PCEXPERT2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εχω ενα παπι και τωρα το χειμωνα καθετσι.ληγει και η ασφαλεια του σε καμια βδομαδα και σκευτομαι να παραδοσω πινακιδες και να τις παρω την ανοιξη. Τι χρειαζεται για χαρτια?
Joshua21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αν πρόκειται για 50άρι με άδεια από τροχαία, δεν υπάρχει διαδικασία ακινησίας. Αν πρόκειται για μεγαλύτερο με άδεια από μηχανολογικό, η ακινησία γίνεται στην εφορία σου. θα χρειαστείς: Άδεια Πινακίδα Τα έντυπα που θα σου δώσουν και θα συμπληρώσεις επιτόπου. Πιθανόν να σου ζητήσουν και αντίγραφο E9 του χώρου που θα βρίσκεται σε ακινησία. Να έχεις υπόψιν πως όταν πας την άνοιξη να τα ξαναπάρεις, δεν θα στα δώσουν αν δεν δείξεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ.
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τα τέλη για το παπί πάντως είναι κάνα 25ευρο, δεν αξίζει την ταλαιπωρία (αν το κάνεις γι'αυτό).
PCEXPERT2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 το κανω για τα 40 ευρω που ειναι η ασφαλεια...
elvisjedi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 αμα δεν το κυκλοφορεις μην ανανεωσεις την ασφαλεια μεχρι να το κυκλοφορησεις.. δεν προκειται να σου στειλουν προστιμο (επαναλαμβανω ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ) εγω εχω δυο μηχανακια που δεν τα κυκλοφορω (λογω βλαβης) εχω τις πινακιδες τους, πληρωνω τα τελη τους αλλα δεν τα εχω ασφαλισμενα γιατι δεν τα κυκλοφορω ακομα (οταν τα φτιαξω θα κανω ασφαλεια κ θα τα βολταρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα