Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Απο κινητό σε PC γίνεται αυτό? 99.9% οχι 1
vsl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ο πιο εύκολος και απλός τρόπος να δεις NovaGo στην τηλεόραση, είναι με το TeamViewer (αρκεί να υπάρχει 2ο pc).
Limerik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Απο κινητό σε PC γίνεται αυτό? από ότι βλέπω κάτι τέτοιο δεν γίνεται . Δες και περισσότερα εδώ http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go/ 1
4NIKOS1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εγω ακολουθησα τα βηματα αλλα παει να αρχισει και σταματαει το novago κατευθειαν
katamaran7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εγω ακολουθησα τα βηματα αλλα παει να αρχισει και σταματαει το novago κατευθειαν στείλε τους μίνημα https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και θα σου πουν τι πρόβλημα έχεις
ALEXADROS_87 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Παιδια δεν παιζει μαυριζει την οθονη η καλυτερη λυση ειναι το team viewer!
Manu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παίζει , σήμερα το δοκίμασα σε λάπτοπ με novago κωδικούς απ'την γνωστη προσφορα της εφημερίδας.
DGAStamchar Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανεις nova go να μου δώσει ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος απο εσας που έχετε nova να δίνω κάτι για να έχω nova go? Σας ευχαριστώ
panaman84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 καλημερα ! σε εμένα κατι έγινε δε μπορώ να εντοπίσω τι αλλά εκεί που έπαιζε κανονικά τωρα λαγγαρει παρα πολύ το clone window και δε μπορείς να παρακολουθήσεις ενω στην main οθόνη παίζει κανονικά...έχω την ίδια ανάλυση και στο λαπτοπ και στην τηλεόραση...κανένας καμιά ιδέα??
odink Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 θα το δοκιμασω και γω αυτες τις μερες και θα σας πω... Εχω την εντυπωση ομως οτι απο τη στιγμη που εχεις κουμπωσει καλωδιο HDMI η VGA στο laptop το novaGO το καταλαβενει και σε αφηνει να πρωχωρησεις , ασχετα αν το βαλεις σαν επεκταση οθονων.
axilleas_syr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Για να είναι μαζεμένα επειδή δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλους έκανα ένα video tutorial άλλα το κάνω και με εικόνες. ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ: 1. Συνδέεις την δεύτερη οθόνη 0.JPG ------------------------------- 2.Την βάζεις ως: Επέκταση αυτών των οθονών 6.JPG ------------------------------- 3.Ανοιγεις το nova GO στην πρώτη οθόνη και το αφήνεις να παίζει στο κανάλι που θες 1.JPG ------------------------------- 4.Ανοίγεις το MurGeeMon 3.JPG ------------------------------- 5.Πας στην καρτέλα Monitor Control και μετά στο Open Window Cloner 4.JPG ------------------------------- 6.Το παράθυρο που άνοιξε το πας στην δεύτερη οθόνη 5.JPG ------------------------------- 7. Βάζεις το nova GO σε full screen 2.JPG ------------------------------- 8.Πας στο Select Program from this List και βρίσκεις το: ..........fullscreen (Αν δεν το βγάζει κάνε refresh) 5.JPG ------------------------------- 9.Ανοιξε ένα παράθυρο στην πρώτη οθόνη οπου διχνει οτι παιζει το nova go, πηγενετο στην δεύτερη η εικόνα είναι παράδειγμα για το τι περιπου γινεται 8.JPG ------------------------------- 10.Μεγιστοποιηση 9.JPG ------------------------------- Αν δεξιά και κάτω βγάζει λευκό, θα πάτε στην ανάλυση 6.JPG και θα επιλέξετε η οθόνη να έχει την ίδια ανάλυση με αυτή της οθόνης του λάπτοπ πχ Οθονη: FullHF Laptop: HDready θα το κανετε Οθονη: HDready Laptop: HDready ------------------------------- 1.Το λινκ για το MurGeeMon: http://www.murgee.com/MurGeeMon/download/setup.exe 2. Καλά είναι να συνδέσουμε το λάπτοπ με εθερνετ για καλύτερη ποιότητα και σταθερότητα. ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ http://youtu.be/cNR8yOS0IiQ?t=40 καλησπερα ..τι ενοοις πρωτη και δευτερη εικονα ...ποια ειναι η πρωτη και ποια η δευτερη...ευχαριστω
laios23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλησπερα συμφορουμιτες, ηθελα να ρωτησω το εξης...Μενω στο εξωτερικο εδω και 1 χρονο και λογαριαζω να παρω ote tv για να βλεπω εδω στην ξενιτια.Το προβλημα ειναι οτι θελω να βλεπω και τους αγωνες του Οσφπ και για αυτο το λογο σκεφτομουν να παρω κ ενα Nova Go απο καποιον που το εχει κ δεν το χρησιμοποιει εναντι αμοιβης φυσικα.Ηθελα ομως να ρωτησω στο εξης.Θα λειτουργει κανονικα στο laptop μου εδω στην Αγγλια??Πρεπει να προσεξω κατι??
micahel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπερα συμφορουμιτες, ηθελα να ρωτησω το εξης...Μενω στο εξωτερικο εδω και 1 χρονο και λογαριαζω να παρω ote tv για να βλεπω εδω στην ξενιτια.Το προβλημα ειναι οτι θελω να βλεπω και τους αγωνες του Οσφπ και για αυτο το λογο σκεφτομουν να παρω κ ενα Nova Go απο καποιον που το εχει κ δεν το χρησιμοποιει εναντι αμοιβης φυσικα.Ηθελα ομως να ρωτησω στο εξης.Θα λειτουργει κανονικα στο laptop μου εδω στην Αγγλια??Πρεπει να προσεξω κατι?? Σίγουρα στην Αγγλία θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με nova και ote tv οποτε δες απο εκει πέρα για αρχή. Όσο για το αν δουλεύει το nova go, 99% νομιζω οτι αν διαβασεις τους χώρους χρήσης θα το βρεις.
ThreeTowers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν κάποιος τύπος είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους μεταξύ των HDMI, VGA, DVI; Δηλαδή πιο συμβατός ή με καλύτερη απόδοση στην εικόνα;
micahel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 το HDMI ειναι τσεκαρισμενο οτι δουλευει. απο εκει και περα μεταφερει και ηχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα