Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να είναι μαζεμένα επειδή δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλους έκανα ένα video tutorial άλλα το κάνω και με εικόνες.

ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

1. Συνδέεις την δεύτερη οθόνη

-------------------------------

2.Την βάζεις ως: Επέκταση αυτών των οθονών

3.Ανοιγεις το nova GO στην πρώτη οθόνη και το αφήνεις να παίζει στο κανάλι που θες

4.Ανοίγεις το MurGeeMon

5.Πας στην καρτέλα Monitor Control και μετά στο Open Window Cloner

6.Το παράθυρο που άνοιξε το πας στην δεύτερη οθόνη

7. Βάζεις το nova GO σε full screen

8.Πας στο Select Program from this List και βρίσκεις το: ..........fullscreen (Αν δεν το βγάζει κάνε refresh)

9.Ανοιξε ένα παράθυρο στην πρώτη οθόνη οπου διχνει οτι παιζει το nova go, πηγενετο στην δεύτερη

η εικόνα είναι παράδειγμα για το τι περιπου γινεται

10.Μεγιστοποιηση

Αν δεξιά και κάτω βγάζει λευκό, θα πάτε στην ανάλυση

και θα επιλέξετε η οθόνη να έχει την ίδια ανάλυση με αυτή της οθόνης του λάπτοπ

πχ Οθονη: FullHF

Laptop: HDready

θα το κανετε

Οθονη: HDready

Laptop: HDready

1.Το λινκ για το MurGeeMon: http://www.murgee.com/MurGeeMon/download/setup.exe
2. Καλά είναι να συνδέσουμε το λάπτοπ με εθερνετ για καλύτερη ποιότητα και σταθερότητα.

ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

http://youtu.be/cNR8yOS0IiQ?t=40s

Επεξ/σία από micahel
  • Like 6
Δημοσ.

Δυστηχώς νομίζω ότι και πάλι η Nova μας κατάλαβε, σε εμένα τουλάχιστον απο Chrome, youtube κτλ λειτουργούν κανονικά αλλά το Novago βγάζει μαύρη οθόνη. Εντωμεταξύ αν το κάνω πριν συνδέσω την τηλεόραση, παίζει κανονικά το clone window αλλά με το που μπει η tv παγώνει.  Καμιά ιδέα να δοκιμάσω μπας και παίξει?

Δημοσ.

το έχεις βάλει ως: επέκταση αυτών των οθονών;

δεν θα παίξει αλλιώς, πχ αν το βάλεις σε αναπαραγωγή αυτών των οθονών

αποτι καταλαβαίνω όταν το βάλεις μπαίνει αυτόματα και κατά πάσα πιθανότητα μπαίνει σαν αναπαραγωγή των οθονών

βάλε πρώτα την οθόνη και μετά συνδέσου στο nova go ή μόλις κλείσει κάνε ανανέωση της σελίδας

Δυστυχώς εγώ δεν  έχω ούτε λάπτοπ ούτε εφημερίδα αυτήν την εβδομάδα για να το τσεκάρω, αν μπορεί κάποιος να το βάλει και να μας πει.
Δημοσ.

Το έκανα κι εγώ, είναι λίγο μπέρδεμα με το τσιμπάς την μια οθόνη στην άλλη :-) Τελικά έπαιξε αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για full screen!

Δημοσ.

που ειναι το δυσκολο; με δεξι κλικ το πιανεις και το σερνεις.

full full screen δεν θα ειναι ,θα σου βγαζει μια μπαρα πανω 

Δημοσ.

Ναι, για κάποιο λόγο το βάζω ως επέκταση οθόνης αλλά το clone window είναι μαύρο στο σημείο του player της nova, και στην οθόνη του λαπτοπ και στη τηλεόραση βέβαια. Από την άλλη άμα δε συνδέσω το hdmi, το clone παράθυρο παίζει κανονικά, και με το που μπαίνει το καλώδιο σε extend screen πάντα, μπλοκάρει. :(

Καμιά Ιδέα? 

Βλέπω έχετε και οι 2 AMD, λες να έχει να κάνει με το ότι έχω Intel με Nvidia?

Δημοσ.
μα στο πα και το ξαναλέω, πρώτα συνδέεις δεύτερη οθόνη μετά ανοίγεις το nova go,

αυτό στο κάνει γιατί βγάζει μονό του ρυθμίσεις για το πως θα είναι οι οθόνες.

αν είναι στείλε μου πμ να μπω με teamviewer να στο φτιάξω

Δημοσ.

Οχι δε κατάλαβες ακολούθησα τα βήματα με τη σωστή σειρά αλλά ο player της nova παγώνει στο clone window αν βρίσκεται συνδεδεμένη οθόνη στην hdmi θύρα.

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση να κάνω: Πήρα το κουπόνι προσφορά από το Πρώτο Θέμα και θέλω να κάνω ανανέωση συσκευής και μου ζητάει τον αριθμό κάρτας πρόσβασης. Βάζω αυτόν που γράφει πίσω από το χαρτί και κάτω κάτω αλλά δεν τον δέχεται ολόκληρο (κόβει ένα γράμμα) και δεν μπορώ να προχωρήσω στην αλλαγή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Αυτός ο Τρόπος που αναφέρεις αφορά τους συνδρομητές με κάρτα. Για τη δική σου περίπτωση πρέπει να μιλήσεις με κάποιον απο τη Nova είτε Τηλεφωνικά είτε μέσω facebook

Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση να κάνω: Πήρα το κουπόνι προσφορά από το Πρώτο Θέμα και θέλω να κάνω ανανέωση συσκευής και μου ζητάει τον αριθμό κάρτας πρόσβασης. Βάζω αυτόν που γράφει πίσω από το χαρτί και κάτω κάτω αλλά δεν τον δέχεται ολόκληρο (κόβει ένα γράμμα) και δεν μπορώ να προχωρήσω στην αλλαγή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

την ανανεοση την κανουμε μεσα απο το site της forthnet πρωτα,

http://www.forthnet.gr/WeeklyPassPromo.aspx?a_id=7706

παμε στο: πως το αποκτω

στο: δεν εχω Αποκωδικοποιητή

στο: εχω ξανακανει εγγραφη

βαζεις username κωδικο που σου εστειλαν με sms

καπου θα λεει reload- ανανεωση κατι τεσπα

παρακατω δεν μπορω να βοηθεισω, δεν εχω δικο μου λογαριασμοο

Δημοσ.

για να μην χάνεις χρόνο και μπερδεύεσαι στείλε μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799.Μετά σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο και θα σε βοηθήσουν βήμα βήμα να κάνεις αυτό που θες

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ισχύει ακόμη το κολπάκι η το βρηκε η νοβα, σκέφτομαι να πάρω κουπόνι για το ντέρμπι αν και στον πρώτο αγώνα το μετάνιωσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...