billiboo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να αγορασω ενα smartphone μερχι το πολυ 150 ευρα.αν εχεται κατι να μου προτεινεται θα το εκτοιμουσα ιδιετερα.(δεν με απασχολη το λοιτουργικο του. και μιλαμε για καινουργιο)
michalisv Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Από Ελλάδα Zte blade vec 4g από κοσμοτε/γερμανό με 159€
billiboo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εχεις δυνατοτητα αγορας απο εξωτερικο? οχι θα προτημουσα τιποτα απο skroutz η καποιο αλλο μαγαζι
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 οχι θα προτημουσα τιποτα απο skroutz η καποιο αλλο μαγαζι Για τη χρηση το θελεις?
billiboo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Για τη χρηση το θελεις? εκτος απ τα βασικα, λιγο σερφαρισμα κυριως youtube,fb,και μουσικη αντε και κανα παιχνιδακι τιποτα το ιδιετερο δηλαδη
maddoctor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια θελω να αγορασω ενα smartphone μερχι το πολυ 150 ευρα.αν εχεται κατι να μου προτεινεται θα το εκτοιμουσα ιδιετερα.(δεν με απασχολη το λοιτουργικο του. και μιλαμε για καινουργιο) Αυτό εδώ της Lenovo θα σε ενδιέφερε!? Lenovo A536
billiboo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αυτό εδώ της Lenovo θα σε ενδιέφερε!? Lenovo A536 δεν το ηξερα αυτό το κινητό.καλούτσικο φαίνεται με μια ματιά μήπως ξέρεις πως είναι από ποιότητα κατασκευής?γτ είχα ένα Sony xperia Kai ήταν αποτυχία. επίσης εν ξερει κάποιος εν αξίζουν τα φτηνά Lumia?
maddoctor Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 δεν το ηξερα αυτό το κινητό.καλούτσικο φαίνεται με μια ματιά μήπως ξέρεις πως είναι από ποιότητα κατασκευής?γτ είχα ένα Sony xperia Kai ήταν αποτυχία. επίσης εν ξερει κάποιος εν αξίζουν τα φτηνά Lumia? Δεν τα ξέρω τα Lumia, αλλά τα LEnovo ξέρω ότι είναι καλά. Μπορείς να περάσεις μία βόλτα από το μαγαζί να το δεις. Τα έχει και στο MediaMarkt εάν δεν κάνω λάθος και στα Public.
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αξιζει το lumia 635, στα 130€https://www.skroutz.gr/s/5083670/Nokia-Lumia-635.html?from=account_notifications
michalisv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντως το zte blade vec 4g που πρότεινα έχει καλύτερη κάμερα και ανάλυση οθόνης από το Lenovo.εναλλακτικά υπάρχει και το λίγο πιο φθηνό lg l90 http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα