qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ το πήρα τελικά το g3 και είμαι ευτυχισμένη που διάλεξα αυτό το κινητό. Όμως, τα bezel δεν κατάλαβα τι είναι... Κάτι σχετικό με την οθόνη, αν κατάλαβα καλά?? το πλαίσιο της συσκευής γύρω από την οθόνη η sony έχει γιγάντια bezel , ενώ η lg από τα μικρότερα της αγοράς, έτσι καταλήγεις να έχεις πιο μικρή συνολικά συσκευή παρά τη μεγάλη οθόνη (πράγμα που βολεύει κυρίως στο πιάσιμο) ορίστε και μια χαρακτηριστική φωτό μιας και σπίτι έχουμε g2 και Ζ1 το g2 έχει 5.2" οθόνη το Ζ1 5" και παρόλα αυτά το Ζ1 είναι γιγάντιο σε σχέση με το g2
Costakiss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Να σου προτείνω το Sony z2 που είναι ανώτερο σε όλα του σε σχέση με το g3 και κάνει τα ίδια λεφτά? Μόνο κακό τα μπεζελ... Αν αναφέρεσαι σε μένα φιλε..Δεν ξέρω πες με περίεργο αλλά sony δεν εμπιστεύομαι πια..είναι απο αυτά που κάηκες μια φορά και δεν θες να τα ξαναδείς ένα πράγμα.. Δεν ξερω αν εχει προβληματα, δεν το εχω χρησιμοποιησει παρα ελαχιστα. Παντως για ολα τα κινητα το προτείνουν, οχι μονο για το g3. τι να σ πω.. μπορεί να έτυχε να το δω πιο πολύ για G3 ... Τελικα G2 ή G3; κανείς που να έχει καταλήξει; 1
qsis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το z3 έχει μεν τον ίδιο αισθητήρα αλλά τα οπτικά μέρη είναι διαφορετικά. Δεν σου λέω ότι έχει την καλύτερη κάμερα, αλλά οι διάφορες είναι αμελητεες αν λάβεις υπόψη τα υπόλοιπα προτερήματα της συσκευής. Όσο για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, υπερέχει σε πολλές από τις λήψεις. Το θέμα είναι όντως software, μακάρι να διορθωθεί... Ίσως με τον ερχομό του lollipop να φτιάξουν τους driver. το θέμα είναι το software της sony και η ενοχλητικά δύσχρηστη εφαρμογή της κάμερας με ένα sony μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες, αλλά πρέπει να ψαχτείς με τις ρυθμίσεις δεν έχω καταλήξει ακόμα αν το g2 βγάζει σίγουρα καλύτερες φωτό από το Ζ1 για παράδειγμα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις σίγουρα βγάζει με σιγουριά το μόνο που αδιαμφισβήτα έχει καλύτερο η sony είναι ο αισθητήρας, ο οποίος είναι σχεδόν ψεύτικα γρήγορος και όταν κοιτάς στην οθόνη τι πας να βγάλεις ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα με αποτέλεσμα να έχεις εντελώς φυσική κίνηση , στο g2 από την άλλη υπάρχει μεγάλο συγκριτικά lag απλά το g2 χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα σου δώσει καλές φωτογραφίες
StigmaX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σε superior auto, μια χαρά φωτογραφίες βγάζουν τα Sony. Μοναδικό μειονέκτημα ότι πέφτεις στα 8mp αντί των 20. Ταχύτατη εφαρμογή όπως είπες, αρκεί να μη θέλεις να βγάλεις με HDR και χαθείς στα μενού. Αλλά και πάλι αν δεν σε βολέψει η στοκ εφαρμογή, υπάρχουν άπειρες στο play store που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Τώρα για την ποιότητα της φώτο, πρέπει να είσαι πολύ ψειρας για να εντοπίσεις διάφορες ανάμεσα στις κάμερες από ναυαρχίδες, σίγουρα υπάρχουν διάφορες, αλλά πολύ μικρές για να επηρεάσουν στην επιλογή τηλεφώνου.
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλά τα 20 είναι ψιλοάχρηστα, είναι σε 4:3 δε δουλεύει HDR, δε δουλεύει το stabilizer (βασικότατο) και το superior auto είναι απλά οκ αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Μιας και δεν έχω ψύχωση με τις φωτογραφίες δεν έχω παράπονο για ένα μεσο χρήστη είναι οκ, απλά θα περίμενα (λίγα) πράγματα παραπάνω Πραγματικά καλή φωτογραφική σε κινητό έχω δει μόνο σε lumia, αλλά το λειτουργικό είναι deal breaker
Makis38 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ το πήρα τελικά το g3 και είμαι ευτυχισμένη που διάλεξα αυτό το κινητό. Όμως, τα bezel δεν κατάλαβα τι είναι... Κάτι σχετικό με την οθόνη, αν κατάλαβα καλά?? Με γεια...ζηλεύω....
celarg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Afroditi η μπαταρία πως παει γιατί είχαν ακουστεί διάφορα, ότι δεν κρατάει αρκετά κτλ...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα