Προς το περιεχόμενο

Odin: Check OPS files!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παλιο το alcatel ΟΤ 995 το οποιο ειχα ρουταρει και ειχα περασει τα ICS

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και με παει στις ρυθμισεις και προς το τελος μου βγαζει "Unfortunately setup wizard has stopped" παταω OK ή Κλεισιμο και ξεκινανε ολες οι ρυθμισεις απο την αρχη και μετα μου το βγαζει παλι στο τελος και ξανα φτου κι απ την αρχη.. 

Πηγα για hard reset (Volume Up + Power Button) και δεν μου χε καμια επιλογη.. ουτε wipe cash ουτε recovery ουτε τιποτα παρα μονο ενα τριγωνο με ενα θαυμαστικο..

Ετσι εψαξα εψαξα κι εσκασα και βρηκα τ Odin  που δεν ηξερα καν τι ειναι βρηκα οτι ειναι συμβατη η εκδοση 4.28 αλλα οταν παταω start μου λεει "Check OPS files"

Παταω κι εγω στο γοογλε μου και το μονο που μου βγαζει ειναι τα OPS για samsung.. λες και μονο η samsung υπαρχει σ αυτο το συμπαν

Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

καλησπερα το odin ειναι μονο για συσκευες samsung.δεν θα μπορέσεις να φλασάρεις συσκευή άλλης εταιρείας.το ότι δεν μπορείς να μπεις στο bootloader μπορει να συμβαίνει επειδή με κάποιο τρόπο το έσβησες.ψαξε xda μπας και υπάρχει τίποτα

Δημοσ.

Οοοχ μην μου λες τετοια..

Ελεγε εκει που βρηκα τις οδηγιες οτι το Odin κανει και καλα για ολες τις συσκευες

Οριστε και το link:

http://www.itcse.com/2012/08/unbrick-android-phone-touchscreen/

Έγραψα κι ολας στο xda αλλα δεν απαντησε κανεις.. ειχα δει σ ενα παρομοιο θεμα που χε ενα αλλο ατομο οτι του παν οτι και καλα δν μπορει να κανει κατι.. Οταν το πηγα στ μαγαζι απ οπου το αγορασα τι στο καλο εκαναν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...