tzehos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 πήγες στις ρυθμίσεις να δηλώσεις μεγαλύτερη ανάλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εχετε να προτεινετε καποιο component ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μεταξύ component και Wii2HDMI προτιμώ το δεύτερο (ένας της Neoya αγόρασα) καθώς τα χρώματα στα 480p είναι πιο σωστά στην Full HDMI TV μου. Είχε και το ebay κάτι τέτοια μαραφέτια αλλά προτίμησα την πιο ακριβή πρόταση της Neoya επειδή δεν κάνει παρεμβολές στο σήμα. Αυστηρά στο κομμάτι αυτό την εμπιστεύομαι περισσότερα από τις απομιμήσεις/αντιγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 εχετε να προτεινετε καποιο component ? http://www.easytechnology.gr/konsoles/nintendo-wii/axesouar/kalodio-component-480p-av-gia-wii-wii-u-cable http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=3169 http://tforall.gr/index.php?route=product/product&product_id=212&lang=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 το θεμα μου ειναι γιατι ακομα και με το απλο av που εχει της μαμας του η αναλυση ειναι τοσο τοσο τοσο τοσο χαλια.. εδω με το gamecube η εικονα ειναι τελεια και καθαρη ... και με αυτο σαν προιστορια... και παλι που εβαλα το wii2hdmi μαζι με ενα hdmi καλωδιο η αναλυση ειναι ακριβως μα ακριβως η ιδια με πριν.... και να πηγα στις ρυθμισεις και καθε φορα δηλωνω την μεγαλυτερη αναλυση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εχεις δει αλλο WII να δουλευει?Η μπορεις να το δοκιμασεις σε αλλη τηλεοραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 οχι δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 σε μενα παντως,το απλο καλωδιο συγκρινοντας το με το component ειδα τεραστια διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bain789456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 με το απλο καλωδιο πως ηταν η εικονα σου ? μπορεις να στειλεις μια εικονα ή κατι ? να εχω εναν μπουσουλα για το τι φταιει... εμενα σαν ψηφιδωτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 με το απλο καλωδιο πως ηταν η εικονα σου ? μπορεις να στειλεις μια εικονα ή κατι ? να εχω εναν μπουσουλα για το τι φταιει... εμενα σαν ψηφιδωτο ειναι με το απλο καλωδιο ηταν σαν να ειχα θαμπη εικονα. φωτο δεν μπορω να σου στειλω διοτι το εχω δωσει το wii. παντως με το component μολις ανοιξα κονσολα,ηταν φαντασου σαν να ειχα 1080 αναλυση που λεει ο λογος... πολυ καλυτερη κ καθαρη εικονα. στειλε μια φωτο να δουμε τι εννοεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπερα!Λεω να αγορασω ενα Component Cable για το Wii μου καθως θελω να παιξω το Xenoblade Chronicles.Η αληθεια ειναι πως μου βγηκαν τα ματια με το απλο scart carvle του Wii.!!! Θα δω καποια διαφορα η οχι?Επισης να πω πως εχω επιλεγμενο το 576i στην τηλεοραση.Αν βαλω το component cable θα παει 576p? Εχει μεγαλη διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το component έχει διαφορά αλλά μην περιμένεις να δεις εικόνα κρύσταλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλα δεν περιμενω να δω και κρυσταλληνη εικονα.Απλα να μη μου βγαινουν τα ματια να διαβασω και λοιπα.Εστω μια διαφορα 20% δε θα δω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλα δεν περιμενω να δω και κρυσταλληνη εικονα.Απλα να μη μου βγαινουν τα ματια να διαβασω και λοιπα.Εστω μια διαφορα 20% δε θα δω? θα δεις διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ωραια!Τοτε θα ψαξω να βρω για το το πιο φθηνο.Επισης εχω βαλει και αγγελια αν καποιος δε το χρειαζεται ας στειλει ενα pm. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα