varkast Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Ηθελα να κανω μια ερώτηση, τις μητρικές υπάρχει οριο στα mhz τις ram που χρησιμοποιουμε ;;; Μπορει να ειναι κ χαζη η ερωτηση μου, αλλα εχω φαει σκάλωμα :/
Jason 93 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι υπαρχει οριο αναλογα με το ποσο παλια και τι τεχνολιας ειναι.
varkast Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι υπαρχει οριο αναλογα με το ποσο παλια και τι τεχνολιας ειναι. συνολικό οριο mhz στις ram έχουμε; πχ να πουμε οτι η Α μητρική σηκώνει μέχρι 4gb ram και μέχρι 1800 mhz ( όταν λέω 1800 mhz εννοώ να προσθεσουμε ολα τα mzh απο τις ram, το παράδειγμα που έθεσα ειναι τυχαίο )
Jason 93 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για την ακριβια ο περιρισμος που υπαρχει ειναι στην καθε υποδοχη. Αν η μητρικη εχει δυο υποδοχες και το μεγιστο που μπορει να παρει η καθε υποδοχη ειναι 4gb τοτε λεμε οτι η μητρικη δεχεται μεχρι 8gb. Ετσι γινεται και με την συχνοτητα απλα στη συχνοτητα η ονομαστικη τιμη δεν αθριζεται, παει ανα υποδοχη για λογους ευκολιας. πχ. μια μητρικη που δεχεται εως 16gb στα 1600Μhz σημαινει οτι δεχεται συνολικα 16gb (8+8 π.χ.) με την καθε μημη να τρεχει στα 1600Mhz
rfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Παιζει ρολο και ο cpu τι memory controller υποστηριζει.
conkal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 τι διαβαζουν τα ματακια μου .... ρε φιλε ειναι δυνατον να προσθετεις MHZ ? δηλαδη αν ειχες δυο αυτοκινητα να τρεχουν με 100 θα μπορουσες να κανεις μια σουρεαλιστικη προσθεση τους και να εχεις ενα που να πηγαινει διακοσια ?/ !?!?!??! Σοβαρα τωρα , καθε συνδιασμος μητρικης επεξεργαστη εχει ενα ανω οριο ταχυτητας [χωρις oc ]και ενα ανω οριο μεγεθους που υποστηριζουν. Πηγαινε στo site της εταιριας της μητρικης και του επεξεργαστη σου και δες μεχρι τι ταχυτητας μνημες μπορεις να παρεις και μεχρι τι μεγεθος υποστηριζει η μητρικης σου
varkast Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 τι διαβαζουν τα ματακια μου .... ρε φιλε ειναι δυνατον να προσθετεις MHZ ? δηλαδη αν ειχες δυο αυτοκινητα να τρεχουν με 100 θα μπορουσες να κανεις μια σουρεαλιστικη προσθεση τους και να εχεις ενα που να πηγαινει διακοσια ?/ !?!?!??! Σοβαρα τωρα , καθε συνδιασμος μητρικης επεξεργαστη εχει ενα ανω οριο ταχυτητας [χωρις oc ]και ενα ανω οριο μεγεθους που υποστηριζουν. Πηγαινε στo site της εταιριας της μητρικης και του επεξεργαστη σου και δες μεχρι τι ταχυτητας μνημες μπορεις να παρεις και μεχρι τι μεγεθος υποστηριζει η μητρικης σου δικιο εχεισ φιλε... κ εγω το ακουσα απο αλλου κ γι αυτο ειπα να ρωτήσω εδω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα