διάρκειας μίας σχέσης που είναι κοινά σε όλα τα ζευγάρια, ετερόφυλα και ομόφυλα. Αυτή άλλωστε, είναι εδώ και δεκαετίες μία πραγματικότητα για πολλά ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας.

Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και αντίστοιχο γυναικείο βίντεο.  

Αρμόδιοι φορείς υλοποίησης του έργου είναι η ΟΛΚΕ – Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας και οι οργανώσεις Θετική Φωνή (Positive Voice)Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας ΑθήναςκαιThessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης. Το έργο υλοποιείται με την υποστήριξη και την χρηματοδότηση της οργάνωσης αλληλεγγύη – SolidarityNow.

Δημοσ.

Προσωπικά; Ότι το βρίσκω παράλογο. Τώρα έρευνες κλπ δε μου λένε κάτι.

Tα αγαπημένα μου ποστ,για κάθε θέμα.

"δεν με νοιαζουν ερευνες κ αποδείξεις,εγώ θα πιστεύω ο,τι θέλω.".

<3

:wub:

• Like 4
Δημοσ.

Tα αγαπημένα μου ποστ,για κάθε θέμα.

"δεν με νοιαζουν ερευνες κ αποδείξεις,εγώ θα πιστεύω ο,τι θέλω.".

<3

:wub:

Δεν μπορώ να θεωρώ κάτι παράλογο; Δεν βρίσκω καν το λόγο να γίνει έρευνα για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουμε περίπλοκα για να δικαιολογησουμε περίεργες συμπεριφορές. Το φυσιολογικό είναι η ένωση αρσενικού θηλυκού για τη δημιουργία οικογένειας με πατέρα μητέρα παιδί. Κάθετι διαφορετικό είναι κάτι το ιδιαίτερο που δικαιολογημενα προκαλεί αντίδραση από την κοινωνία. Θα θεωρήσω κακό το να με σχολιάσουν ή θα απαιτησω να αλλάξει όλη η κοινωνία ώστε να δεχτεί αυτό που κάνω για να νομιμοποιησω την περίεργη συμπεριφορά μου? Δε γίνεται να τα θέλουμε όλα δικά μας. Αν είσαι κατά της ένωσης των ατόμων διαφορετικού φύλου θα πρέπει να δεχτείς ότι αυτό συνεπάγεται τη φυσιολογική μη δημιουργία απογόνου

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουμε περίπλοκα για να δικαιολογησουμε περίεργες συμπεριφορές. Το φυσιολογικό είναι η ένωση αρσενικού θηλυκού για τη δημιουργία οικογένειας με πατέρα μητέρα παιδί. Κάθετι διαφορετικό είναι κάτι το ιδιαίτερο που δικαιολογημενα προκαλεί αντίδραση από την κοινωνία. Θα θεωρήσω κακό το να με σχολιάσουν ή θα απαιτησω να αλλάξει όλη η κοινωνία ώστε να δεχτεί αυτό που κάνω για να νομιμοποιησω την περίεργη συμπεριφορά μου? Δε γίνεται να τα θέλουμε όλα δικά μας. Αν είσαι κατά της ένωσης των ατόμων διαφορετικού φύλου θα πρέπει να δεχτείς ότι αυτό συνεπάγεται τη φυσιολογική μη δημιουργία απογόνου

Συμφωνώ, δεν μπορεί να τα έχουν όλοι όλα.

Δημοσ.

Ναι θα το απαιτήσεις και θα αγωνιστείς γι' αυτό :-)

Έτσι δρουν όλοι οι "περίεργοι" ανά περιόδους, και έτσι διεκδικήθηκαν πράγματα και δικαιώματα και η κοινωνία εξελίσσεται.

Βέβαια που κολλάει αυτό με την ομοφυλοφιλία την τρέχουσα περίοδο, δεν ξέρω, μια χαρά νόμιμη είναι στη χώρα μας (ακριβώς επειδή οι "περίεργοι" ομοφυλόφιλοι αγωνίστηκαν).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θα το απαιτήσεις και θα αγωνιστείς γι' αυτό :-)

Έτσι δρουν όλοι οι "περίεργοι" ανά περιόδους, και έτσι διεκδικήθηκαν πράγματα και δικαιώματα και η κοινωνία εξελίσσεται.

Βέβαια που κολλάει αυτό με την ομοφυλοφιλία την τρέχουσα περίοδο, δεν ξέρω, μια χαρά νόμιμη είναι στη χώρα μας (ακριβώς επειδή οι "περίεργοι" ομοφυλόφιλοι αγωνίστηκαν).

Για τα παιδιά είναι το θέμα, όχι για την ομοφυλοφιλία γενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά όταν ήμουν μικρούλης από 3 ως 5 ετών όταν κάτι με τρόμαζε φώναζα μαμαααααά ενώ ήταν παρόντες και οι δυο γονείς μου.Και νομίζω ότι όλοι όσοι μεγαλώσαμε με μητέρα είχαμε παρόμοια αντίδραση !Βασικά το έχω παρατηρήσει και στα σημερινά παιδιά τα δικά μου και των φίλων μου όπως και στους φίλους μου όταν ήταν μικροί!Ότι και να λέμε η μάνα είναι αναντικατάστατη!Δίνει στην κυριολεξία την ζωή της για το παιδί της!Σαν την μητρική αγάπη δεν υπάρχει πουθενά!Το μητρικό ένστικτο υπάρχει στα θηλυκά από πολύ μικρές ηλικίες!Ο κολλητός μου έχει δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι κοντά στα 11 και σουλατσάρουν όλη μέρα στο καφενείο που έχει.Όταν λοιπόν σταμάτησε ένα ζευγάρι εκεί με το μωρό τους για να φάει το κοριτσάκι του φίλου μου δεν ξεκολλούσε από το μωρό, ενώ το αγοράκι ούτε που γύρισε να το κοιτάξει.Δηλαδή θα αναιρέσουμε την φύση τώρα;Να έχουν όλα τα συνταγματικά δικαιώματα που πρέπει από την πολιτεία τα gay ζευγάρια αλλά το θέμα της υιοθεσίας δεν με βρίσκει σύμφωνο!Φυσικά και είναι η προσωπική μου άποψη αυτή εννοείτε! 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...