Προς το περιεχόμενο

Wii HDMI Upscaler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους το καλωδιο ηρθε!Xenoblade λιωσιμο! :D

Παιδια το components του Wii πιανει και για τα games του gamecube???

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ρωτήσω εδώ δεν ανοίγω άλλο θέμα.

Θέλω να κάνω προετοιμασία για το νέο breath of the wild και να παιξω/τερματίσω το skyward Sword που είναι και λίγο απωθημένο

Έχω το παιχνίδι στο wii. Διάβασα και εδώ και έψαξα ότι το component αναβαθμίζει αρκετά τα γραφικά σε 42αρα τβ.

Βρήκα το component speedlink στα Πάμπλικ με 15ευρω . Ερώτηση. Ανάλογα component σε λευκό χρώμα και οχι speedlink μάρκα ξεκινούν από 5 ευρώ στο ebay . Τα έχει δοκιμάσει κανείς?? Είναι παρόμοια /κανουν δουλειά??

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ρωτήσω εδώ δεν ανοίγω άλλο θέμα.

Θέλω να κάνω προετοιμασία για το νέο breath of the wild και να παιξω/τερματίσω το skyward Sword που είναι και λίγο απωθημένο

Έχω το παιχνίδι στο wii. Διάβασα και εδώ και έψαξα ότι το component αναβαθμίζει αρκετά τα γραφικά σε 42αρα τβ.

Βρήκα το component speedlink στα Πάμπλικ με 15ευρω . Ερώτηση. Ανάλογα component σε λευκό χρώμα και οχι speedlink μάρκα ξεκινούν από 5 ευρώ στο ebay . Τα έχει δοκιμάσει κανείς?? Είναι παρόμοια /κανουν δουλειά??

Χωρις τεχνικα χαρακτηριστικα για συγκριση, εισαι στο αγοραζω και βλεπουμε.

Παντως και με το χειρότερο καλωδιο component θα εχεις καλυτερη εκδοχη απο σκαρτ. Αυτα για HD TV:

Εγω εχω 2 τηλεορασεις CRT 30αρες grundig/ philips με ολα τα εξτρα αξεσουαρ εποχης (δορυφορικη καρτα-vga-component-pip) για παλιες κονσολες ειναι ολα τα λεφτα. Εαν καποιος θελει να ασχοληθει σοβαρα με προ hdmi gaming βρειτε μια τετοια hi end tv: θα με θυμηθειτε.

Α και εαν εχεις Wii U, μια χαρα κανει ολη τη δουλεια προς hdmi

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εψαχνα μια φθηνη λυση να συνδεσω το wii σε hdmi θυρα.

Αγορασα αυτο http://www.ebay.com/itm/222291919350?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=521129557856&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και ηρθε χθες.

Εικονα που βγαζει αρκετα καλη.Ηχος τελειος.

Για 4 ευρω που εδωσα ειμαι ευχαριστημενος.Οποιος θελει μια φθηνη λυση να συνδεσει το wii του με hdmi, το προτεινω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...