Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω συνδεδεμένη την LG 27MA43 οθόνη η οποία είναι και τηλεόραση μέσως θύρας HDMI στον υπολογιστή μου και συγκεκριμένα στην μητρική Gigabyte UD5H (Intel HD Graffics).

Γίνεται όταν βάζω ταινίες π.χ με τον VLC να δέχεται εντολές Play-Stop κτλπ από το τηλεχειριστήριο της οθόνης ? Το χειριστήριο είναι από τα κλασσικά που εκτός των άλλων έχει και εντολές Play Stop Pause FWD RWD !!

Ή έστω να μπορεί να γίνει με κάποιο άλλο πρόγραμμα ??

Δημοσ.

Για να δουλέψει τηλεχειριστήριο στα win θα πρέπει να έχεις media center ή κάποιο συμβατό τηλεχειριστήριο με ανάλογο δέκτη.

Γιατί δεν βάζεις την ταινία σε ένα στικάκι να την δεις στην lg χωρίς να δουλεύει ο υπολογιστής και να κάνει φασαρία;

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά Ευχαριστώ για την απάντηση !

Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ γιατί δεν είχα δει και το ότι έχει USB ! :Ρ Θα το δοκιμάσω, δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορεί να παίξει mkv και mp4 αρχεία ! Μόνο σε τέτοια κατεβάζω! Και από φασαρία δεν υπάρχει θέμα, δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου !!

Είναι σίγουρο ότι δεν γίνεται να το συγχρονίσω κάπως με τις εντολές που δέχεται η οθόνη από το χειριστήριο ?

Με το Media Center έχω χρόνια να ασχοληθώ, υπάρχει σαν εφαρμογή για τα 8.1 ?

Δημοσ.

Όχι. δεν μπορείς να το συγχρονίσεις με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Πάντως, η lg έχει mpeg4 αποκωδικοποιητή οπότε θα παίζει και mp4 και mkv και (κατά πάσα πιθανότητα) εξωτερικούς υπότιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...