triastros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με μία gt545,χωρίς να την έχω πειράξει βέβαια.Τελικά μάλλον απότι μουπαν στον Κωτσόβολο( ναι από εκεί αγοράστηκε δυστυχώς το pc ) υπήρχε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.Οπότε μάλλον εκεί εντοπίζεται και το δικό σου πρόβλημα.
InTheEnd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχεις πει αν έχεις βάλεις και ποιές ψύκτρες στις VRAM. Έχω βάλει την Accelero την ψύκτρα δεν ξέρω τώρα αν έχει ψύκτρες για τις VRAM.. τι κάνω τώρα παίδες?
Apoll Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Βγάζεις την ψύκτρα και κοιτάς αν οι VRM έχουν ψύκτρες. Αν όχι, αγοράζεις συμβατές με το cooler που έχεις βάλει, τις βάζεις και μετά από πάνω την ψύκτρα πάλι.
InTheEnd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά δεν έχω γνώσεις και δεν θέλω να πειράξω έτσι την Κάρτα...
Ailuros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά δεν έχω γνώσεις και δεν θέλω να πειράξω έτσι την Κάρτα... Τώρα που ξαναδιάβασα την αρχική σου συμμετοχή, την πρώτη επέμβαση/αλλαγή ψύκτρας την έκανες εσύ ή κάποιος άλλος;
InTheEnd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το παιδί που μου πούλησε την κάρτα ήξερε πολύ καλά από αυτά μου έβαλε παστούλα μου την καθάρησε γιαυτό απορώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα