Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασε ο καιρός να αλλάξω κινητό, όπως κάνω κάθε δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Galaxy S Advance, από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος λόγω πολλών κολλημάτων ακόμα και με την 2.3 που του έκανα downgrade για να είναι λειτουργικό. Συν το γεγονός ότι τα ανταλλακτικά του είναι πανάκριβα. Για οθόνη που έσπασε μου ζήτησαν 150 ευρώ. Με δεδομένο ότι θα αγοράσω τρεις ίδιες συσκευές, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κόστος. Όσο το δυνατόν φτηνότερα.

Τα κριτήριά μου είναι τα εξής με τη σειρά προτεραιότητας που τα γράφω

:

1) Χαμηλό SAR (είναι και ο λόγος που αγοράζω Samsung), γιατί λόγω δουλειάς μιλάμε περισσότερες από 3 ώρες την ημέρα + τις διπλάσιες σε βιντεοκλήσεις μέσω viber και Skype (wifi/3g).

2) Να έχει καλή μπροστινή κάμερα η οποία να υποστηρίζει τις βιντεοκλήσεις με τις συγκεκριμένες εφαρμογές.

3) Να έχει σχετικά μεγάλη μπαταρία, δηλαδή να βγάζει την ημέρα και ram τουλάχιστον 1gb.

4) Να έχει καλό δέκτη GPS.

5) Να είναι μεγαλύτερο από 4 ίντσες.

6) Αν γίνεται, να είναι με καθαρό android για να παίρνει αναβαθμίσεις χωρίς να περιμένω την κάθε Samsung.

Δεν χρησιμοποιώ / δεν έχω πιστωτική ή prepaid, και θέλω η αγορά να γίνει από Ελλάδα για λόγους εγγύησης (επαγγελματική, σχεδόν συνεχής χρήση) και τελωνείου. Επίσης, λόγω του ότι ταξιδεύω σχεδόν κάθε μήνα για Λονδίνο, μπορώ να αγοράσω από εκεί, αρκεί να υπάρχει service στην Ελλάδα. Αν μου προτείνετε κινέζικο, προτιμώ να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω και να το πάρω από μαγαζί που τα φέρνει στην Ελλάδα και τα καλύπτει από θέμα εγγύησης. 

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο που να καλύπτει αυτά που ζητάω;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έλεγα μέχρι 200 ευρώ, γιατί πρέπει να αγοράσω τρία. Το Xiaomi έχει pure android; Διαβάζω ότι δεν έχει gorilla glass, κάτι το οποίο με προβληματίζει.

Δημοσ.

Έλεγα μέχρι 200 ευρώ, γιατί πρέπει να αγοράσω τρία. Το Xiaomi έχει pure android; Διαβάζω ότι δεν έχει gorilla glass, κάτι το οποίο με προβληματίζει.

Το Xiaomi έχει MIUI, με εβδομαδιαία ενημέρωση του λειτουργικού.

Αυτό θα σε ενδιέφερε!? Lenovo A859 - Πληροφορίες - SAR (σελίδα 20)

Δημοσ.

Το Xiaomi έχει MIUI, με εβδομαδιαία ενημέρωση του λειτουργικού.

Αυτό θα σε ενδιέφερε!? Lenovo A859 - Πληροφορίες - SAR (σελίδα 20)

Ωραίο φαίνεται. Θα πάω να το δω σε κάποιο κατάστημα. Από αυτονομία;

Ερώτηση για το Xiaomi: Υπάρχει αντιπροσωπεία και service στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται. Θα πάω να το δω σε κάποιο κατάστημα. Από αυτονομία;

Ερώτηση για το Xiaomi: Υπάρχει αντιπροσωπεία και service στην Ελλάδα;

Δεν έχει πολύ μεγάλη μπαταρία ( 2.250 mAh )λογικά θα σε βγάζει μία μέρα και...

Η Xiaomi είναι φανταστική εταιρεία. Είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα και 3 παγκοσμίως σε παραγωγή κινητών. Κινητό της έχω και εγώ, ένα Xiaomi Mi3. Η έκδοση των 16GB έχει 233€ από Κίνα (εγώ έχω την 64GB έκδοση). Εδώ Ελλάδα το πουλάνε κανά κατοστάρικο περίπου πιο πολύ. Δυστυχώς επίσημη αντιπροσωπεία και service δεν υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.

Δεν έχει πολύ μεγάλη μπαταρία ( 2.250 mAh )λογικά θα σε βγάζει μία μέρα και...

Η Xiaomi είναι φανταστική εταιρεία. Είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα και 3 παγκοσμίως σε παραγωγή κινητών. Κινητό της έχω και εγώ, ένα Xiaomi Mi3. Η έκδοση των 16GB έχει 233€ από Κίνα (εγώ έχω την 64GB έκδοση). Εδώ Ελλάδα το πουλάνε κανά κατοστάρικο περίπου πιο πολύ. Δυστυχώς επίσημη αντιπροσωπεία και service δεν υπάρχει ακόμα.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς αν δεν έχει service στην Ελλάδα, δεν θα με καλύψει γιατί αν δεν έχω τηλέφωνο δεν μπορώ να δουλέψω. 

Μήπως να κοίταζα για κανένα κινητό από Ζερβουδάκη;

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς αν δεν έχει service στην Ελλάδα, δεν θα με καλύψει γιατί αν δεν έχω τηλέφωνο δεν μπορώ να δουλέψω. 

Μήπως να κοίταζα για κανένα κινητό από Ζερβουδάκη;

Δεν θα το συνιστούσα......  :unsure:

Δημοσ.

Δεν θα το συνιστούσα......  :unsure:

Σύμφωνοι, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Απλά ο ίδιος διαφημίζει την εγγύηση στα Κινέζικα που δίνει με την επωνυμία του, και έχει πιστοποιήσει τις μετρήσεις SAR. 

Μάλλον θα πάρω κάτι σε Samsung, εκτός αν δω τίποτα καλύτερο και φτηνότερο. 

Κάποια κινητά δεν υποστηρίζουν βιντεοκλήση με την μπροστινή κάμερα, είτε σε skype ή σε viber και το διαβάζω και στις κριτικές του skroutz. Αυτό πώς μπορώ να το διευκρινίζω όταν βλέπω κάποιο μοντέλο; Υποχρεωτικά google;

Δημοσ.

Αν είσαι μέχρι 200 ευρω δες το moto g 2014.

199 στα Public, 180 skroutz. Ότι καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Στα 200 αν δεν έχεις θέμα με Windows, υπάρχει το 925. Πολύ αξιόλογη επιλογή για τα χρήματα του.

Δημοσ.

Αν είσαι μέχρι 200 ευρω δες το moto g 2014.

199 στα Public, 180 skroutz. Ότι καλύτερο στα λεφτά αυτά.

Στα 200 αν δεν έχεις θέμα με Windows, υπάρχει το 925. Πολύ αξιόλογη επιλογή για τα χρήματα του.

Σε ευχαριστω. Κινητο με τοσο υψηλο sar δεν θα αγοραζα ποτε. Επισης διαβασα οτι δεν υποστηριζει βιντεοκλησεις στο viber μεσω 3g

Ναι δεν θελω wp λογω εφαρμογων android που χρηαιμοποιουμε.

Δημοσ.

ισως κατι σε tablet να σου εκανε καλητερα την δουλεια σου?

και για κινητο περνεις ενα απλο απο αυτα που η μπαταρια κραταει καμια βδομαδα...

Δημοσ.

Έχω το Asus Memopad HD 7 το οποίο είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του και με καλύπτει απόλυτα, με μπαταρία που μου βγάζει άνετα 2 μέρες.

Smartphone ψάχνω και με βλέπω δυστυχώς πάλι για Samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...