kitories Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια , εχω αυτη την μητρικη Asrock 980DE3/3S3 που εχει μια μερα που την αγορασα αλλα εχω θεμα με τον ηχο . Εχω κανει εγκατασταση τα drivers απο το cd της μητρικης ολα κανονικα οπως πρεπει αλλα δεν μπορω να ακουσω τιποτα ενω οι σκαλες ηχου δειχνουν οτι ανεβώ κατεβαίνουν ενω εχω καποιο βιντεο να παιζει . Απο οτι εψαξα και δεν μπορεσα να το επιλυσω ειναι οτι η καρτα ηχου βγαζει ψηφιακο σημα και εγω χρειαζομαι αναλογικο . Δεν ειμαι γιαυτο σιγουρος . Υπαρχει καμια λυση ή καποιος να μπορει να με βοηθησει σε αυτο ? ή ακομα ακομα μηπως μπορει να φταινε τα windows ?!?! system : windows 7 64 bit cpu - AMD FX-8320 motherboard - Asrock 980DE3/3S3 ram - kingston 4gb gpu - EVGA gt 630 2gb
~mxls~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όταν πας στο device manager, τι σου εμφανίζει στο Sound, video and game controllers ;
kitories Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ολα τα δειχνει οτι λειτουργουν κανονικα δεν εχει καποιο θαυμαστικο ή ερωτηματικο πουθενα
~mxls~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Και όταν πατας στο βελάκι, σου έχει μονο το Realtek ALC662;
kitories Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εχει διαφορα μεσα 4-5 νομιζω αλλα πρεπει να εχει και αυτο Realtek High definition Auido δεν ειμαι αυτη την στιγμη σε εκεινο το pc γιαυτο δεν τα θυμαμαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα