Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα.

Έχω σε έναν φάκελο όλη την μουσική μου. Μετά την εγκατάσταση του iTunes εξαφανίστηκαν τα αρχεία ΑΛΛΑ από οποιοδήποτε player αν βάλω στη library το path του φακέλου βρίσκει τα πάντα. Πατώντας δεξί κλικ σε κάποιο τραγούδι μέσα από το player και μετά να με πάει μέσα στον φάκελο βλέπω έναν άδειο φάκελο.

Επίσης δεξί κλικ->ιδιότητες στον φάκελο μου βγάζει κάτι kilobytes που είναι το album cover..

Πως μπορεί να έγινε αυτό και πως τα ξαναβγάζω;

Δημοσ.

Μήπως σου ζήτησε το itunes να μεταφέρει την μουσική στη δικιά του βιβλιοθήκη και του είπες ναι;

Ο συνολικός χώρος στο δίσκο μειώθηκε ή παρέμεινε όπως πριν;

Μέσα στο itunes τα βλέπεις τα τραγούδια;

Μήπως τα τραγούδια έγιναν κρυφά; Πήγαινε στις επιλογές φακέλων και τσεκάρισε την εμφάνιση των αρχείων συστήματος και επέλεξε την εμφάνιση των κρυφών αρχείων.

Δημοσ.

Τα τραγούδια φαίνονται σε όλα τα media players, δεν μειώθηκε η χωρητικότητα του δίσκου, τα τραγούδια δεν φαίνονται να είναι κρυφά! Και να πατήσω εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων δεν υπάρχει τίποτα!

:mad: :mad:

Δημοσ.

Στο itunes, πήγαινε μενού edit->preferences και πάτα advanced.

Εκεί θα δεις που αποθηκεύει τα τραγούδια το itunes. πήγαινε στον φάκελο και δες τι έχει εκεί,

Λογικά ο φάκελος θα είναι ο παρακάτω (όπου johnappleseed το όνομα χρήστη σου).

advanced_pref_location.png

Δημοσ.

Είναι ο ίδιος φάκελος που έχω όλη την μουσική (τον ίδιο φάκελο βλέπει και το foobar) και στους περισσότερους καλλιτέχνες οι φάκελοι είναι άδειοι ενώ στο foobar (και στο iTunes) μου τα εμφανίζει όλα κανονικά....

Δημοσ.

Επειδή θα μας κουφάνει αυτό το πρόβλημα και για να απορρίψουμε το θέμα "θαύματος", για δες με το treesize πως γίνεται η κατανομή χώρου στον δίσκο σου μήπως και βρεις κάποια άκρη.

Το λινκ είναι για την portable έκδοση, αν θέλεις την κανονική χτύπα το στο google.

Δημοσ.

Sorry, δεν εννοούσα να δεις πόσο χώρο πιάνουν τα αρχεία στον φάκελο που είχες τα αρχεία αλλά να δεις σε ποιον φάκελο υπάρχει αδικαιολόγητα μεγάλος όγκος αρχείων, γιατί φαντάζομαι ότι τα τραγούδια θα είναι πάρα πολλά.

Επίσης δοκίμασε να κάνεις διαγράψεις τη βιβλιοθήκη του fb και να την ξαναδημιουργήσεις δίνοντας τον ίδιο φάκελο που είχες. Έτσι θα δούμε αν τα ξαναβρει ή όχι.

Κάτι ακόμα, βλέπω το treesize να εμφανίζει τα album art αρχεία αλλά στην εξερεύνηση δεν εμφανίζεται τίποτα. Σιγούρεψε ότι εμφάνισες και τα κρυφά αρχεία αλλά και τα αρχεία και φακέλους συστήματος.

Και ένα τελευταίο, επειδή έγινε σμίκρυνση τους screenshot (κακώς) δεν μπορώ να δω καλά τι γράφει στο path του explorer, αλλά σαν να μου φαίνεται ότι έχει ένα θαυμαστικό μετά το my music! Πάτα μέσα στη γραμμή διεύθυνσης για να εμφανίσει όλο το path και δες αν είναι σωστό.

Αν όντως είναι με θαυμαστικό καιιεπειδή δεν μου αρέσουν τέτοια φαινόμενα κάνε ένα γρήγορο έλεγχο με το adwcleaner.

Δημοσ.

Το ADWCleaner δε βρήκε τίποτα...

Ο φάκελος όντως έχει θαυμαστικό εγώ το έχω βάλει για να το ξεχωρίζω επειδή υπάρχουν άλλα αρχεία μουσικής που δεν τα προσθέτω στη library..

Στο iTunes βρίσκει κανονικά όλα τα τραγούδια και δεν τα ξανα έβγαλε στους φακέλους....

Και το TreeSize βλέπει αυτά που φαίνονται στο screenshot με ενεργοποιημένη την εμφάνηση κρυφών αρχείων....

ΛΟΙΠΟΝ!

Το iTunes για κάποιο λόγο έχει κάνει την εξής μ******!

Μέσα στον folder music!, έχει φτιάξει έναν άλλο φάκελο music που μέσα σε αυτόν τον φάκελο υπάρχει ένας άλλος φάκελος music που υπάρχουν όλα τα αρχεία! (δηλαδή το path: music!->music->music)

Τώρα γιατί το χει κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω......

Δημοσ.

ναι τα είχε μεταφέρει μόνο του σε άλλους υποφακέλους μέσα στο music!. οπότε όλα τα αρχεία υπάρχουν απλά επειδή στο foobar είχα γενικά το music! ήταν λογικό να το βρίσκει! μετά από πολύ ώρα είδα οτι υπήρχε φάκελος music στον οποίο μέσα είχε άλλον έναν... απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...