KilliK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=OXwichuGW28 Johnny 5 meets Briareos meets οτι αλλο εχει "δανειστει" ως συνηθως ο Blomkamp απο αλλες πηγες.
voldemort Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Aπλα να περασει καποιος την ωρα του...τιποτε παραπανω.
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σκέτη απογοήτευση η ταινία... χίλιες φορές καλύτερο το Short Circuit (1986).
gdriver Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δυστυχώς άλλη μία χαμένη ευκαιρία γι'αυτόν τον σκηνοθέτη. δύο φορές προσπάθησα να το δω αλλά κοιμήθηκα και στις δύο. αυτό και το mad max από τις χειρότερες που παρακολούθησα για φέτος. για πολύ περιορισμένο ηλικιακά κοινό. χωρίς διάθεση για προσβολή σε κάποιον-α που του/της αρεσε. είναι απλώς για να περάσει η ώρα για όσους μόνο έχουν τη δύναμη να την παρακολουθήσουν μέχρι τέλος.
coffeex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το District 9 μου άρεσε και περίμενα και αυτή η ταινία να είναι στα ίδια επίπεδα αλλά το ακριβώς αντίθετο.. χάλια το μόνο καλό που είχε ήταν τα ρομπότ όπως τα είχαν φτιαγμένα κατά τα άλλα ήταν μια κάκιστη αντιγραφή της ταινίας Short Circuit.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Cool concept bad movie. Του τυπά το πραγματικό όνομα είναι όντως ninja...ποσο lol?!
NteliX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Cool concept bad movie. Του τυπά το πραγματικό όνομα είναι όντως ninja...ποσο lol?! Ναι είναι γνωστός ως ninja, αλλα κανονικό όνομα έχει.... Watkin Tudor Jones Είναι μαζί με την Yolandi Visser που κανονικά δεν είναι ηθοποιοί αλλα συγκρότημα αφρικάνικο rap-rave. Die Antwoord. 1
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αν έλειπαν 2-3 σκηνές θα μπορούσε να ήταν ταινία της Disney.
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 o νεος James Cameron, my ass. πλεον ειναι αβεβαιη η μοιρα του Aliens 2, με εναν τετοιο hack δημιουργο.
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 o νεος James Cameron, my ass. πλεον ειναι αβεβαιη η μοιρα του Aliens 2, με εναν τετοιο hack δημιουργο. Killik σου αρεσε ? 2
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 εμένα μου άρεσε. Την είδα χωρίς να ψάχνω νόημα, απλά ήθελα κάτι να ξεχαστώ και πέρασε ευχάριστα η ώρα.
hurin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Άθλιο, χωρίς αρχή μέση και τέλος. Και έβαλε λεφτά και δεν μπόρεσε να το κάνει ταινία αυτό το πράμα. Όντως έχω αρχίσει να ανησυχώ για το Aliens 2, παρόλο που είχα λατρέψει το D9 τώρα τον βλέπω σαν νέο Shiamalan....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα