giotakv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας,έχει περίπου μια βδομάδα που έβαλα το ρούτερ στην πρίζα(το είχα βγάλει περίπου 5 μέρες γιατι απουσιαζα) και το λαμπάκι του ίντερνετ ανάβει για 5 λεπτά μετά γίνεται κόκκινο και αυτομάτως κλείνει,αλλά και όταν είναι αναμμένο μου λέει περιορισμένη σύνδεση και δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.Τι να κάνω? (το έχω κανει πολλές φορές επανεκκίνηση)
navigator0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κανε ενα reser αρχικα. Η τηλεφωνια δουλευει?
giotakv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 δεν έχω συνδέσει τηλέφωνο..το ρούτερ είναι έτσι ,πώς να κάνω reset?
navigator0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απο πισω εχει μια οπη που θελει συνδετηρα ή οδοντοφλυφιδα (πρεπει να γραφει reset). Βαζεις το router να συχρονισει και μετα κρατας το κουμπακι στην οπη πατημενο για 10 δευτερα. Θα δεις να σβηνουν ολα τα λαμπακια και θα ξανασυχρονισει το router. Εχει γινει το reset πλεον.
giotakv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 έγινε,ελπίζω να το καταφέρω..σε ευχαριστώ πολύυ!!
giotakv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ..όχι,δεν ήρθε ακόμη η ώρα και θα το σκεφτώ πολύ....
giotakv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ούτε με το reset είδα διαφορά...απλά τώρα ένώ μου εμφανίζει προσβαση στο ιντερνετ..και φουλ σήμα(πριν μου έδειχνε περιορισμένη πρόσβαση), μπαινει στο γκουγκλε και μετα δεν μπαινει σε κανενα άλλο σαιτ..απφφφφ
navigator0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τα λαμπακια ειναι οκ τωρα? Αναβει το phone και το internet? Παρε και τα κεντρικα τους για να μην χανεις χρονο.
giotakv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 εε ναι απλά εχει χρέωση τέσπα, να σε ρωτήσω κατι άλλο...
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Απο πισω εχει μια οπη που θελει συνδετηρα ή οδοντοφλυφιδα (πρεπει να γραφει reset). Βαζεις το router να συχρονισει και μετα κρατας το κουμπακι στην οπη πατημενο για 10 δευτερα. Θα δεις να σβηνουν ολα τα λαμπακια και θα ξανασυχρονισει το router. Εχει γινει το reset πλεον. δεν χρειαζεται καν να συγχρονισει.με το που ξεκινησει να bootarei αμα θες μετα απο 5-6 secs το πατας και θα το κανει reset κανονικα. η οπη ειναι στο πλαι για αυτο το μοντελο αν ειναι 784. .λες και ηθελαν να την κρυψουν. ..όχι,δεν ήρθε ακόμη η ώρα και θα το σκεφτώ πολύ.... αμα δεν εχεις πληρωσει υπαρχει περιπτωση να στο κοψουν για αυτο να μην μπαινει ιντερνετ και στο τηλεφωνο να εχεις φραγη. ούτε με το reset είδα διαφορά...απλά τώρα ένώ μου εμφανίζει προσβαση στο ιντερνετ..και φουλ σήμα(πριν μου έδειχνε περιορισμένη πρόσβαση), μπαινει στο γκουγκλε και μετα δεν μπαινει σε κανενα άλλο σαιτ..απφφφφ μπες μεσα στο ρουτερ λογικα 192.168.1.254 και πηγαινε στο broadband connection και μετα internet services και πες μας τι γραφει εκει.το google λογικα το φορτωνει επειδη επισης δοκιμασε τα παρακατα.μενου εναρξη και γραψε cmd πατα enter Θα σε βγαλει σε μαυρη οθονη. εκει πατα ping 194.219.227.2 ping www.insomnia.gr ping την ip του ρουτερ πχ Ping 192.168.1.254 και πες μας τι θα βγαλει σε καθε περιπτωση.καθε φορα ενα ping θα τρεχεις οχι ολα μαζι. επισης αν δουλευει το τηλεφωνο σου και δεν εχεις ιντερνετ παρε στο support.νομιζω οτι ειναι χωρις χρεωση αν τους καλεσεις απο γραμμη δικα τους (cyta).αλλα και χρεωση να εχει δεν θα ειναι τιποτα.εναλλακτικα στειλε email να σε καλεσουν αυτοι.απο καποιο ιντερνετ κανενος φιλου.δεν ξερω αν χρειαζεται να βαλεις τα στοιχεια σου μεσα στο ρουτερ ή αν τα παιρνει μονο του ή αν παιζει με default.εχουν αναψει ολα τα λαμπακια πανω? εε ναι απλά εχει χρέωση τέσπα, να σε ρωτήσω κατι άλλο... αλλιως παρε απο κανα σταθερο φιλου.συνηθως μπαινουν απο μακρυα και στο φτιαχνουν το ρουτερ χωρις να χρειαστει κατι απο εσενα.καποιος που εχει cyta ας μας πει αν τραβαει αυτοματα τα στοιχεια ή οχι. Καλησπέρα σας,έχει περίπου μια βδομάδα που έβαλα το ρούτερ στην πρίζα(το είχα βγάλει περίπου 5 μέρες γιατι απουσιαζα) και το λαμπάκι του ίντερνετ ανάβει για 5 λεπτά μετά γίνεται κόκκινο και αυτομάτως κλείνει,αλλά και όταν είναι αναμμένο μου λέει περιορισμένη σύνδεση και δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.Τι να κάνω? (το έχω κανει πολλές φορές επανεκκίνηση) το περιορισμενη συνδεση μπορει να σημαινει δεν εχει παρει Ip το pc μπορει να σημαινει οτι απλα connected αλλα οχι connected στο internet.εκει δοκιμαζεις συνηθως να μπεις στο router για να δεις αν σε βαζει και να δεις αν εχεις παρει Ip κτλ.αλλιως μπορει να ειναι πολλα.μια λυση ειναι καi το hard reset του ρουτερ . δεν έχω συνδέσει τηλέφωνο..το ρούτερ είναι έτσι ,πώς να κάνω reset? στα περισσοτερα ρουτερ βρισκεις μια μικρη τρυπα που γραφει reset και με κατι λεπτο πχ συνδετηρα το πατας για 4-5 seconds και κανει factory defaults.τα περισσοτερα ρουτερ ετσι ειναι.χανει ολες τις ρυθμισεις ετσι Τα λαμπακια ειναι οκ τωρα? Αναβει το phone και το internet? Παρε και τα κεντρικα τους για να μην χανεις χρονο. το internet μπορει να αναψει αλλα ναμην εχει παρει Ip με το username της αλλα μια dummy για να σεταριστει ειτε αυτοματα το ιντερνετ και η τηλεφωνια με tr-069 ειτε manually απο μακρια.αν γινουν ολα αυτοματα λογικα θα εχει και ιντερνετ αλλα θα αναψει και η τηλεφωνια.αν ειναι manuall μπορει να εχει μονο το ιντερνετ αλλα οχι την τηλεφωνια.εξαρτατε τον παροχο.
giotakv Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 3 μέρες παιδεύομαι με την τεχνική υπήρεσια...εν τελει μου ειπαν οτι εχει πρόβλημα το IP.δε λαμβάνει δεδομένα..κατι τέτοιο..και με έβαλαν πΆΛΙ στην αναμονή γιατι είναι Σ/κ.
navigator0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κανονικα το φτιαχνουν απο μακρια...αν εχεις προβλημα το ρουτερ και δεν μπορει να επικοινωνησει με τα κεντρικα ειναι αλλο θεμα. Οτι σου πουν απο μεσα παντως γιατι αν δεν εστρωσε με reset μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα!
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 3 μέρες παιδεύομαι με την τεχνική υπήρεσια...εν τελει μου ειπαν οτι εχει πρόβλημα το IP.δε λαμβάνει δεδομένα..κατι τέτοιο..και με έβαλαν πΆΛΙ στην αναμονή γιατι είναι Σ/κ. λογικα ειναι sync no ip.και λογικα δεν ειναι θεμα του ρουτερ αλλα θεμα απο την πλευρα του dslam.γιατι συνηθως τα ρουτερ συνδεονται μονα τους με καποια default στοιχεια και μετα ειτε σεταρονται αυτοματα ειτε μπαινει ο παροχος.μπες μεσα στο ρουτερ και πηγιανε broadband connection και κανε ενα print screen να δουμε τι γραφει εκει.και απο λαμπακια αναβει internet και Phone?επισης σιγουρα εγινε reset?οταν πατησεςτο reset για 4-5 seconds εσβησαν ολα τα λαμπακια και ξαναναψαν?απο το support δεν σου ειπαν τιποτα για reset παλι ή να μπεις μεσα να βαλεις στοχεια? Κανονικα το φτιαχνουν απο μακρια...αν εχεις προβλημα το ρουτερ και δεν μπορει να επικοινωνησει με τα κεντρικα ειναι αλλο θεμα. Οτι σου πουν απο μεσα παντως γιατι αν δεν εστρωσε με reset μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα! thomson και να χαλασει ειναι λιγο δυσκολακι παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα