sterzin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moυ βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί γιατί δεν υποστηρίζει το service pack 1. α) πρέπει να κάνω αναβάθμιση των windows σε 7 και αν ναι πώς γίνεται? Είναι free ή με κόστος? β) μήπως κάποιος άλλος browser υποστηρίζει το πακέτο του pc μου?
Gtr34 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στα Vista έχουν βγει δύο service pack. Απλά πρέπει να κανείς εεγκατάσταση το service pack 2.
arc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Για να βάλεις ie9 πρέπει πρώτα να περάσεις το service pack 2 των vista, στα vista. Το sp2 ειναι δωρεάν και το κατεβάζεις απο το site της Microsoft ή μεσα απο το windows update των windows. Η αναβάθμιση των windows 7 δεν ειναι δωρέαν γιατί ειναι αλλο λειτουργικό σύστημα. Θέλει καθαρή εγκατάσταση. Μετα βέβαια θα μπορείς να βάλεις μέχρι και ie11 Όσον αφορά εναλλακτικους browsers. Χίλιες φορές να χρησιμοποιήσεις αλλο browser απο τον ie. Π.χ. firefox ή chromium secure Το chromium secure ειναι ενα fork του chrome χωρίς τα «extraδακια» της google. Παλιότερα θα σου πρότεινα το comodo dragon αλλά μεχρι να βγάλει νεα έκδοση, δεν αξίζει να την βάλεις.
sterzin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για να κατεβάσω το service pack 2 από windows update πρέπει πρώτα να κάνω backup όλα τα αρχεία του pc μου ή δεν χρειάζεται?
arc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για να κατεβάσεις το service pack δεν χρειάζεται κανένα backup. Αν όμως θέλεις να το εγκαταστήσεις καλό ειναι να εχεις πάρει ενα backup των αρχείων σου. To sp δεν κάνει καθαρή εγκατάσταση ώστε να σου σβήσει οτι εχεις. Αντίθετα ενσωματώνεται στα windows. Δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να στραβώσει οπότε μπορεί (ειναι η εξαίρεση, οχι ο κανονας) να μην μπορέσεις να μπεις στα windows, οπότε ... εχε backup και αγνάντευε.
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν χρειάζεται να κάνεις backup και απορώ πως δεν σου το έβγαλε στις αυτόματες ενημερώσεις. Αν δεν έχεις ενεργοποιημένες τις ενημερώσεις ήδη, κάντο και θα στο πάρει μόνο του. Αν δεν θέλεις να το κάνεις μπορείς να το κατεβάσεις για offline install από εδώ ώστε να το έχεις σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις επανεγκατάσταση των vista στο μέλλον.
sterzin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στα windows update την βρήκα την ενημέρωση, δεν έλεγε τίποτα για backup. Απλά λέει ότι η εγκατάσταση θα διαρκέσει πάνω από μια ώρα και θα χρειαστεί πολλές φορές να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή μου. Τελικά δεν κάνω backup, έτσι? arc με τρομάζεις όταν λες ότι μπορεί να μην μπορώ να μπώ μετά στα windows, ακραία περίπτωση μεν αλλά τι γίνεται αν όντως συμβεί? micos000 δεν καταλαβαίνω αυτή την επανεγκατάσταση που λες, μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ? Και μια γενική ερώτηση: πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο service pack 2 ή με άλλον browser μπορώ να κάνω την δουλειά μου? Η microsoft εχει σταματήσει την υποστήριξη για το sp1? Eυχαριστώ παιδιά προκαταβολικά.
arc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φίλε sterzin, χρησιμοποιήσε κάποιο αλλο browser. Θα είσαι πιο ασφαλής στην πλοήγηση σου στο διαδίκτυο (σε σχέση με τον ie9) και επιπλέον θα γλυτώσεις ολο τον κόπο. Ενα ακομα σχόλιο. Κάνουμε Backup των σημαντικών μας αρχείων σε τακτικά διαστήματα ανεξάρτητα με το τι θα κάνουμε τις επομενες μέρες. 1
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 micos000 δεν καταλαβαίνω αυτή την επανεγκατάσταση που λες, μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ? Εννοώ ότι αν κάνεις επαναφορά στο λάπτοπ (φαντάζομαι ότι έχεις λάπτοπ με αυθεντικά vista) δεν θα χρειαστεί να ξανακατεβάσεις το sp2 και θα το έχεις σαν ένα αρχείο. Με άλλον brower μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά ότι και να γίνει να βάλεις το sp2 γιατί περιλαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας και επιδιορθώνει σφάλματα του λειτουργικού.
sterzin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Με την εγκατάσταση του sp2 θα μου ζητήσει μετά και κωδικό για τα windows? Είναι αυτό το αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο κάτω από το λάπτοπ? Δεν έχω τολμήσει ακόμη να πατήσω εγκατάσταση, μου λέει κιόλας ότι θα διαρκέσει πάνω από μια ώρα οπότε πρέπει να βρώ και τον ανάλογο χρόνο. Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να το περάσω στο pc μου, έτσι δεν είναι? Backup έχω κάνει αλλά φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά και δεν μου ανοίγει μετά το Pc και τι γίνεται μετά? Το έχει κάνει κάποιος αυτό να μου πεί πώς πήγε?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Όχι, θα εγκατασταθεί χωρίς να ζητήσει κωδικό. Το αυτοκόλλητο με τον κωδικό,το χρησιμποποιείς όταν θελήσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Το service pack 2 πρέπει να το εγκαταστήσεις ώστε το σύστημα σου να είναι ασφαλές με τις τελευταίες ενημερώσεις που έχουν βγει. Αφού πήρες αντίγραφο των αρχείων σου δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Έχω κάνει εγκατάσταση το sp1 στα windows 7 όμως, όλα πήγαν καλά.
harislinuxos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Eγκαθηστας το SP2. Προσπαθείς ξανά. Αν δεν δουλέψει, τότε εγκατέστησε τον μέσω windows update.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αν κάτι πάει στραβά (που δεν το νομίζω) κάνεις επαναφορά συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα