sofiathereal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα ειμαι κατοχος galaxy s3 I9300 λιγες μερες πριν μου εβγαλε μια αυτοματη ανανεωση 98mb εαν θυμαμαι καλα που αρχισε μονη της ενω βρηκε wifi η συσκευη αλλα την σταματησα μην ξεροντας τι να περιμενω μετα απο αυτην. Για αυτο ηθελα να ρωτησω τι ακριβως θα ανανεωθει στο κινητο μου θα μπει η 4.4 ? θα πρεπει να κρατισω backup? θα χασω επαφες photos/videos?? Αυτη την στιγμη "φοραω" την εκδοση 4.3 το κινητο δεν ειναι root.
babisgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 δεν θα είναι η 4.4 αλλά πάλι 4.3 με κάποια bug fix,καντην δεν εχεις να χάσεις κάτι
kataramenos32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει 4.4 για τη συσκευη σου δυστυχως λογικα θα ειναι καποια fix η stability updates
NikosKallithea Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο ασε τις αναβαθμίσεις
sofiathereal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις θα κανω αυτο που εκανα εξαρχης και αυτο που προτινε ο Nikoskalithea θα αφησω το κινητο μου στην ησυχια του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα