dub Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Στα καλά καθούμενα σήμερα παρατήρησα πως δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο απο το λαπτοπ μου (Dell). Καμιά ιδέα? edit: επίσης όταν πατάω ένα πλήκτρο δεν ανάβει ο φωτισμός του πληκτρολογίου. Οταν αναβει το λαπτοπ δουλεύει ο φωτισμός αλλά μετά αφού σβήσει και πατήσω ένα πλήκτρο δεν ανάβει. Γενικά φαίνεται να μην υπάρχει καμμιά αντίδραση απο το πληκτρολόγιο
dub Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 για να μπω στο bios πρέπει να πατησω F2. Το πατάω αλλά δεν αντιδρα
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σύνδεσε ενα εξωτερικό πληκτρολόγιο να δεις αν λειτουργεί αυτο τουλάχιστον γιατι αν λές οτι δεν δουλεύει ουτε στο bios τοτε μαλλον έχει πρόβλημα
dub Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 το εξωτερικό λειτουργεί edit:με το εξωτερικό μπαίνω στο bios αλλά δεν ξέρω τι να δω εκεί
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Απλά δεν αν λειτουργούν ορισμένα κουμπιά πανω κάτω και γενικά οτι μπορείς να πατήσεις , μετα μπορείς να δοκιμάσεις με ενα live cd linux να δεις αν λειτουργεί εκει το πληκτρολόγιο παντα για το εσωτερικό μιλάω
dub Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 τελικά το πήγα σε ένα τεχνικό εδώ δίπλα και το άνοιξε και μου είπε μια επαφή δεν καθόταν καλά. Επι τη ευκαιρεία το καθάρισε και είναι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα