pettakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Συστημα Asus Z87 pro v edition, Intel i7 4771, 16gb Ram DdR3 1600mHz, Intel ssd 520 60Gb, win 8.1 pro Σοβαρότατο Πρόβλημα με το λειτουργικό προφανώς, δεν φορτώνει καμία συσκευή usb συμπεριλαμβανομένου του mouse Μόνο πληκτρολόγιο έχω που είναι ps2. Έκανα reset με bios default values,Στο ποσταρισμα ανάβει το λαμπάκι του, δουλεύει κανονικά. στο uefi bios, Όπως και οι άλλες συσκευές usb Όπως για παράδειγμα usb3 card reader. Μετά τίποτα δεν υπάρχουν, ούτε οι usb2 ούτε οι usb3. Τις έβγαλα όλες για να Τον ξεκινήσω, όλα κανονικά μέχρι,Ι που μπαίνει στο λειτουργικό. Δείχνει με το πληκτρολόγιο φυσιολογικό, όμως επειδή δεν έχω την ευχέρεια δεν γνωρίζω πως να δω τον device manager. Τι μπορώ να κάνω. Γράφω από ένα tablet Τώρα.
pettakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Έχω, το έβαλα πρόσφατα, γιατί δημιουργεί προβλήματα, να το απεγκατάστησω;
discoboyminimal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 μπες απο καποιον αλλο υπολογιστη και χειρισου το ποντικι μεσο teamviewer. μετα κατεβασε το usbdeview και κανε uninstall ολες τι usb συσκευες. κανε επανεκκινηση και ξανασυνδεσε μια μια τις συσκευες. ελπιζω να δουλεψει.. πηγαινε και διαχειριση συσκευων μπας και σου βγαλε κανα αλλο προβλημα. επισης δες αν εχεις κανενα usb controller να συνδεσεις πανω στο pc σου μπας και δει τιποτα απο κει... επομενη λυση για να δεις απο που προερχεται το προβλημα ειναι να τρεξεις ενα live cd και να δεις αν παιζουν εκει τα usb σου.. πιθανολογω να ειναι software το προβλημα , δηλαδη των windows. επισης δοκιμασε να κανεις και windows repair μπας και.. δεν μου ερχεται κατι αλλο...παρτα ολα με την σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα