Freedom13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 παιδια εχω το oneplus one και μου παγωσε η οθονη τι πρεπει να κανω για να το κλεισω η μπαταρια δεν αφαιρητε .... πλσσσσσ απαντηστεεε το χρειαζομαι για δουλεια αυριο ευχαριστω εκ των προτερωωωνννννν
thomasG4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 παιδια εχω το oneplus one και μου παγωσε η οθονη τι πρεπει να κανω για να το κλεισω η μπαταρια δεν αφαιρητε .... πλσσσσσ απαντηστεεε το χρειαζομαι για δουλεια αυριο ευχαριστω εκ των προτερωωωνννννν Κράτα το power button πατημένο για 5 δευτερόλεπτα.
Phoenix7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 δοκίμασες να κρατήσεις το on/off button Μαζί με το volume down πατημένα μαζί; ή το On/off button πατημένο για 10 seconds; 1
vrwmiaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Γιατί αγοράζετε τηλέφωνα που δεν είναι για τον μέσο χρήστη; επειδή έχει γίνει ντόρος;
Iris_89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Γιατί αγοράζετε τηλέφωνα που δεν είναι για τον μέσο χρήστη; επειδή έχει γίνει ντόρος; Ναι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 E καλα τωρα, σιγα το super duper εξειδικευμενο τηλέφωνο το 1+1 ρε vrwmiari. Συνεχιζουμε οntopic στο νημα του ts ομως, ναι? Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα