Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 ή Lg g3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα διαλεγατε; Nexus 5 ή Lg g 3; Απο σκρουτζομαγαζο εχουν 50 ευρω διαφορά αυτά. 300 και 350 ευρω αντιστοιχα. Το g3 είναι phablet. Βολεύει τοσο μεγάλο κινητό; Αξίζει τα λεφτά του; Κάποιος που ξέρει και απο τα 2 αυτα να με βοηθήσει.
Ευχαριστώ πολυ

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θα διαλεγατε; Nexus 5 ή Lg g 3; Απο σκρουτζομαγαζο εχουν 50 ευρω διαφορά αυτά. 300 και 350 ευρω αντιστοιχα. Το g3 είναι phablet. Βολεύει τοσο μεγάλο κινητό; Αξίζει τα λεφτά του; Κάποιος που ξέρει και απο τα 2 αυτα να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολυ

Προσωπικη γνωμη: Εχω το nexus 5 και δεν με εχει απογοητευσει ουτε στο ελαχιστο. Ολα ειναι αψογα και η αξια του δεν εχει χαθει μεχρι και τωρα (που μετραει καμποσους μηνες παραγωγης). To G3 ειναι πιο δυνατο σε specs αλλα δεν ξερω ΕΜΕΝΑ κατα ποσο θα με βολευε τετοια οθονη (που ειναι πραγματι μεγαλη) (αλλα να ξερεις και οτι η μεγαλη αναλυση του g3 τρωει πολυ απο cpu και gpu και μου λενε πολλοι οτι μπορει να φαει και κανενα lag που και που!). Απο μενα ενα + στο nexus 5. Αλλα ψαξτο καλα πριν αποφασισεις !(δεν ειναι και λιγα τα λεφτα). 

Δημοσ.

:D  :D  :D  :D  α ωραία!!! τελικά θα τραβήξω χαρτάκι για το πιό απο τα 2!   Ενταξει το g3 είναι καινούριο κινητό
Απλα έλεγα μήπως το nexus είναι καλυτερο επειδή ειναι της google. Θα το ψάξω λιγο ακομα γιατι οντως  τα λεφτά δεν είναι και λίγα.

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

όχι δε βολεύει τόσο μεγάλο κινητό, Στο Nexus  5 ήδη θες συνεχή αναπροσαρμογή του χεριου για να το κουμανταρεις με το ενα χερι, με κινδυνο φυσικα να σου πεσει κατω πολυ πιο ευκολα απο ενα μικροτερο. Nexus 5 λοιπον είναι ηδη υπεραρκετη η οθονη, είναι και πιο ομορφο θεωρω

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ γιατί συγκρίνεις αυτά τα δυο; μιλάμε για μεγάλες διαφορές ... Πρώτα απόλα στην τιμή. Πχ εγώ σκεφτομαι μεταξύ Nexus 5 και G2 που δεν απέχουν τόσο,, και λόγω ενός φίλου που δεν έχει μείνει ευχαριστημένος απο Nexus λέω να πάω προς G2 ..το G3 ακόμα το θεωρώ υψηλό στην τιμή και καλύτερα ν περιμένεις ίσως να πέσει λίγο...

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορα τους στην τιμη ειναι 50 ευρω απο σκρουτζομαγαζο. Και τα συγκρινω μονο και μονο επειδη το nexus ειναι της google. Kαι λεω μηπως γι'αυτο το λογο, ειναι καλυτερο ας πουμε απο το αλλο στα χαρακτηριστικα του. 

Δημοσ.

Μια χαρα συγκρισιμα ειναι αυτα τα 2. Το g3 ειναι ανωτερο σε specs αλλα το nexus ειναι nexus, με οτι αυτο συνεπαγεται. Εσυ θα διαλεξεις λοιπον την δυναμη (που εχει το g3) η  την εμπειρια χρησης και την απλότητα (που εχει χωρις αμφισβήτηση το nexus 5). Σε καμια περιπτωση δεν θα σε απογοητευσει καμια απο τις 2 συσκευες, ετσι το θεμα ειναι να δεις ποιο απο τα 2 σου φαινεται καλυτερο ως συνολο!

Δημοσ.

Να γράψω και εγώ τη γνώμη μου γιατί τη Δευτέρα θα παραγγείλω. Αν δεις 2-3 σελίδες πίσω, είχα δημιουργήσει ένα θέμα μεταξύ των LG G2 32GB, Nexus 5 32gb, LG G3 16 gb και Note 3. Οι Android συσκευές που είχα είναι οι εξής: Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Nexus, LG Nexus 4 και LG Optimus G (λόγω της προσφοράς της Vodafone στα 130€ και τα δύο τελευταία χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή). Τελικά, αποφάσισα να αγοράσω το Nexus 5 32gb, αν και ένα φόβο τον έχω γιατί ένα κατάστημα στο Skroutz το έχει και δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα στις κριτικές.

Με όλα αυτά που σου γράφω, θέλω να σου πω ότι όταν σκεφτόμουν να αγοράσω το πρώτο Android phone, ευτυχώς έβγαλε το Πλαίσιο σε προσφορά το Nexus S στα 300€ και το αγόρασα. Εξαιτίας αυτής της σύμπτωσης, εκτίμησα τη σειρά Nexus και συνεχίζω ακόμα και τώρα να την τιμώ. Σίγουρα, αργότερα θα αγοράσω και το Nexus 6, αλλά σε ένα χρόνο από τώρα. Εν κατακλείδι, αν σε ενδιαφέρει η απροβλημάτιστη λειτουργία, κινήσου προς Nexus. Όσο για το cyanogenmod που αναφέρθηκε για το LG G3, έχω την εντύπωση ότι ούτε nightly δεν υπάρχει ακόμα λόγω κλειδωμένου bootloader. Ειδικά, αν σου αρέσει να το πειράζεις το κινητό και να "παίζεις" μαζί του, δεν υπάρχει καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

Τέλος, να κάνω και εγώ μια ερώτηση ολίγον χαζή; Χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα, και αγοράζοντας το Nexus 5, δεν ξέρω ποια να διαλέξω ως δεύτερη συσκευή, Nexus 4 ή LG optimus G. Περίπου στα ίδια είναι από άποψη απόδοσης και μπαταρίας, αλλά...

Δημοσ.

Για μένα η σειρά νέξους δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη... Ξέρεις ότι θα χάσεις πράματα, κάμερα, sd card, μπαταρία... Αλλά η εμπειρία χρήσης είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα.

Έχω δουλέψει s5, g3, note 3... Και κανένα από αυτά δεν μου έδωσε την παραμικρή ώθηση να αλλάξω το νέξους 4 που έχω σχεδόν δύο χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που προσπαθείτε να με βοηθήσετε να πάρω μια απόφαση τελικά. Αυτό που βέβαια καταλαβαίνω, είναι ότι και τα 2 κινητά είναι πολύ καλά και μάλλον απο εκεί και πέρα παίζει ανάλογα με το γούστο και το πώς θέλει ο κάθε ένας να το λειτουργεί. Εγώ δεν θέλω να το "πειράξω" το κινητό. Να κάνω τις βασικές δουλίτσες θέλω και να μπαίνω Ιντερνετ. Απλά σκέφτομαι ότι για 50 ευρώ διαφορά, γιατί να μην πάρω μοντέλο του 2014.., με καλύτερη κάμερα, μεγαλυτερη οθονη  κτλ; 
Πάντως πραγματικά σας ευχαριστώ όλους σας!!!

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που προσπαθείτε να με βοηθήσετε να πάρω μια απόφαση τελικά. Αυτό που βέβαια καταλαβαίνω, είναι ότι και τα 2 κινητά είναι πολύ καλά και μάλλον απο εκεί και πέρα παίζει ανάλογα με το γούστο και το πώς θέλει ο κάθε ένας να το λειτουργεί. Εγώ δεν θέλω να το "πειράξω" το κινητό. Να κάνω τις βασικές δουλίτσες θέλω και να μπαίνω Ιντερνετ. Απλά σκέφτομαι ότι για 50 ευρώ διαφορά, γιατί να μην πάρω μοντέλο του 2014.., με καλύτερη κάμερα, μεγαλυτερη οθονη  κτλ; 

Πάντως πραγματικά σας ευχαριστώ όλους σας!!!

Το επιασες το νοημα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...