Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο team.Εχω ενα προβλημα εδω κ καποιες μερες που παιζω fifa 15.Ενω παιζει κανονικα,καποιες στιγμες (2-3) κατα τη διαρκεια του ματς, κολλαει για περιπου 2 δευτερα κ μετα συνεχιζει κανονικα.Τρεχοντας παραλληλα και το msi afterburner ειδα στο γραφημα οτι τη στιγμη που εχω κολληματα ,η καρτα γραφικων κανει μια βυθιση στο 0% ,ενω ο cpu κανει peak στο 100% ,στιγμιαια κ μετα επανερχονται κ τα δυο.Το παιχνιδι ειναι demo, και μου το κανει με ολες τις επιλογες αναλυσης - fps. (ειτε lock 30fps/full γραφικα, ειτε 60fps ή unlimit fps με 2xMsaa/4xMsaa).Σε ολα 2-3 φορες μεσα στο ματς.Ανεπαρκης καρτα γραφικων ή κατι αλλο?Παρακατω επισυναπτω το γραφημα για να ριξετε μια ματια!

post-222608-0-07248700-1415103710_thumb.jpg

Επεξ/σία από akatadektos
Δημοσ.

Η cpu είναι γύρω στους 45° και η gpu 45°~50°. Το σύστημα δεν είναι για games και το ξέρω.Δεν παίζω παιχνίδια παρά μόνο κανένα fifa που κ που.Έπαιζα το fifa 13 με χειρότερο hardware χωρις κολλήματα με full γραφικά~ 30 fps locked.Μου κάνει εντύπωση που το κάνει με διάφορα settings ακόμα και με medium γραφικά.Στα full γραφικά με unlimited fps και φίλτρα παίζω περίπου με 40-45 fps στο ματς κ κολλάει 2- 3 φορές όπως σας είπα.

Δημοσ.

peak λεγεται, οχι pick :ph34r:

Σωστος ο φιλος..Ειμαι λιγο μπασκετικος γι αυτο το λαθος (απ τα πολλα pick and roll)..!! :P :P

Anyway ,το διορθωσα, thanx!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...